פורסם 2010 באפריל 2415 שנים 100 עד 600 מטר ליתר דיוק, אבל קרה לי פעם שלמרות שלא שיחקתי צלף יצא לי סקור לא עגול, יכול להיות שאני טועה?
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים בטח שאפשר לקבל סקור לא עגול לדוגמה אם אתה משחק recon אז צליפה ממרחק נותנת בונוס לפי המרחק שבו פגעת (מעל טווח מסויים - נדמה לי מעל 100 מטר ועד 500 מטר).הא נכון! שכחתי מזה. פשוט אני כמעט ולא משחק בתור RECON.חח תודה.
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים תגידו, מה זה האופצייה הזאת בהגדרות המשחק HABO? קצת שאלתי מאוחר. בכל מקרה, אני לא הבחנתי בשום שינוי בגרפיקה למעט שיורד לי ה-FPS בקצת.
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים ambient occlusionאני לא יודע איך לתאר את זה כל כך, זה משהו שהיה בהתחלה בדרייברים של NVIDIAבוא נאמר שזה משפר את הראיליסטיות של הצלליםhttp://www.nzone.com/object/nzone_ambientocclusion_home.html
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים חברים שאלה לגבי UAV לא הצלחתי לעבור לירי בעת השליטה ב UAV אני רק במצב של שיגור טיל איך לעזאזל אני עובר לירי ?
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים חברים שאלה לגבי UAV לא הצלחתי לעבור לירי בעת השליטה ב UAV אני רק במצב של שיגור טיל איך לעזאזל אני עובר לירי ? אתה יכול לירות רק אם אתה לוקח ALTERNATE WEAPON ב-WEAPON SPEC.
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים כשאני מכניס את הדיסק הוא אומר לי שאני צריך לעשות update, אז אני עושה "OK". אחרי זה, יש חלון כזה: Battlefield: Bad Company 2 - Updater An error occurred: Data error, please verify that downloaded files are complete and correct! ויש X מצד שמאל של ההודעה. המשחק חוקי, ולא עשיתי שום הורדה. זה מה שהוא מראה לי כשאני רוצה פאקינג לשחק. :bash:
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים חח למה אתם עצלנים? תשלחו EMAIL ל-EAgames שיש לך ככה וככה והם יעזרו לך,אני לא מבין מה הלחץ.
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים היום זרקתי רימון במקום רנדומלי שחשבתי שיש שם מישהו,ובסוף יצאתי עם SCORE של 470 מהירייה חחחח
פורסם 2010 באפריל 2415 שנים לא יודע, אני ממש גרוע איתו.אני לרוב זה סנייפר ואסולט.וואו כמות האנשים שפרשו מmw2 ועברו לbfbc2 עצומה...כנראה שבעיקר בגלל המפות החדשות שמוכרים ביוקר LOL.
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מישהו יכול בבקשה לעזור?!אני באינטרנט זהב 012 וכל 2-5 דקות יש לי ניתוקים...מה לעשות?
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים חח למה אתם עצלנים? תשלחו EMAIL ל-EAgames שיש לך ככה וככה והם יעזרו לך,אני לא מבין מה הלחץ.איזה תמים . . .אני אישית מהיום שהמשחק יצא איתם במיילים לגבי חוסר אפשרות להתחבר דרך הPS3 . . .שמים עלי ז*ן
פורסם 2010 באפריל 2515 שנים מישהו יכול בבקשה לעזור?! אני באינטרנט זהב 012 וכל 2-5 דקות יש לי ניתוקים... מה לעשות? אני עם בזק בינלאומי על בזק ואין ניתוקים. העיקר שכולם פה יגידו שזה קשור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.