עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני חושב שחלקנו כבר עירפלו הכל ומשליכים את הכישלון של המולטי גם על היסנגל וזה ממש לא נכון.

כבר שכחתם את המרדפים באופנועי השלג ובסירה? את הבגידה? את הקאמבק של פרייס? החילוץ מהמבצר ע"י מסוק? הלוחמה בוושניגטון הבוערת? הטיפוס על ההר המושלג?

ל-MW2 היה סינגל מדהים שנעשה בהשקעה ניכרת.

הוא אמנם לא יותר טוב מ-MW1, אבל בטוח שהוא מבין המשחקים עם הצד העלילתי הטובים יותר.

לראיה, תגשו לעמודים הראשונים של הדיון הראשי ותיזכרו בתגובות.

אני עדיין לא מבין מה קרה שם עם הצוללת והפצצה.

• תגובות 8.3k
  • צפיות 631.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הסיפור ש MW2 היה נוראי, בשביל להבין מה קרה במשחק היה צריך ללכת לקרוא ב WIKI, האפשרות השניה היא פשוט לא להתיחס לסיפור ואז זה עוד משחק טוב שכל מה שאתה עושה בו זה רק 6 שעות ויורה בדברים :P הספיק ליראות אתהתגובות לביקורות ב GT ועוד כמה אתרים שנתנו לו ציונים גבוהים על הסיפור כי לא היה להם נעים (על העלילה נתנו לו 9.5), עד היום בכל ביקורת שנותנים למשחק פחות מ 9.5 כולם מזכירים להם את הביקורת של MW2 :screwy:

פורסם

לא מבין מה לא היה לכם טוב בסיפור של MW2

אבל לדעתי היה טוב ושהמשחק נגמר רציתי עוד ;D

פורסם

רצית עוד כי היה לסיפור התחלה, כמה דברים קצרים ולא קשורים ואז סוף, או בקיצור חיפשת תוכן שימלא משהו באמצע!

פורסם

רצית עוד כי היה לסיפור התחחלה, כמה דברים קצרים ולא קשורים ואז סוף, או בקיצור חיפשת תוכן שימלא משהו באמצע!

מה בדיוק היה קצר ולא קשור?

יש מצב שאולי לא הבנת את כל פרטי העלילה?

פורסם

הבנתי מה הם ניסו לספר, לא הבנתי למה הם נכשלו כל כך ולמה הם לא ניסו לתת למישהו מבחוץ לעבור על העלילה לפני שהמשחק יצא. אולי אם הם היו עושים את זה הם היו רואים כמה היא חסרת היגיון וכמה שאריות מרעיונות שנגנזו נשארו במשחק בלי שום הסבר ורק גרמו לשחקנים לשאול למה???

פורסם

גרמו לשחקנית...? אני במקרה מחפש שידוך אשמח אם תודיע לי בהודעה פרטית מי זו אותה "השחקנית" כביכול :)

פורסם

כי זה פשוט כל כך חשוב להתיחס לעובדה שיש לי בעיות ריכוז כל כך קשות שאני בקושי מצליח לכתוב משפט בלי לפספס בהקלדה. מה לעשות שחלק מהדברים האלה אני מפספס גם כשאני עובר על ההודעה לפני שאני לוחץ על שלח >:(

פורסם

לא באתי ללעוג לשגיאת כתיב תמימה זה קורה לי מן הסתם הרבה יותר מלך..רק השתעשתי במחשבה על אודות שחקנית MW2 שזה דבר שלא מצוי במחוזותינו,אם בכלל. אולי צריך לעבור לWORLD OF WARCRAFT. או לחילופין לצאת מהבית מדי פעם. :silly: בכל מקרה סליחה אל תיקח את זה אישי

פורסם

כי זה פשוט כל כך חשוב להתיחס לעובדה שיש לי בעיות ריכוז כל כך קשות שאני בקושי מצליח לכתוב משפט בלי לפספס בהקלדה. מה לעשות שחלק מהדברים האלה אני מפספס גם כשאני עובר על ההודעה לפני שאני לוחץ על שלח >:(

ADD FTW! :xyxthumbs:

פורסם

הבנתי מה הם ניסו לספר, לא הבנתי למה הם נכשלו כל כך ולמה הם לא ניסו לתת למישהו מבחוץ לעבור על העלילה לפני שהמשחק יצא. אולי אם הם היו עושים את זה הם היו רואים כמה היא חסרת היגיון וכמה שאריות מרעיונות שנגנזו נשארו במשחק בלי שום הסבר ורק גרמו לשחקנים לשאול למה???

מה לא הבנת בעלילה?

איזה חורים מצאת?

אני סקרן נורא לדעת מה פספסתי :s05:

פורסם

לדוגמא- מה לעזאזל היה שם עם הצוללת והפצצה?!

פורסם

הדוגמה הכי בולטת זה no russian, בפרוש נקודת השפל בעלילה של המשחק. שלא לדבר על זה שכל 5 דקות שיחקת עם דמות אחרת ושלכל דמות היו לפחות 2 שמות בשביל להיות בטוחים שלא תדע עם מי אתה משחק :P

פורסם

מה לא הבנת בעלילה?

איזה חורים מצאת?

אני סקרן נורא לדעת מה פספסתי :s05:

מה איתך, יש יותר חורים בתסריט של MW2 מאשר בגבינה שוויצרית...

למשל כל הקטע עם פרייס שמשגר את הטילים הגרעינים מהצוללת הרוסית הוא מופרך לגמרי. טכנית צריך ששני אנשים יסובבו מפתח בו זמנית בשני מקומות שונים בצוללת כדי לשגר את הטילים, ככה שזה פשוט בלתי אפשרי פיזית שאדם אחד יעשה את זה. ובכלל, מאיפה לחייל ב SAS הבריטי (אפילו פרייס...) יש את הידע הטכני לשגר טילים גרעיניים מצוללת ולפוצץ אותם בדיוק לפני שהם חודרים לאטמוספירה של כדור הארץ כדי לגרום לאפקט של EMP?

גם כל הקטע הזה בהתחלה שהטרוריסטים הרוסים הורגים את החייל האמריקאי כדי שיהיה תירוץ לרוסיה לתקוף את אמריקה הוא מפגר לגמרי. נראה לך שרוסיה תכריז מלחמה על ארה"ב בגלל אמריקאי אחד שהשתתף בפעולת טרור? לא יכול להיות שהוא פעל לבדו ולא קשור בכלל לארה"ב? ובכלל, אם ארצות הברית תרצה לפגוע ברוסיה היא לא תשלח חייל אחד כדי לבצע פיגוע קטן (יחסית) בשדה תעופה ככה שכל החלק הזה בעלילה הוא פשוט דבילי...

יש המון חורים בתסריט ובכלל העלילה עצמה מאוד מופרכת ולא מסתברת. אני לא אומר שלא היה לי כיף לשחק בקמפיין, ואני לא אומר שלא היו כמה רגעים נהדרים באמת, אבל הייתי צריך ממש להתעלם מכל הדברים המצחיקים בסיפור ולא לקחת ברצינות את העלילה כדי שאני אוכל להנות ממנה.

אם תחפש בגוגל mw2 plot holes תמצא המון חומר על זה, הנה למשל:

http://www.gamesradar.com/f/modern-warfare-2s-glaring-plot-holes-exposed/a-20091120123332495077

פורסם

אף אחד לא ציפה מהמשחק הזה להיות מציאותי. בשביל זה יש משחקים אחרים.

גם זה שאתה נוסע על מזחלת שלג ותוך כדי יורה על אוטומט במטרות נעות לא ממש ריאלי. אבל זה עדיין לא חור בעלילה.

גם העובדה שיורים עלייך וכל מה שקורה לך זה: קצת אדום על המסך שעובר תוך כמה שניות. לא ריאלית, אבל זה ככה ברוב משחקי הFPS.

כשדיברתם על חורים בעלילה חשבתי שמדברים על סתירות בעלילה, חוסר הצלחה להעביר את הסיפור דרך המשחק וכדו'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים