פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים אהלן, לאחרונה אני עובר תקופה לא הכי נחמדה מבחינה נפשית [פרידות זה כואב, כבר אמרתי?] בכל מקרה, אני יוצא המון ודואג להיות ממש פעיל. אבל גיליתי שלצפות בסדרות [דבר שכמעט מעולם לא עשיתי, למעט אבודים], בייחוד סיטקומים, ממש עוזר לי להתמודד עם מצבי ולשפר את מצב הרוח. התחלתי לראות את HOW I MET YOUR MOTHER שהוא א-ד-י-ר. בכל מקרה, מכיוון ואני גומע פרקים של הסדרה בקצב מסחרר, תהיתי אם יש לאנשים המלצות לסדרות טובות אחרות ששווה לצפות בהן? בייחוד סיטקומים מוצלחים. כל המלצה תתקבל בברכה
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים מחזק את ההמלצות שהביאו מעליי.Scrubsskins - ממליץ על 2 העונות הראשונות.dexterSupernaturalReaper
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים אולי במקום לבזבז את הזמן בלחשוב על איזה סדרות לראות תנצל אותו למשהו מועיל? לך ללמוד משהו לעבוד להתאמן! דברים כאלה , אתה אזרח לא? לך תחיה תעזוב את המסך מחשב תאמין לי יעשה לך רק טוב!
פורסם 2009 בדצמבר 2015 שנים מחבר אולי במקום לבזבז את הזמן בלחשוב על איזה סדרות לראות תנצל אותו למשהו מועיל? לך ללמוד משהו לעבוד להתאמן! דברים כאלה , אתה אזרח לא? לך תחיה תעזוב את המסך מחשב תאמין לי יעשה לך רק טוב! למען האמת אני רוב הזמן לא על המחשב. מאז כל המשבר הזה הזמן מחשב שלי הצטמצם באיזה 70% אני לומד לצייר, מנגן על גיטרה, מתאמן בחדר כושר, לומד לפסיכומטרי, קורא הרבה יותר, מתאמן על עריכה גראפית, נפגש כמה שיותר עם אנשים ויוצא כל ערב [שזה כאב בכיס אחרי חודש רצוף שאתה יוצא משבת עד שבת...] סוף סוף היום נשארתי פעם אחת בבית. אבל גם כשאני מעסיק את עצמי, במהלך היום אני צריך לללמוד. וקשה לי ללמוד. כי זה פתאום מחזיר לי את כל החרא שאני סובל ממנו כרגע, ומכניס אותי לדיכאון. גילית שהדרך הכי טובה בשבילי ללמוד היא "לנקות" את הראש עם כמה פרקים של סדרה. לכן אני צריך סדרות.
פורסם 2009 בדצמבר 2115 שנים two and a half men (עכשיו משודרת השישית)the big bang theory (עכשיו משודרת הרביעית)til death ! ! ! (לא מזמן הסתיימה השניה\שלישית)that 70's show - אם לא יצא לך לראות, זאת הסידרה שאני הכי ממליץ לך לראות! יש לה איזה 7-9 עונות ואחת אחת מעולות! (מה גם שאם בא לך לראות מאיפה אשטון קוצ'ר התחיל את הקריירה שלו, צפה בה)the war at home (2-3 עונות)
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים CalifornicationEntourageמומלצות מאוד. אני ממש אוהב את 2 הסדרות.+1כמו כן ממליץ גם על דקסטר
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים מחבר אפשר תקציר לגבי כל אחת מהסדרות?מה הז'אנר של כל אחת מהן? על מה הן?מה זה Californicationומה זה entourage?
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים אפשר לא להיות עצלן ולקרוא את התקציר לבד + תמונות + סיקורים + ציוני פרקים וסדרות באתר:http://www.tv.com/?tag=nav_top;home
פורסם 2009 בדצמבר 2215 שנים That 70's Show זאת ה-סדרה!!חובה לראות! תקציר: חבורה של 4 חברים טובים ו-2 בנות שמתנחלים אצל אחד מהחברים, יוצאים לבלות, מחפשים בנות, עושים שטויות ובעיקר מעשנים מריחואנה ועושים שטויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.