עבור לתוכן

בעיה מוזרה בחיבור לאינטרנט ?!

Featured Replies

פורסם

אני מקבל connected כשאני מתחבר wireless לראוטר, אני מקבל IP Address , Subnet MASK , Default gateway תקינים.

אבל הוא לא מתחבר לרשת דרך פיירפוקס ולא מתחבר לסקייפ...

ממש מוזר ! אני "קונה" כתובת מהראוטר תקינה ולמרות ה-connected אני פשוט לא מקבל אינטרנט... יכול להיות שהספק או התשתית פגומה ? אפילו שהכתובות כביכול תקינות ? :'(

תודה על כל עזרה !!

פורסם

יכול להיות שיש חסימת גישה לאינטרנט לפי MAC או כתובת IP. הראוטר שלך?

פורסם
  • מחבר

הראוטר של שותף בדירה ליד, הוא בחו"ל ואין חסימה בדקתי (נתן לי להשתמש באלחוט שלו ללא אבטחה...)

גם לא הגיוני שתהיה חסימה לפי MAC או IP כי הרי הצלחתי להיות connected לראוטר ממש ממש connected ואפילו הוקצתה לי כתובת מהראוטר רק שלא קיבלתי בפועל אינטרנט. הדירה שלו מן הסתם נעולה ולכן אני חושד בתקלת מודם, רק רציתי לאושש את טענתי או להפריח אותה בפורום ולנסות לפתור העניין....

נ.ב.

אם זה עוזר לפתרון התעלומה, בדקתי בדף הראוטר (נכנסתי עם הכתובת שלו) וראיתי שה- IP ADDRESS שלו באפור בחלק שמתייחס ל- WAN.

פורסם

נסה להריץ פקודת PING לאיזה שהוא אתר אני מקווה שאתה יודע איך.

אם הPing תקין יכול להיות שזה וירוס או משהו כזה או אחר או שצריך לאפס קצת הגדרות אינטרנט.

אם לא תקין כנראה שהראוטר לא מחובר בכלל לאינטרנט ואז במקרה כזה נדפקת אלא אם יש לך מפתח לדירה של החבר.

פורסם
  • מחבר

איך אני יודע אם מה שקיבלתי מהפינג תקין ?

פורסם

אם הגעת לממשק שלו אז באמת תבדוק בוודאות אם הוא בכלל מחובר לאינטרנט או לא (לא יודע מה זה אומר כתובת IP באפרו לפי התיאור שלך).

פורסם
  • מחבר

הכוונה ל- IP Address שמופיע מתחת לשם המשתמש והסיסמא שמכניסים לראוטר כדי שיעשה dialing לשרת.

פורסם

תבדוק אם יש שם משהו של status כדי לראות בפועל מה מצב הנתב.

פורסם

הראוטר של שותף בדירה ליד, הוא בחו"ל ואין חסימה בדקתי (נתן לי להשתמש באלחוט שלו ללא אבטחה...)

גם לא הגיוני שתהיה חסימה לפי MAC או IP כי הרי הצלחתי להיות connected לראוטר ממש ממש connected ואפילו הוקצתה לי כתובת מהראוטר רק שלא קיבלתי בפועל אינטרנט. הדירה שלו מן הסתם נעולה ולכן אני חושד בתקלת מודם, רק רציתי לאושש את טענתי או להפריח אותה בפורום ולנסות לפתור העניין....

נ.ב.

אם זה עוזר לפתרון התעלומה, בדקתי בדף הראוטר (נכנסתי עם הכתובת שלו) וראיתי שה- IP ADDRESS שלו באפור בחלק שמתייחס ל- WAN.

ברוב הנתבים יש אפשרות חסימת גישה לאינטרנט באמצעות כתובת ה-MAC. כלומר המחשב מתחבר לנתב ומקבל כתובת IP חוקית אבל בפועל הוא אינו יכול לצאת לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

אין filtering ב- MAC כלומר הוא ב- disable

פורסם

האם בדקת כפי שהמליץ multicore שהנתב אכן מחובר לאינטרנט?

הנתב מחלק לך כתובת IP פרטית - הכל טוב ויפה, אבל אם הוא עצמו לא מחובר לאינטרנט - לא יהיה אינטרנט.

בדוק בלשונית הסטטוס בממשק הגרפי של הנתב האם הוא מחובר לאינטרנט או לא. כתוב connected?

פורסם
  • מחבר

היה רשום disconnect והיום זה הסתדר..

כנראה באמת היתה בעיה זמנית עם המודם... אבל מה לעשות, כנראה שאי אפשר לסמוך על בזק יותר מדי... :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים