עבור לתוכן

סתם שאלה שמסקרנת אותי בתור סטודנט מתחיל שנה א' במדעי המחשב,יש מישהו שחדו"א היה

Featured Replies

פורסם

25 אלף נטו זה לא הרבה? אני מפספס משהו?

המפתח תוכנה מרוויח נטו חצי מזה

אתה מדבר על מפתח תוכנה חסר ניסיון.

מה קורה כשיש לו קצת ניסיון והוא מקבל קידום וממשיך לתואר שני וצובר עוד ידע ומקבל עוד קידום?

• תגובות 71
  • צפיות 5.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

25 אלף נטו זה לא הרבה? אני מפספס משהו?

אתה מפספס את זה שאתה בדיון עם מעופף שחי בסרט שבו, על אף שאין לו שום השכלה ושום יכולת מיוחדת מישהו משלם לו 50,000 שקלים בחודש כדי שיישב במשרד, ייפקד על אנשים וישתה קפה. :lol:

פורסם

אתה מפספס את זה שאתה בדיון עם מעופף שחי בסרט שבו, על אף שאין לו שום השכלה ושום יכולת מיוחדת מישהו משלם לו 50,000 שקלים בחודש כדי שיישב במשרד, ייפקד על אנשים וישתה קפה. :lol:

:lol: :lol:

מי זה האדיוט הזה שחושב ככה? אני עכשיו קוטל אותו :lol:

פורסם

כל עוד מדובר במגזר הפרטי, אתם צודקים. במגזר הציבורי המצב הזה דווקא די נפוץ לצערי...

פורסם

זה לא התוכן שקשה לך אלא השפה שבה מנסחים אותו

אני יכול לתת לך ניסוח שקול בשפה "יומיומית" לגבול ואתה תבין מעולה, ואז תבין עוד יותר מעולה את הניסוח הפורמלי

אני אישית אחרי שהצלחתי להיכנס לראש של חדו"א (וזה אחרי הגדרת הגבול ההימנונית) היה לי ממש קל לתפוס את רוב השאר

אגב, בשביל חדו"א צריך ראייה אינפיניטסימלית, לא מרחבית :)

פורסם
  • מחבר

ראייה אינסופית יש לי אני חושב חח ;D

(חשבון אינפיניטסימלי הכוונה לחשבון שעוסק בפונק' אינסופיות?.לא לקטול אותי זאת רק שאלה,לא דיברו איתנו על למה קוראים לו ככה)

תכלס,גם ראייה מרחבית אפשר ל'רכוש' זה הכול עניין של תרגול...פשוט כנראה לא ישבתי על זה חזק מספיק

פורסם

חשבון אינפיניטסימלי זה בעיקר התעסקות בדברים שקטנים עד אינסוף.

פורסם

"קטנים כרצונך", אני מבקש.

פורסם
  • מחבר

"קטנים כרצונך", אני מבקש.

עכשיו אני מבין איך 'אפסילון' מתקשר לכל זה חח ;)

פורסם

אוהו, תאמין לי שאתה לא מבין :)

vic07, קל לראות שמפה זה רק אלגברה :)

פורסם

"רק אלגברה"? ממש, אבל ממש לא לדעתי.

נכון, פורמלית מדובר באותיות ומספרים בלבד, בלי שום קווים וציורים וכיו"ב. פרקטית, בקורס חדו"א רוב הזמן התחלתי מלצייר את העסק על דף ולראות מה הולך שם. בחלק מהמקרים זה מספיק כדי לפתור את התרגיל, גם בלי חישובים מסובכים. למשל, אם שואלים על מרחק של נקודה מעקום, עם ראיה מרחבית החיים הרבה יותר קלים מאשר עם אלגברה בלבד.

במבחן של חדו"א 1מ של הטכניון למשל יש חלק נרחב של שאלות אמריקאיות, כלומר לא משנה איך אתה מגיע לתשובה כל עוד היא נכונה. קיבלתי במבחן הזה 97 רק בגלל שרבות מהשאלות הללו פתרתי בעזרת ציורים כדי לא לבזבז עליהן זמן, שאותו השקעתי איפה שבאמת צריך.

פורסם

הוא אמר את זה בצחוק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים