עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

הרגע סיימתי את המשחק והיה מדהים! :xyxthumbs: אבל לא הבנתי איך קפטן פרייס חי אם בסוף המשחק הקודם הרגו אותו?

• תגובות 8.3k
  • צפיות 631.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

טוב אימצתי את כרטיס המסך עם folding, ובדקתי טמפ' ב OCCT. כשהמאוורר היה ב 100% הטמפ' לא עברה את ה 62 מעלות (גם במשחק אני על 100% מאוורר), אבל התצוגה הבהבה קצת.

מה אני יכול לעשות?

פורסם

בכסף? כן.

בכל מקרה חבר'ה, וירוסים יכולים להכנס לכם למחשב דרך המשחק. אלוהים ישמור, לאן הגענו? :kopfpatsch:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1031092&page=2

\:

אני מתחיל להתחרט שקניתי את המשחק הזה.

דא פאק כסף על מפות...

לפחות שיתנו אפשרות גם לאנשים לפתח מפות....

גם מערכת שרתים דפוקה, גם בלחץ יש מפות מה זה המולטי הזה :P

פורסם

לגבי פתיחת הפורטים.

באתר של סטים יש את רשימת הפורטים.

פורסם

אני פתחתי כבר את הפורטים הרלוונטיים, אבל בכל מקרה זה ממשיך באותה הצורה...

פורסם

בכסף? כן.

בכל מקרה חבר'ה, וירוסים יכולים להכנס לכם למחשב דרך המשחק. אלוהים ישמור, לאן הגענו? :kopfpatsch:

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1031092&page=2

בכל משחק זה יכול לקרות, זה פשוט חארטה. בכל משחק תוכן השרת שאליו אתה מתחבר מורד אליך למחשב אוטומטית, ככה שבתאוריה כל שרת יכול להכניס לך וירוסים למחשב. פשוט תדאג להתחבר רק לשרתים ידועים ובעלי שם ולא ל- "XXX PRO SERVER FTW" וכדו'...

פורסם

תגידו, קניתי את המשחק שלי דרך סטים, ואני רוצה שהיה לי גיבוי של המשחק על דיסק.

מאיפה אני יכול להשיג דיסק של המשחק?

ועוד שאלה קטנה, אני כרגע על WIN XP, אם אני יעבור לWIN7 אני יכול להפעיל את הסטים והמשחקים ששם מהסטים שהותקן בXP?

פורסם

הגיע הזמן שנעשה כל הזמן PARTIES שלנו , עם 8 , 12 , 18 שחקנים (לפי סוג המשחק) וככה לא נדאג לדברים האלה...

אלכס , אתה לא צריך גיבוי , אתה יכול פשוט להוריד אותו מחדש מהסטים , ברגע שהוא בחשבון שלך, אתה מסודר.

באופן עקרוני, אם אתה רוצה גיבוי , יש אופציה כזאת בתוך הסטים , כפתור ימני על שם המשחק וBACKUP...

פורסם

מייק אני בעד ב-100%!! :xyxthumbs: כל פעם יוצא שאנחנו משחקים איזה 5 שחקנים מקסימום... צריך לארגן שעה וככה נוכל להתארגן כמו שצריך.

פורסם

אפשר היום ב23:00 ומחר כל היום (משעה נורמלית)

פורסם

איך משחקים במולטיפלייר מישהו יכול להסביר לי?

פורסם

הגיע הזמן שנעשה כל הזמן PARTIES שלנו , עם 8 , 12 , 18 שחקנים (לפי סוג המשחק) וככה לא נדאג לדברים האלה...

אלכס , אתה לא צריך גיבוי , אתה יכול פשוט להוריד אותו מחדש מהסטים , ברגע שהוא בחשבון שלך, אתה מסודר.

באופן עקרוני, אם אתה רוצה גיבוי , יש אופציה כזאת בתוך הסטים , כפתור ימני על שם המשחק וBACKUP...

כן אני יודע אבל זה מתסכל להוריד שוב איזה 10 גיגה 0O

פורסם

אתה יכול פשוט להעתיק את כל ספריית הSTEAMAPP מהתיקייה של STEAM או לעשות גיבוי אינדיבידואלי לכל משחק כמו שרשמתי לך קודם...

פורסם

איך אפשר לשחק ב 2 קרירות???

אי אפשר.

ד"א שמתם לב שתוך שבוע מיציאת המשחק הנושא הגיע ל90+ עמ' ושהוא ממשיך לגדול בקצב עצום? :o

פורסם

כן אני יודע אבל זה מתסכל להוריד שוב איזה 10 גיגה 0O

יש לך אפשרות לגבות לדיסק קשיח דרך סטים: file>backup games.

אבל זה רק לדיסק קשיח. אם אני לא טועה, מישהו פעם כתב איך צורבים לדיסק דרך סטים. אם זה חשוב לך תשאל בדיון על סטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים