פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים נוכל לארגן משחק ולתת לך להרוג את כולנו ברצף (משחק פרטי-לא יפגע בניקוד) ;Dהנה אחד שראה:http://www.youtube.com/watch?v=YOJvAD4sN-Y
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים המשחק נפרץ, אני מרגיש כאילו שדדו אותי ב-200 ש"ח... :'( מתכנתים מצאו דרך לפרוץ לקונסול של המשחק ולאט לאט מוסיפים יותר ויותר פקודות קונסול ויש כבר dedi servers... ועוד דבר, אם יש party, אני פה... תוסיפו אותי בסטים: dimrah87
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מי שרוצה ליראות NUKE תארגנו משחק SABO 9X9 בHIGHRISE ותזמינו אותי פעמיים יצא לי להזמין במפה הזאת NUKE... באסה שאני אוכל לשחק רק בשישי בבוקר :'(
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים המשחק נפרץ, אני מרגיש כאילו שדדו אותי ב-200 ש"ח... :'( מתכנתים מצאו דרך לפרוץ לקונסול של המשחק ולאט לאט מוסיפים יותר ויותר פקודות קונסול ויש כבר dedi servers... ועוד דבר, אם יש party, אני פה... תוסיפו אותי בסטים: dimrah87 פשוט מגוחך ופאתטי להגיד ששדדו אותך. מספיק כבר עם השטות הזאת! קנית משחק סופסוף, תהנה ממנו וזהו. זה לא שאני צדיק. אבל את המשחק הזה קניתי ללא קשר לפריצה או לא פריצה. וגם את COD4 קניתי למרות ששיחקתי כבר בפרוץ ברשת. אם אתה משחק במשחק ונהנה ממנו, תקנה אותו, נקודה.
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים היה נחמד אתמול במסיבה של סיימון... למרות שפתחו לי את התחת , היה ממש כיף , פינגים נמוכים , אחלה חבר'ה מהפורום , כן ירבו מסיבות כאלה...
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים אני מקווה שיתארגנו משחקים בסופש שסוף סוף יש לי זמן לשחקכי תכלס נשמע טוב המשחקים האלה שאתה מארגניםדרך אגב אני onion
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים זה שוב חזר לי היום.......שאני יורה, השחקן פשוט נשכב!דא פאקמה עושים אוףףףףףףףףףףףףףףף
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים אולי יש דרך להכניס את הUSERNAME בסטים לפרטי משתמש(בפורום) בצד ימין? זה יהיה יותר נוח מלכתוב מליון פעם מחדש את הusername שלנו..סתם רעיון. לא היתי במשחק 3 ימים,בלי נדר אני נכנס רק למשחקים של הקבוצה כדי להמנע מהאקרים וירוסים וחברהם..
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים לא היתי במשחק 3 ימים,בלי נדר אני נכנס רק למשחקים של הקבוצה כדי להמנע מהאקרים וירוסים וחברהם.. לא היו וירוסים במשחק בסופו של דבר,התברר שתוכנת AVIRA התריעה על וירוס לכמה משתמשים (התראת שווא)
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים מישהו פה מוכן לשחק ב CO OP איתי?אני כל הזמן שולח הודעות לחביר הקבוצה אם הם רוצים ואו שהם אומרים שהם משחקים או שלא עונים..אין לי עם מי לשחק וזה נראה לי ממש כיף..ולזה שמעלי, המפות באמת קטנות ותכלס אני לא מת עליהן, הייתי רוצה שישימו גם את המפות של MW הראשון וגם את האפשרות לשחק יותר אנשים!! זה הרבה יותר כיף לשחק קבוצות של 16 על 16 מאשר 6 על 6
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.