פורסם 2010 באפריל 315 שנים השעה שלוש והשרת ריק דא פאק?משהו מכיר עוד שרתים ישראלים?+1אני רואה לא מעט פעמים שהשרת ריק.
פורסם 2010 באפריל 315 שנים מטול... לא נורא וזה כנראה כי חלק מהאנשים אולי שומרי שבת ואולי פשוט בגלל שביום שבת כיף לבלות עם המשפחה. או כמוני, לסדר את החדר אחרי יומיים עבודה ומיון סידרתי את החדר שלי לגמרי :smile1:
פורסם 2010 באפריל 315 שנים השעה שלוש והשרת ריק דא פאק?משהו מכיר עוד שרתים ישראלים?יש ארבעה שרתים ישראליים אם אני לא טועה. תכתוב בחיפוש ISRAEL וזה ימצא לך אותם. יש של VGAMES, GAMER, HWZONE ו-REAL PEOPLE.
פורסם 2010 באפריל 315 שנים *Israelלשים לב ל I הגדולה. יש לכך חשיבות - אחרת ה Browser במשחק פשוט לא ייאתר את זה.
פורסם 2010 באפריל 315 שנים אוקי באמת.צריך להשמיד את כל הסנייפרים.לא מסכים איתך.אם הם עיצבנו אותך קח RECON עם הVSS , LP ומורטאר וכנס בהם עם הסכין מטווח 0. או תקח אינג'נייר אם יש בדרך כלי רכב...
פורסם 2010 באפריל 315 שנים אם כבר להשמיד מישהוזה להשמיד את המדיקים עם הM60 שלהם לי מסניפרים לא אכפת כי בדרך כלל שיש יותר מדי סניפרים בקצובה הם מפסידים!ועוד משהו מצחיק אצל האנשים שלא כל כך חכמיםעכשיו לפני כמה דקות משחקים בCONQUEST ואיזה חצי או יותר מהקבוצה משחקים עם RECON והם חושבים שהם ינצחו :\פשוט עצוב המצב של השחקנים בישראל :-\
פורסם 2010 באפריל 315 שנים אני חולק על דעתךושוב מזכיר שכל הקטע במשחק הוא הכיף. אם לבנאדם לא אכפת שהוא יפסיד וכיף לואז שישחק ריקון
פורסם 2010 באפריל 315 שנים חבר'ה תגידו שניה. למה לפעמים אני מקבל דוג טג בצבע אפור ולפעמים בצבע כתום?עריכה:קיי מצאתי. מקבלים את זה לפי הרמה של האויב.ברונז רמות 1~21סילבר רמות 22~45זהב רמות 46~50
פורסם 2010 באפריל 315 שנים אני חולק על דעתךושוב מזכיר שכל הקטע במשחק הוא הכיף. אם לבנאדם לא אכפת שהוא יפסיד וכיף לואז שישחק ריקוןזה גם נכוןאבל אז הם מתחילים לבכות balance teams וכו'...והם לא מבינים שאנשים שרוצים לשחק בתור קבוצה ונמאס להם מהם אז עוברים קבוצה וככה נוצר בעיה של אי איזון בקבוצות.אם כיף להם ככה שיהיה להם בכיף אבל לפחות שלא יגידו למה אנשים עוברים קבוצה :-\
פורסם 2010 באפריל 315 שנים שמתי לב לדבר מסוייםיש ברשותי שני מחשבים, אחד מחובר לראוטר חוטית ואחד (המחשב שאני משחק דרכו) מחובר אלחוטית, כשהמחשב הראשון כבוי אין לי בעיות חיבור רבותאך כשהוא דלוק (פשוט דלוק, לא מוריד כלום לא גולש באינטרנט) אני לא מסוגל להתחבר....אולי זה יעזור איכשהו לחבר'ה המביניםאני בזב"ל 4MB ADSL
פורסם 2010 באפריל 315 שנים המשחק הזה כל הזמן נתקע לי ולא משנה עם איזה הגדרות!! ולמה הוא מנצל 95% מהמעבד שלי?!ועוד יש לי fps שלא עובר את ה20? בבקשה שמישהו יעזור זה כבר הודעה שנייה שלי על זה.. אני מתחרט כבר שקניתי את המשחק
פורסם 2010 באפריל 315 שנים מה המפרט שלך שוב בבקשה?אצלי היה FPS דיי נמוך עם הQ6600, עכשיו שידרגתי לP2X4 955, עשיתי OC לכרטיס ל790 MHZ ליבה והFPS קפץ ומסרב לרדת.חחח תעשה סריקה לוירוסים ורוגלותאיחרת ידידי, אבל בכל מקרה תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.