פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים המסך פשוט שחור , אין אפילו גישה ל BIOS ... ניסיתי לפרק ולהרכיב את החיבורים למאווררים , זכרונות , קירור למעבד, כרטיס מסך , הכל נשאר כרגיל ... אין רעשים מהדיסק הקשיח של עליית המערכת ... אני חושש שהבעיה אולי נעוצה בלוח אם או הספק ... (המפרט בצד) תודה על העזרה
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים המחשב לא עולה בכלל - אנליזה בקישור.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386079.0
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים היי,יש לי בעיה דומה במחשב פנטיום 4 עם לוח ג'יגהבייט GA-945GCMX-S2.אין פוסט, אין צפצופים ואין כלום. עבדתי לפי המדריך ועדיין אין צפצופים, גם כשרק המעבד והלוח מחוברים. מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים ומה היה כתוב שמה ?ספק - מעבד - או לוח אם רמקול שלך ישנו ומחובר ללוח.מי מהם? רק לחליף אחד אחד עד שזה עובד.
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים הרמקול אכן מחובר למחשב אבל אין שום צפצוף ושום אינדיקציה למה יכול להיות תקול.הספק נראה תקין.להתחיל להחליף כל דבר? זה סרט..
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים לא, בשביל מה מעבדה? אני אעשה את זה בבית.. רק חבל שאין דרך אחרת כדי למקד את הבעיה בוודאות.
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים אין דרך אחרת. במחשבים שלא PC יש הרבה יותר דיגנוסטיקה וטסטים שלא רק יגידו מי זה הם גם יגידו מה בדיוק לא בסדר למשל בלוח.ב PC בדרך כלל אין. מה שיש זה רק טסטים עם הביפים ברמקול, ולחליף חלקים.
פורסם 2009 בדצמבר 115 שנים יש דרך פשוטה לבדוק אם הלוח אם דפוק להסתכל על הפיוזים שעל הלוח ולראות אם אחד מהם מנופח (נבקע מלמעלה) .. אז הלך הלוח אם... ותיקון עולה יותר מחדשחבל על כל הטירחה שבבדיקות חלקים.. קודם כל פיוזים על הלוח אם
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים זה שמעלי.. אתה כנראה התבלבלתה כי על הלוח M אין שום פיוזים אבל יש קבלים. אם הקבלים נפוחים/נוזלים סימן שהלוח מת.. קבל זה מין חבית עגולה כזאת. תחפש אותם יש המון על הלוח עצמו
פורסם 2009 בדצמבר 915 שנים מחבר שום דבר לא נפוח , בכל מקרה הלוח לא עובד , מחר אני מביא חדש , אפשר לסגור ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.