עבור לתוכן

Pirates, Vikings, & Knights II - שוחרר 2.3 בסטים

Featured Replies

פורסם

pvk23releasepromosm.png

בשעה טובה ומוצלחת שוחררה גרסאת BETA 2.3 הכל כך מצופה עם 103 Achievements וכל הבלאגן :yelclap:

עכשיו ניתן להורדה מסטים, מה שאומר יותר שרתים ושחקנים צפויים להכנס, לפחות להיכרות.

המוד עבר המון שינויים, תיקונים והוספות. יאללה להוריד ! (מאחר וזהו מוד, חובה שיהיה ברשותכם משחק source כלשהו)

http://store.steampowered.com/app/17570

http://www.pvkii.com

• תגובות 32
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סוף סוף!!!!!!!

התחנה הבאה: ESF 1.3

www.esforces.com

פורסם

מוד ממש טוב..

הגיע הזמן שישחררו את הגירסא הזו.

פורסם

שרת ישראלי: 212.235.33.28:27515

פורסם

שרת ישראלי: 212.235.33.28:27515

אין צורך בפרסום היום, יש את הסייר של סטים

פורסם

אין צורך בפרסום היום, יש את הסייר של סטים

אני לא התכוונתי לפרסם. פשוט אנשים בדרך כלל שואלים קודם אם יש שרתים ישראלים לפני שהם מורידים מוד. לכן רשמתי שיש.

פורסם

לא יודע מה זה בכלל אבל זה חינם, אני מוריד :yelclap:

נראה מה יהיה.

פורסם

שלוש קבוצות נלחמות זו בזו. אבירים, ויקינגים, פיראטים.

יש שש סוגי משחק. לתפוס grail שזה נותן בונוס לכל חברי קבוצה שלידך, כיבוש איזורים כמו domination בCOD, לגנוב chest מהאויב ולקחת לבסיס ועוד.

מוד מאוד מושקע ומהנה. אל תתיאשו אם בהתחלה כולם יהרגו אותכם, אתם צריכים זמן כדי ללמוד איך להלחם ולכל קלאס יש דרך שונה לשחק.

אל תשכחו שיש שרת ישראלי של 24 מקומות. בserver browser בfilter תשנו לmiddle east ותראו את השרת. נתראה שם!

פורסם

חייב HALF LIFE 2 ?

יש לי רק את Half-Life 2 Episode One וLOST COST .

זה יעבוד אצלי?

פורסם

חייב HALF LIFE 2 ?

יש לי רק את Half-Life 2 Episode One וLOST COST .

זה יעבוד אצלי?

כן

פורסם

תודה :)

אני מתחיל להוריד.

זה עובד .

אבל איןו לי בכלל שרתים.

פורסם

רשמתי IP של שרת ישראלי בעמוד הקודם..

212.235.33.28:27515

או שיותר פשוט, תכנס לדפדפן השרתים, תשנה לmiddle east, ותחכה עד שהמשחק יקבל את רשימת השרתים, ואז יופיע לך השרת הישראלי.

פורסם

כן אני משחק עכשיו בשרת שהביאו בעמוד הראשון .

פורסם
  • מחבר

אני מקבל מלא שרתים. תלחץ על refresh כמה פעמים, לפעמים מקבלים שרתים אחרים (לא את כולם)

תוסיף את הישראלי ל-favorites. וכדאי לכבות את האפשרות שיראה תמונות של המפה לשרתים ב-browser, זה סתם מציק.

עדיין לא החלטתי אם כדאי להשתמש ב-auto blocking או ב-manual (יש אופציה ב-advanced תחת multiplayer)

פורסם

לדעתי הAUTO BLOCK

למה? כי אז במקום לנחש כמו מפגר מאיפה יתקפו אותך, אתה פשוט מתמקד באימון הרפלקסים שלך, מה הכוונה? שאתה פשוט תשקיע בלחסום שנייה לפני שתוקפים אותך ואז באמת יהיה perfect parry

השיטה הישנה לא משהו גם בגלל שהיום כל נוב שטוען את הנשק עד הסוף ומתקיף אותך שובר לך את הבלוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים