עבור לתוכן

דעה כללית על החברה Fujitsu לפני קניה.

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב חברים אני עומד לרכוש מחשב נייד של החברה Fujitsu ומכיוון שאין לי שום ניסיון היתי שמח לקבל כמה מילים בגדול על החברה.

נ.ב

זה הדגם:

Fujitsu Amilo LI3910‎

http://ts.fujitsu.com/home/products/notebooks/amilo_li_3910.html

ב3250 שקל

תודה לעונים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
:nixweiss:
פורסם

בגדול - אל תתקרב

ועכשיו הפירוט:

1. השירות למחשבים של פוג'יטסו ניתן על ידי חברת יניר מערכות (שלא רק נמצאים בחור אלא נותנים שירות מהגרועים)

2. המחשבים עצמם מבחינת איכות החומרים לא משהו - עדיף להשקיע במחשב של LENOVO או DELL

3. ספציפית המחשב הזה אינו מומלץ כמחשב נייד (אולי כ-DESKTOP REPLACEMENT ) שים לב למשקל 3.3 ק"ג (ללא מטען) - אני לא קורא למחשב מעל 2.2 ק"ג מחשב נייד. לסחוב לבנים\אפוד\M-16 אני עושה רק במילואים...

כל טוב,

גבריאל

פורסם

זה מחשב עם מסך 17 או 18.4 אינץ ,הוא לא יכול לשקול פחות חח :bash:

בכל מקרה ,עצלי יש esprimo v6545 שעולה 3500 ב KSP ,עדין לא יצה לי לממש את האחריות כי הכל עובד מעולה

הם נותנים שנתיים אחריות ,שבמחיר שלו אין הרבה חברות שנותנות אחריות של יותר משנה ,בנוסף לזה פושג'יטסו מייצרים בגרמניה

ולא כמו רוב הניידים של היום בסין ,אני לא יודע מה ההבדל כי כיום הכל מיוצר בסין אבל אני מרוצה בגדול ,כי עצלי זה באמת desktop replacmnet

תגדיר תקציב ,ודרישות ,אבל מחשב כמו שיש עצלי לא תמצה במחיר כזה של חברה אחרת ,מעבד מעולה ,כרטיס מסך לא משולב ו 4GB זכרון ,באמת לא רע

לתמורה שלאתה מקבל ,ולא ודע מה רע באיכות בניה ,הכל נראה לי בסדר גמור איתה ,זה לא MSI בסופו של דבר חח שהם בכלל הכי בסוף המדרגה מבחינה הזאת

(לרעה כמוון) :)

בעקרון אני אישית הלכתי עליו גם בגלל העיצוב ,זה לא כמו כל הזבל של HP וכו' שהל מבריק ונראה מגעיל ארי כמה ימים שצריך לנקות ,המסך לא מבריק שזה היה הכי חשוב לי ,והעיצוב נראה כמו מחשבים ישנים יותר עולי ,אבל אני אוהב את זה :)

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8941

כן זה 18.4, אבל היתרון היחיד שיש לו ,מעבד עם 1MB קש שזה ממש כלום ,כרטיס מסך של אינטל (עם חשוב לך סרטים ,core avc יוכל להסתדר איתו)

ו briliat view זה אומר שהמסך מבריק (לי אישית זה הדבר שכי מפריעה, מצב אחד הוא משפר לך זווית צפיה וניגודיות כי גם ככה כל הניידים של הום הם עם פאנל TN זול במיוחד בדרך כלל ,היתרון היחיד הוא כמוון שוב לסרטים בגלל זווית הצפיה והניגידיות צבעים), יש לו גם מקלדת מלאה אני רואה (יענו numpad) עם זה חשוב לך כמוון.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8443 ,ממילץ מחום כמוון ללכת על העסקה של וינדוס 7 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טנקס. :xyxthumbs:

התגובה שלך jetman יותר עניינית.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

אתה סתם שקרן ,אתה חרטטן ..

אני לקוח ותיק של יניר מערכות .

יש לי שני מחשבים שלהם .

ואני מבסוט מהשירות שלהם .

הם לא פוג'יסטו היום או פוג'יסטו סימנס ,הם חצי שנה לא פוג'יסטו .

הם משווקים פוג'יקום .

פורסם

יש לי שני מחשבים שלהם .

הם לא פוג'יסטו היום או פוג'יסטו סימנס ,הם חצי שנה לא פוג'יסטו .

הם משווקים פוג'יקום .

אני מבקש - בוא נשמור על שפה נקיה - לא ברמה של הפורום (ובוודאי שלא ברמה שלי...) לענות לך במטבע הלשון הזו.

לגבי טענותי - הם כבר הוכחו בבית משפט לפני מספר שנים - אני אחד שלא מוותר - עד היום את השירות הכי גרוע בארץ קיבלתי מ-3 חברות:

1. יניר מערכות (דיסקים קשיחים וניידים של פוג'יטסו)

2. מפעיל (במקרה של מכונות צילום ומדפסות - ושירות למחשבים ניידים של טושיבה)

3. ישפאר (מחשב נייד של סוני ומקרן של סוני)

לעומת זאת - נותני השירות (בתחום המחשבים) המצטיינים (ושוב - לדעתי)

1. מעבדת לנובו

2. יעל מחשבים

3. HP (בתחום השרתים)

"יש לי שני מחשבים שלהם" - תסלח לי אבל זוהי טענה שמאוד קטנה עלי - אני עומד עם נסיון של מאות מחשבים (מהעבודה) - מחשב אחד או 2 זה PEANUTS

בין זה לבין שקרן המרחק הוא ארוך

שמור על הפה,

גבריאל

פורסם

Fujitsu-siemens

מדובר בשותפות בין שני חברות, האחת יפנית והאחת גרמנית.

שאכן התוצרים שלהם יוצרו בגרמניה.

השותפות ביניהם הופסקה, והיום פוג'יטסו מייצרת לבדה מחשבים.

המחשבים שיוצרו תחת השותפות הם מחשבים מעולים, שידועים כאמינים ביותר, אך לוקים בחסר בתחום העיצובי.

V65XX אלו הסדרות האחרונות שיוצרו בשותפות.

נותני השירות הם חברת אמטל (שלהם,מניסיון, שירות מצויין) ולא יניר מערכות כפי שכבר הוזכר מעליי.

פורסם

נותני השירות למחשב Fujicom הם יניר מערכות בלבד.

Fujistu בלבד הם של אמטל .

Fujicom הוא מותג מבית יניר מערכות .

חפש בגוגל.

פורסם

Fujitsu-siemens

מדובר בשותפות בין שני חברות, האחת יפנית והאחת גרמנית.

שאכן התוצרים שלהם יוצרו בגרמניה.

השותפות ביניהם הופסקה, והיום פוג'יטסו מייצרת לבדה מחשבים.

המחשבים שיוצרו תחת השותפות הם מחשבים מעולים, שידועים כאמינים ביותר, אך לוקים בחסר בתחום העיצובי.

V65XX אלו הסדרות האחרונות שיוצרו בשותפות.

נותני השירות הם חברת אמטל (שלהם,מניסיון, שירות מצויין) ולא יניר מערכות כפי שכבר הוזכר מעליי.

אתה מלך! בחור לעניין!

אתם יודעים מה אני אחזק את דבריו ואומר, הוצאנו לא מעט מחשבים של פוגיסטסו מהמעבדה, מחשבים נהדרים!

ובאמת, החיסרון היחיד שהם מכוערים

DKILLER - תקשיבו לבחור! הוא יודע על מה הוא מדבר!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

אשמח לקבל ביסוס מעשי לדברייך וזאת מכיוון שגם יניר מערכות וגם אמטל מצהירים באתר שלהם שהם מייבאים את Fujitsu-siemens (שותפות שאכן פורקה באמצע 2009 אך עדיין קיימים בארץ מחשבים שיוצרו לפני הפירוק ומשווקים בצורה סדירה). עם זאת, רק יניר מערכות מצהירים שהם מייבאים את Fujitsu ובניגוד לדברייך.

בדיקה קצרה באתר הרשמי של Fujitsu מראה שישנם 3 משווקים רשמיים בישראל - אמטל, יניר מערכות וטק דאטה.

http://ts.fujitsu.com/countries/israel

פורסם

יש לי שני מחשבים שלהם .

זה שהקפצת דיון ישן כדי לצאת להגנתם של יניר מערכות זה בסדר. אבל השפה שלך לא מקובלת בפורום.

לפיכך יש לך אזהרה שנייה. אנא הימנע מהתקפות אישיות והעלבות של משתמשים בעתיד.

פורסם

אשמח לקבל ביסוס מעשי לדברייך וזאת מכיוון שגם יניר מערכות וגם אמטל מצהירים באתר שלהם שהם מייבאים את Fujitsu-siemens (שותפות שאכן פורקה באמצע 2009 אך עדיין קיימים בארץ מחשבים שיוצרו לפני הפירוק ומשווקים בצורה סדירה). עם זאת, רק יניר מערכות מצהירים שהם מייבאים את Fujitsu ובניגוד לדברייך.

בדיקה קצרה באתר הרשמי של Fujitsu מראה שישנם 3 משווקים רשמיים בישראל - אמטל, יניר מערכות וטק דאטה.

http://ts.fujitsu.com/countries/israel

רכשתי מחשב של FUJITSU_SIEMENS לפני כחודש. בתעודת אחריות רשום שנותן שירות הוא "אמטל".

לגבי הכיעור לא מסכים, אך כמו שאומרים" על טעם וריח..."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים