פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים בעוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב ואני עדיין לא יודע על איזה מארז ללכת.אני מעוניין שהמארז יהיה שקט, קריר, עם זרימת אוויר טובה, שיאפשר סידור כבלים טובועל הדרך שיהיה יפה. חשבתי ללכת על המארז LANCOOL PC-K56BW, הוא נראהלי מארז ממש טוב אבל יכול להיות שאני טועה. עכשיו אני רוצה בבקשה שתמליצו לי עלמארז שיהיה כמו שרשמתי למעלה ועד 360 ש"ח בלבד.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים מחבר כן אני יודע שהוא מארז טוב אבל הבעיה היא שאני קונה את המחשב מIQPC והוא עולה שם יותר מ360.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים אתה יודע שיש לנו פה באשדוד את אייבורי ליד היוניטרייד ואת KSP בקניון עד-הלום במרחק נסיעה של רבע שעה באוטובוס קו 15, לקנות את המארז בנפרד ולהרכיב בעצמך זה דווקא טוב יותר - סידור הכבלים שאתה יכול לעשות אף פעם לא משתווה לסידור החפיף שתקבל בחנות.אם בכל זאת תתעקש לקנות בIQPC - יש להם איזה מבצע חביב עכשיו, אם תוכל לשחרר עוד 40 ש"ח:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5947
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים מחבר חחח אני לא גר באשדוד, אני גר בירושלים ואני לא חושב שאני ימצא זמן וכוח להרכיב בעצמי.בוא אני יגיד לך את האמת, אני לא מת על ה590. עכשיו שהראת לי את המארז של ANTECהוא נראה לי די טוב, תוכל להגיד לי מה ההבדל בינו לבין הTHREE ולבין ה590?
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים בוא נגיד שבזמן שה590 והSIX HUNDRED עומדים באותה הרמה, THREE HUNDRED, שכמובן נחשב לאיכותי יחסית למחירו הנמוך והכול - נופל מהם. מנסיון אישי ולא סתם תמונות אני יכול להגיד לך לדעתי שהSIX HUNDRED מכוער לגמרי מול ה590.אתה גר בירושלים - יש לך KSP בתלפיות, לך לשם ותרכוש לעצמך 590, אם אנ לא טועה אפשר לבקש מהחנות להרכיב לך את המפרט במארז שתתן להם אם כ'כ אין לך כוח, למרות שאני חושב שהכי טוב ובטוח להרכיב ולסדר בעצמך.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים מחבר לא נראה לי שאני ילך על הSIX, עוד מארז מכוער שממש דומה ל200.אני מת כבר שיחליפו את המעצבים של המארזים שלהם חחח.ובמארז חשוב לי מאוד שיהיה לו כפתור ריסט מה שאין ב590.תוכל להגיד לי בבקשה מה יש לך נגד הLANCOOL שהצעתי קודם?
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=9509אני יודע שהחנות רחוקה, אבל בשביל מארז כזה איכותי ויפה, ובכזה מחיר הייתי סופג את ה40 שקל משלוח עד הבית וקונה אותו, כי אין אופציה יותר טובה ואיכותית במחיר הזה.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים מחבר אני מכיר את המארז הזה, אני רציתי אותו שרציתי לקנות מחשב בskypc שהמארז הזה היה שםבמחיר הזה אבל פתאום הוא נעלם. אני יחשוב על לקנות את המארז משם אבל מה אתה אומר עלהLANCOOL שהצעתי?. החברה הזאת אמינה? אולי אני יקנה את המחשב ממנה.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים לא מבין מה כולם מתלהבים מהאלומיניום והאיכות של LIAN-LI, כן, האלומיניום והאיכות אכן קיימים - אבל אל תשכחו שזהו המארז התקציבי ביותר של LIAN-LI!הוא מרווח פחות, מאוורר פחות, כלוב ההארדיסקים שלו פחות יעיל וסידור הכבלים שלו נופל משמעותית מזה של ה-590, אמנם הוא קצת יפה יותר - אבל תעשו לי טובה... :-\
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים אני דווקא יותר ממליץ על 690 של COOLERMASTER הבאתי אחד כזה למחשב של אחותי ומארז ממש טוב ושקט ממליץ בחום
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים מחבר אני לא חושב שאני ילך על ה690 כי לפי מה ששמעתי הוא לא המארז הכי טוב שיש וה590 עדיף עליו.חברה, אשמח מאוד אם תוכלו להביא לי מארזים רק מIQPC.ושוב אני שואל, איך המארזים של LANCOOL. לידע כללי החברה הזאת היא הבת של LIAN-LI.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים המארזים של LANCOOL חדשים למדי ואין עליהם מידע רב לכן כלנו שותקים לגביהם, מה שידוע בוודאות הוא שLAIN-LI מייצרים אותם, אך במקום אלומיניום משתמשים בפלסטיק ופלדה כמו רוב המארזים.
פורסם 2009 בנובמבר 2516 שנים מחבר בגלל שLIAN-LI מייצרים את המארזים האלה אז בגלל זה אני חושב שהמארזים האלה טוביםכי אם המארזים שLIAN-LI מייצרת לעצמה טובים אז רוב הסיכויים שגם המארזים שהיא מייצרת לLANCOOL טובים.
פורסם 2009 בנובמבר 2616 שנים הסתכלתי קצת על ביקורות על הLANCOOL... הם נראים מעולה, הייתי הולך עליהם אני חושב שמבחינת איכות חומרים הם זהים ל590.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.