עבור לתוכן

קניתי מחשב חדש , אני לא בטוח שהמארז שנתנו לי מספיק טוב

Featured Replies

פורסם

את המחשב קניתי ב IVORY (כן , קניתי שם למרות התגובות)

בגדול זה I5 וכרטיס מסך HD5850.

המארז הוא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4265.

הבנתי שהמארז הזה קטן מדיי , ויש לי הזדמנות להחליף אותו עד מחר (אחרת אייבורי יתחילו להרכיב את המחשב)

יש מארז אחר (באייבורי) שעדיף עליו?

אין מגבלה של תקציב , אבל עדיף לא להגזים (משהו באזור ה200-500 ש"ח).

תודה

שכחתי להוסיף:

רק הקדימה והאחורה של המחשב יהיו חשופים לאוויר!

המחשב נמצא בתוך השולחן (שני קירות מצדדיו , קיר מתחת וקיר מעל)

פורסם

5850 הוא לא 5870 - הגודל שלו לא ממש חריג... למה החלטת שהמארז קטן מדי?

פורסם

Antec Three Hundred

פורסם

אל תלך על ה-THREE HUNDRED אם אין לך מגבלת תקציב, מבחינתי המארז לא ראוי לשאת את השם ANTEC עליו.

קח את CM CENTURION 590 ב320ש"ח באייבורי, תהייה מרוצה [:

פורסם
  • מחבר

אל תלך על ה-THREE HUNDRED אם אין לך מגבלת תקציב, מבחינתי המארז לא ראוי לשאת את השם ANTEC עליו.

קח את CM CENTURION 590 ב320ש"ח באייבורי, תהייה מרוצה [:

לא מצאתי אותו באתר של אייבורי , מי אמר שיש את זה שם?

ולantec אין מאוורר קדמי - במקום זה אחד למעלה.

מעל המחשב אצלי יש עץ.

פורסם

אני לא מבין את הביקורת הכל כך שלילית על ה-ANTEC 300. מניסיון מעשי של כשנה עם המארז הזה -- אין לי מילה אחת רעה עליו. לגבי מאוורר קדמי -- אין בעיה להוסיף אחד ואם רוצים, אפילו שניים.

פורסם

ואני לא מבין את מטרת כל הדיון הזה, אלא אם פספסתי משהו.

פותח הדיון דאג שמא כרטיס המסך לא יכנס במארז, ולפחות לפי מה שהוא אמר זו הסיבה היחידה שיש לו להחליף אותו. היות וכנראה זה לא המצב, וגם אם היה - בעיה של אייבורי שהם מוכרים מפרט שהם לא מסוגלים להרכיב, ויתכן שתצליח "לסחוט" שדרוג מארז בלי תוספת תשלום אם זה באמת מה שיקרה והם יעלו על הבעיה רק בשלב ההרכבה הפיזית - למה הדיון ממשיך בכלל?

פורסם
  • מחבר

ואני לא מבין את מטרת כל הדיון הזה, אלא אם פספסתי משהו.

פותח הדיון דאג שמא כרטיס המסך לא יכנס במארז, ולפחות לפי מה שהוא אמר זו הסיבה היחידה שיש לו להחליף אותו. היות וכנראה זה לא המצב, וגם אם היה - בעיה של אייבורי שהם מוכרים מפרט שהם לא מסוגלים להרכיב, ויתכן שתצליח "לסחוט" שדרוג מארז בלי תוספת תשלום אם זה באמת מה שיקרה והם יעלו על הבעיה רק בשלב ההרכבה הפיזית - למה הדיון ממשיך בכלל?

לא.

זה לא רק מקום.

השאלה היא בקטע של מתחמם/קירור וכו' , נראה לי שהם נתנו לי מארז קטן ב150 ש"ח שלא יחזיק את המחשב בקיץ (נגיד 40 מעלות) כמו שצריך.

לקחתי כרגע antec 300 , יש בעייה איתו?

זה חסרון שאין לו מאוורר קדמי?

פורסם

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2711&CatCode=408

לך על זה.

לא הייתי שם מערכת כזאת במארז קטן כמו ה - ANTEC 300 שהוא יופי של מארז תקציבי אבל לא הייתי לוקח אותו למערכת כזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים