עבור לתוכן

intel core i5 750 או AMD Phenom II X4 965

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בנושא של הלוחות שהצעתם אתם צודקים, יותר פיצ'רים וכו'.

בנוגע ליתרון בביצועים ואיכות הגראפי המובנה, לא עשיתי ממש מחקר אבל קראתי דעות סותרות בנושא.

למשל כאן.

http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2010/01/04/intel-core-i5-661-core-i3-530-cpu-review/7

ובמקומות אחרים גם על הגראפי.

וברוב המקרים ה-amd צורכים יותר, שזה מחזיר אותנו לדברים האחרים שנאמרו כאן.

אבל זה באמת לא קליר קאט ביניהם.

• תגובות 79
  • צפיות 8.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה785G ברמה של הכרטיס המשולב של אינטל. אם עושים ל785G OC (מה שאי אפשר בכרטיסי אינטל) הוא עוקף את המשולב של אינטל. (היה ברשותי 785G שעשה OC של 100% שיפור במהירות הליבה)

ההבדלים בהספק עלובים 20W לפה או לפה לא ישנו דבר.

DOG

קיבלת את כל התשובות - תעשה החלטה.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה.

פורסם

בנושא של הלוחות שהצעתם אתם צודקים, יותר פיצ'רים וכו'.

בנוגע ליתרון בביצועים ואיכות הגראפי המובנה, לא עשיתי ממש מחקר אבל קראתי דעות סותרות בנושא.

למשל כאן.

http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2010/01/04/intel-core-i5-661-core-i3-530-cpu-review/7

ובמקומות אחרים גם על הגראפי.

וברוב המקרים ה-amd צורכים יותר, שזה מחזיר אותנו לדברים האחרים שנאמרו כאן.

אבל זה באמת לא קליר קאט ביניהם.

אני הגעתי למסקנה שאתה טרול מהסיבות הבאות:

* אתה חוזר ומביא "הוכחות" מדיאגרמות באתר אחד. אתר שבו i5-661 עולה בביצועים כלליים על הפנום 965, וזאת בסתירה לתוצאות רבות מאתרים אחרים (שכבר הבאתי בדיון הזה), לא יכול להיחשב רציני ואמין

* אתה חוזר בצדקנות שוב ושוב, על הטענה שיש הבדלים של אי אלו וואטים בין מכונה אחת לשניה. זה בעייתי משתי סיבות, הן משום שאינך מציג מדידות מהקיר לאשש את טענותיך ומסתמך על מספרי היצרן (שאינם מציגים אותו דבר). שנית, עניין הצריכה או ההבדלים בצריכה בין שתי מכונות הוא שולי ואפשר לומר אפסי במכונות דסקטופ. המנורה מעל הראש שלך צורכת פי 10 מאותם הבדלים וחשבון החשמל לא יתפח ולא יצטמק לך לא משנה מה תבחר. אתה נתפס לקטנוניות בעניין הצריכה ואם היא כ"כ חשובה לך, קנה אתלון 240 (או כל מעבד דואל קור אחר) שיעשה מצויין את מה שאתה צריך ויהיה יעיל מבחינת ביצועים לצריכת חשמל.

* אתה ממשיך לדבר באותם נושאים ולנבור באותו מידע מזויות שונות גם אחרי שנפרש בפניך עם קישורים לפני מספר עמודים.

פורסם
  • מחבר

"מת" על אלו שלא קראו את כל הדיון (או לא הבינו).

אם שמת לב מישהו בכיר/מנוסה כאן העלה את נושא הוואטים=חום=קירור =רעש, ואני מסכים איתו.(לא מדובר כאן על חשבון החשמל, אם לא הבנת).

אולי לך לא איכפת לשבת ליד מכונה רועשת , אבל אני הגדרתי מראש שנושא השקט, תוך שימוש ככל הניתן באלמנטים פאסיביים, הוא קריטי לי.

ולכן ניסיתי למצוא את המעבד הכי חזק לצרכים שלי ולבחור מביניהם את זה שיאפשר לי גם עבודה שקטה.

אתה רוצה/יכול להיכנס לשיקולים שלי?

לא אכנס לעוד דברים שהצגת כאן , מבלי לקורא לעומק, או להבין (בנוגע לכך שנלקחו נתוני היצרנים על הספק עבודת המעבד וכו', מה שלא, שהתעלמת מכך שכן קיבלתי את העצות לרדת ממעבד חזק מידי עבורי ועוד).

מה בכלל רלבנטי עכשיו ה- 965 וכו', שירדו מזמן?

וחוץ מזה, מה זה הוסיף/תרם מה שכתבת עכשיו?

לא ברורות מספיק צמד המילים" אוקי תודה", שסוגרות מבחינתי את הדיון?

וגם, לא יזיק לך אם תשתמש פחות בביטויים מהסוג שרשמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים