פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים בשעה טובה ומוצלחת שוחררה גרסאת BETA 2.3 הכל כך מצופה עם 103 Achievements וכל הבלאגן עכשיו ניתן להורדה מסטים, מה שאומר יותר שרתים ושחקנים צפויים להכנס, לפחות להיכרות. המוד עבר המון שינויים, תיקונים והוספות. יאללה להוריד ! (מאחר וזהו מוד, חובה שיהיה ברשותכם משחק source כלשהו) http://store.steampowered.com/app/17570 http://www.pvkii.com
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים שרת ישראלי: 212.235.33.28:27515אין צורך בפרסום היום, יש את הסייר של סטים
פורסם 2010 בפברואר 1315 שנים אין צורך בפרסום היום, יש את הסייר של סטיםאני לא התכוונתי לפרסם. פשוט אנשים בדרך כלל שואלים קודם אם יש שרתים ישראלים לפני שהם מורידים מוד. לכן רשמתי שיש.
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים שלוש קבוצות נלחמות זו בזו. אבירים, ויקינגים, פיראטים. יש שש סוגי משחק. לתפוס grail שזה נותן בונוס לכל חברי קבוצה שלידך, כיבוש איזורים כמו domination בCOD, לגנוב chest מהאויב ולקחת לבסיס ועוד.מוד מאוד מושקע ומהנה. אל תתיאשו אם בהתחלה כולם יהרגו אותכם, אתם צריכים זמן כדי ללמוד איך להלחם ולכל קלאס יש דרך שונה לשחק. אל תשכחו שיש שרת ישראלי של 24 מקומות. בserver browser בfilter תשנו לmiddle east ותראו את השרת. נתראה שם!
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים חייב HALF LIFE 2 ? יש לי רק את Half-Life 2 Episode One וLOST COST . זה יעבוד אצלי?
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים חייב HALF LIFE 2 ? יש לי רק את Half-Life 2 Episode One וLOST COST . זה יעבוד אצלי?כן
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים רשמתי IP של שרת ישראלי בעמוד הקודם..212.235.33.28:27515או שיותר פשוט, תכנס לדפדפן השרתים, תשנה לmiddle east, ותחכה עד שהמשחק יקבל את רשימת השרתים, ואז יופיע לך השרת הישראלי.
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים מחבר אני מקבל מלא שרתים. תלחץ על refresh כמה פעמים, לפעמים מקבלים שרתים אחרים (לא את כולם)תוסיף את הישראלי ל-favorites. וכדאי לכבות את האפשרות שיראה תמונות של המפה לשרתים ב-browser, זה סתם מציק.עדיין לא החלטתי אם כדאי להשתמש ב-auto blocking או ב-manual (יש אופציה ב-advanced תחת multiplayer)
פורסם 2010 בפברואר 1415 שנים לדעתי הAUTO BLOCKלמה? כי אז במקום לנחש כמו מפגר מאיפה יתקפו אותך, אתה פשוט מתמקד באימון הרפלקסים שלך, מה הכוונה? שאתה פשוט תשקיע בלחסום שנייה לפני שתוקפים אותך ואז באמת יהיה perfect parryהשיטה הישנה לא משהו גם בגלל שהיום כל נוב שטוען את הנשק עד הסוף ומתקיף אותך שובר לך את הבלוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.