עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

דיברתי אל דגדגן, חיזקתי את דבריך. ;)

• תגובות 8.3k
  • צפיות 632.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש לי 2 מסכים 22" המחוברים בשרשור, הכוונה הרחבה לצג, לא שכפול.

איך אני רואה את המשחק על שתי המסכים?

האם זה אפשרי?

תודה.

פורסם

אם כבר, דגדי, מה שמך? אני חושב שידעתי אותו פעם, אבל אתה לא מספיק חשוב בשביל שאני אזכור :P

פורסם

קוראים לו די להספים את הדיון!! יש בשביל זה ה"פ...

פורסם

אין לי בעיה עם ערבים, החברים הכי טובים שלי בעבודה הם ערבים, מוסלמים... אז אין קשר, וקאוס, לא אמרתי שהם לא משחקים טאקטי או קבוצתי, אתה יכול לשאול את אחיך ואת ID BLACKHAWK ,OMREHCORE

IDF SNIPER

וכו'.... הם יגידו לך מה הפריע לי שם, צ'יטים, אחד איימבוטר, ( אני יודע שהם לא תמיד השתמשו בזה ,אבל עכשיו כן ), HITMAN = WH +AIMBOT ,פשוט ככה, אז לפני כל הדיבורים תעשו שיעורי בית

פורסם

לך לא אמורה להיות בעיה עם אימבוטרים.. ;D ת'אמת אני רוצה ללכת איתך פעם ל S&D ולמות בכוונה כדי לצפות בך, מי יודע אולי אני גם אלמד משהו (חוץ מהעובדה שמותקנן לך אימבוט ביד).. 8)

פורסם
  • מחבר

יש לי 2 מסכים 22" המחוברים בשרשור, הכוונה הרחבה לצג, לא שכפול.

איך אני רואה את המשחק על שתי המסכים?

האם זה אפשרי?

תודה.

אם הגדרת את הצגים כ-Extended פשוט תריץ את המשחק ותבחר את הרזולוציה המתאימה.

אני יודע שריבוי צגים נתמך ב-COD4 אז אני מאמין שגם ב-MW2 זה אפשרי.

אגב, בד"כ משחקים בסט-אפ של צג בודד או שלושה צגים,

אחרת אם תשחק רק עם שניים ההפרדה באמצע בין שני המסכים יוצאת לך בדיוק באמצע התצוגה של המשחק- מצב ממש לא אידיאלי.

פורסם

אין לי בעיה עם ערבים, החברים הכי טובים שלי בעבודה הם ערבים, מוסלמים... אז אין קשר, וקאוס, לא אמרתי שהם לא משחקים טאקטי או קבוצתי, אתה יכול לשאול את אחיך ואת ID BLACKHAWK ,OMREHCORE

IDF SNIPER

וכו'.... הם יגידו לך מה הפריע לי שם, צ'יטים, אחד איימבוטר, ( אני יודע שהם לא תמיד השתמשו בזה ,אבל עכשיו כן ), HITMAN = WH +AIMBOT ,פשוט ככה, אז לפני כל הדיבורים תעשו שיעורי בית

היטמן wh אין פה ויכוח

אבל דגדי עזוב שטויות היו אחלה משחקים היום:)

וד"א חשבתי שאתה יותר טוב :)

פורסם

היטמן wh אין פה ויכוח

היה חרא משחקים

פורסם

כולם כל הזמן אומרים "איזה לאגים, הפינג 4875609856" וכו'. חבר'ה, ב 90% מהמקרים אין לי מושג על איזה לאגים אתם מדברים. הכל רץ, הדיליי דיי ממוצע (לא שאמור להיות, אבל התרגלתי ::)).

פורסם

איך אפשר להתרגל לפינג?!

אתמול הצלחתי למצוא סוף סוף משחק DEM עם פינג טוב, בלי ציטרים, בלי לאגים, עם קצת קאמפרים ועם לא הרבה טיוברים.

סיימתי אותו עם 42-10 ועוד עם פעמיים AC.

ושלא תגידו שאני מתקמפר או סתם רץ אחרי הריגות - סיימתי את המשחק עם יותר מ-24000XP (רק 8000XP היה מבונוס של צ'אלנגים).

משחק אחרי זה היה DEM עם פינג לא משהו (אחד מתחת לירוק הכי טוב) וסיימתי אותו עם 18-36

לא הפסקתי למות!

פורסם

היטמן wh אין פה ויכוח

חשבת שאני יותר טוב?? מה זאת אומרת?

פורסם

כן גם אני לא הבנתי.. אולי הוא הרג אותך איזה פעם אחת מתוך 20 מפגשים ( :lol:) או שהניקוד שלך היה מתחת ל 5000 אז הוא התבאס.. :lol:

פורסם

היינו באותה קבוצה והיו לי משחקים ממש טובים.

מעניין למה התכוון המשורר.

פורסם

היינו באותה קבוצה והיו לי משחקים ממש טובים.

מעניין למה התכוון המשורר.

כי ככמעט כל המשחקים הייתי מעליך בטבלה ולא היינו כ"כ צמודים

ואפעם לא שיחקתי איתך

אז חשבתי לפי הדיבורים פה של כולם שאתה מאלה שראשונים בכל משחק עם איזה מוות 1-2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים