עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

תודה עומרי, אנחנו לומדים לרפא אחד את השני מפציעות של עצמינו. נקודת זכות נרשמת לך.

• תגובות 8.3k
  • צפיות 631.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אהלן חברה,

מחפש קבוצה של חברה טובים, בשאיפה לא ילדים (אבל לא פוסל...) עם VOIP

ראיתי הרבה התייחסות ל- S6, זה מה שאני מחפש?

אני קצת NOOB בדברים האלו, זה מולטיפלייר ראשון שאני משחק אז אל תתביישו לספר לי איך מצטרפים לקבוצה.

הכינוי שלי הוא NaDaViZ

תודה

פורסם

סבבה, אתה פשוט מוסיף את התג שלנו ואת הצבעים.

ואני ילד (12)

למה יש לך בעיה עם זה? :nixweiss:

תשנה את השם שלך לזה

|^4S6^7|^8NaDa^2ViZ

פורסם

תודה!

ולא, אין לי בעיה עם ילדים באופן גורף, רק עם אלו שמתחילים לקלל ב-VOIP

אני בן 35, יש לך בעיה עם זה? :P

פורסם

35?! מעולה!

בכל אופן לגביי הכינוי זה יותר נכון:

|^4S6^7| ^8NaDa^2ViZ

(עם רווח), תשנה את זה באפשרויות בסטים.

וזהו תתחיל להוסיף חבר'ה. יש לנו ערוץ בteamspeak שאת הפרטים עליו אתה יכול לראות בפוסטים האחרונים.

ואל תדאג אתה לא זקן השבט

פורסם

אז מי כן? ISR Solider? אאל"ט יש לו אישה וילדה.

פורסם

אז מי כן? ISR Solider? אאל"ט יש לו אישה וילדה.

לא כל כך זקן השבט,

נושק ל 30 :hat:

פורסם

וואו, פתאום אני מרגיש צעיר (30) :D

פורסם

אתה מדבר? :P

פורסם

יאללה, מתחפף מהעבודה ומצטרף לקבוצה ול- Team Talk.

רק אל תבנו עלי לניוקים :nono: השיא שלי זה Pavelaw

פורסם

איתנו אתה תוכל להביא ניוקים כמו גדול.

אגב תשאלו את סיימון מי זקן השבט הוא יענה לכם הוא יודע :x

פורסם

אני יודע. או IDF Sniper, או אולי אתה למרות שלא נראה לי.

פורסם

אני אף פעם לא טועה בזיהוי האקרים. הייתי Admin גבוה בשרת של ET איזה שנתיים-שלוש ושם למדתי לזהות. אם אתה רואה מישהו עם ה ADS מכוון על קיר, על ה "you", לא כ"כ קשה לשפוט :P. אם מישהו מכוון בדיוק לא הגיוני וממש ננעל על ראשים ו/או מחליף מטרות במהירות-הוא aimbotter. אם מישהו מסתובב יותר ממה שהמסך מאפשר לראות ויורה-או שהוא aimbotter, או שהוא ראה UAV, או שיש לו חמישה מסכים ::). בקיצור-לא כ"כ קשה לראות מי צ'יטר ומי סתם שחקן ממש טוב.

אם ככה אני לא אתפלא אם תשחק איתי כמה משחקי FFA טובים (כשאתה לא יודע מי אני) ובשלב מסויים תקרא לי צ'יטר... ;D

יש המון צירופי מקרים או מצבים שבהם ראיתי מישהו מעבר לחלון, זזתי חזרה מאחורי הקיר כשאני יודע לאן הוא רץ ומכוון לאיזור, ואז פשוט זזתי חזרה אל החלון והרגתי אותו. כנ"ל החלפת המטרות המהירה, פעמים רבות אני שומע מישהו מאחוריי (רחוק יחסית) ורואה מישהו מלפניי קרוב, אני הורג אותו ומיד אחרי זה מסתובב לאחור והורג את אותו השחקן ששמעתי - על זה תאמר AIMBOTTER... ;)

פורסם

NOPE ;D

כל שחקן טוב משחק ככה, זה לא ביג דיל. גם אני מסתובב 90-180 מעלות ועושה HEADSHOT לפעמים. גם אני יורה על קירות לפי הערכה של "כמה רחוק הוא יכול להגיע". מחליף מטרות זה לא אומר להחליף בין 2-3 שעומדים מולך ואתה לא יודע עם מי להתחיל, אלא לדוגמה להתחיל לירות על מישהו שקרוב אליך ופתאום לירות במישהו בקצה השני של המפה שבכלל עומד עם הגב אליך (בחדות מטורפת כמובן, וקפיצות קטנות בין כמה מטרות לא קשורות). גם אם הייתי משחק נגד דגדגן לא הייתי קורא לו צ'יטר, אני לא טמבל. ואם אני מתלבט אני רואה עוד כמה killcams ויודע. אמרתי לך-אני מומחה בזיהוי צ'יטרים :P

כמו כן יש את עניין הנעילה על הראש: לא משנה כמה טוב אתה מכוון, אם ב Killcam אתה רואה שהוא ננעל על הראש שלך בדיוק בקצב התנועה שלך בלי חריגה של חצי מילימטר אז סביר להניח שהוא צ'יטר. ואני אומר אתה ממש יכול לראות אותו ננעל (בכל ה killcams).

אני טוב בזיהוי צ'יטרים גם כי ב ET היו (או יש?) צ'יטים שאתה יכול לכוון כמה חד הוא יכוון, האם הוא יכוון לגוף, ראש, או לרגליים וכו', עד שיש האקים שמאוד קשה לראות שהם בכלל האקים.

פורסם

וואאי כבר נמאס, אבל נמאסמהמשחק הזה!!! איזה חרא של מערכת, חרא של הכל, לפחות פעם אני יכלתי למצוא משחקים! היום אני נכנס לדום או לכל מוד, וזה פשוט לא מוצא שום משחק, זה עולה בMS ועולה ועולה עד שזה עושה Searching for available games ופעם השארתי את זה ככה כל הלילה וזה לא מצא כלום, אני לא מסוגל, כל פעם שאני רוצה לשחק אני צריך להתחיל לעשות JOIN לכל החברים שלי ולקוות שאחד מהם משחק במוד שאני רוצה והסרבר פנוי... למה?!?! למה צריך לסבול את זה?!?! לפחות פעם יכלת למצוא משחקים!

יש למישהו פתרון? כי לפי מה שאני שם לב זה רק לי, לא לכולם, הרי אתם למשל לפעמים מוצאים משחקים, אולי משהו באינטרנט או שכדי לי לפתוח את הNAT ואם כן אז איך?

ועד שאתה מוצא משחק, או מצליח להצטרף למישהו (במקרה שלי). יש בממוצע איזה האקר אחד 1 G18 AKIMBO RUNNERS

2 CAMPERS

1WHO CARES JUST ABOUT HIS RATIO

AND ONLY ONE WHO CARES ABOUT THE OBJECTIVE! THIS SHIT ISNT FUN ANYMORE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים