עבור לתוכן

Pirates, Vikings, & Knights II - שוחרר 2.3 בסטים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אני לא צריך "לנחש" מאיפה להגן, עבדתי על זה כל כך הרבה זמן בגרסא הקודמת שזה בא לי בטבעיות.

יש חסרונות בהגנה אוטומטית - קודם כל אני עדיין לא יודע מאיזה מרחק מהיריב (שמניף מכה) אתה כבר יכול ללחוץ על הגנה כדי שתהיה מתאימה.

ואם 2 מתקיפים אותך ביחד, ממי הוא ינסה להגן באוטומט ? אולי למשל אני יעדיף להגן דווקא מזה שלא טען את המכה עד הסוף כדי

לקבל perfect parry + counter attack

מעבר לזה, לפעמים אני יודע לאן היריב ינסה להניף את המכה עוד לפני שהוא בעצמו יודע :) עם הגנה אוטומטית אני לא יכול להכין הגנה לכיוון הרצוי,

זה פשוט מגן רנדומאלית לכיוונים שונים בכל לחיצה, אלא אם לחצת אחרי שהיריב הניף מכה לכיוונך.

• תגובות 32
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שמצאת את התשובה, תשחק עם manual

פורסם
  • מחבר

אבל יש גם יתרונות להגנה אוטומטית

לא צריך לנוע לכיוון מסויים ע"מ לבחור את כיוון ההגנה.

לא צריך להתעסק בהגנות או לחשוב עליהן בכלל, רק ללחוץ ברגע המתאים.

כנראה זה גם עניין של הרגל...

פורסם

לי זה טוב, אתה יודע למה? כי אני משחק בשביל להרוג, בשביל פראגים, להכניס לו את הבום ולראות אותו מדמם, לא בשביל התוצאה

ואם זה יכול להציל לי את התחת מפיראט טורדני במקום שאני אצטרך להתעסק עם כיוונים אז זה סבבה

פורסם

משחק נורא נחמד ומצחיק .

תגיוד זאת רק בטא נכון ?

כמה הוא יעלה אחרי הבטא ?

צריך להתרגל לשליטה וצריך לדעת מה צריך לעשות כי עדיין אני לא מבין כלום .

פורסם

יעלה? זה מוד חינמי, הוא בבטא כי יש תמיד מה לשפר ולהוציא, זה לא bad company 2

פורסם

משחק נורא נחמד ומצחיק .

תגיוד זאת רק בטא נכון ?

כמה הוא יעלה אחרי הבטא ?

זה מוד. חינמי. מוד לא עולה כסף. וזאת נחשבת גרסה מלאה. בעתיד יהיו עדכונים של עוד קלאסים.

פורסם

:D :D

חשבתי שזה יעלה כסף .

פורסם

הייתי רוצה לדעת משהו, האם המוד עדיין פטרייה מוגלתית שמפוצצת באליטיסטים ואידיוטים?

פורסם
  • מחבר

הייתי רוצה לדעת משהו, האם המוד עדיין פטרייה מוגלתית שמפוצצת באליטיסטים ואידיוטים?

מממ.. לא, יש הרבה שחקנים עכשיו והמוד השתפר פלאים, הוא גם יותר ידידותי לנובים. מה זה "אליטיסטים" ?

יש פה מדריך מלא:

http://www.pvkii.com/playerguide/playerguide.html

פורסם

אני לא יודע בקשר לשאר השרתים, אבל בשרת הישראלי רוב האנשים נחמדים. אם לא, תרשמו מי עושה בעיות ונטפל בו (:

פורסם

בינתיים נראה בסדר

פעם בסרבר island party 24/7 היה נכנס מישהו בשם היטלר ומשמיע נאומים של היטלר במיקרופון וזה היה ממש חופר

פורסם

ד"א

לכל מי שיש כרטיס מסך של ATI, יכול לקבל את המשחק הזה בלי שיהיה לו משהו בתשלום.

פשוט נכנסים לפה ומקבלים את half-life 2:deathmatch במתנה מATI, ואז מורידים את המוד הזה.

http://www.steampowered.com/ati_offer1a/

פורסם

אותו דבר לnvidia

http://www.steampowered.com/nvidia/

אבל ממתי זה נותן לך את ה source sdk? שזה מה שאתה באמת צריך, לא קשור אם זה hl2 או אפיסוד 1 או 2 או CSS או לא יודע מה

כשאתה מפעיל מוד זה מפעיל את הSDK

פורסם

לא יודע, אני מנסה את זה עכשיו, ואין לי שום משחק סורס.

אדווח כשאסיים להוריד.

בכל מקרה בסטים קראתי את רשימת המשחקים שצריכים בשביל המוד הזה. וhalf-life deathmatch היה שם, כך שיש מצב טוב שזה יעבוד.

עריכה:

טוב, זה לא עבד.. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים