פורסם 2010 ביוני 1315 שנים ומה הלקח?לא להשתמש בסטים.רוצה לקנות משחק - קום וקנה.וגם זו, לדעתי, החלטה מפגרת לגמרי כיום...
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים אשמתינו שבגלל היעדרות שרתים יעודיים בכותר הזה המשחק יצא עם הסטים "דבוק" אליו?
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים ומה הלקח?לא להשתמש בסטים.רוצה לקנות משחק - קום וקנה.וגם זו, לדעתי, החלטה מפגרת לגמרי כיום...יש אנשים שלא רוצים לגנוב.וחוץ מזה, אם יש מחיר זול בסטים, אני אקנה בכל מקרה. לגנוב אפשר בכל מקום-אם היית קונה בקופסא משחק והיית מגלה שמישהו השתמש בסיריאל שלך? או אם פרצו לך לחשבון במשחק שיש בו פונקציות רשת, מתאימות למה שאני מדבר עליו?
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים וואי אין לי כח כבר!!!!שימותו IW וכולם!!למישו עוד קורה שהוא משחק ואז זה יוצא לו מהמשחק עם הודעה "steam conection failed?"מה הולך פה?כמובן שהכל עובד ואין לי מושג למה זה קורה
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים וואי אין לי כח כבר!!!!שימותו IW וכולם!!למישו עוד קורה שהוא משחק ואז זה יוצא לו מהמשחק עם הודעה "steam conection failed?"מה הולך פה?כמובן שהכל עובד ואין לי מושג למה זה קורהלמישהו זה לא קורה?
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים אם כבר-אז IW היו לוקחים את XFIRE או משהו-הם הרבה יותר טובים. אבל כנראה הבעלים של סטים שיחד את הבעלים של IW המרושע
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים אם כבר-אז IW היו לוקחים את XFIRE או משהו-הם הרבה יותר טובים. אבל כנראה הבעלים של סטים שיחד את הבעלים של IW המרושע חח איזה קונספירציות ת'כלס x-fire אחלה חבר'ה חבל שאנחנו לא משחקים דרכם למישהו זה לא קורה? או שזה רושם לי failed to join steam loby מה הולך פה? עריכה: תגידו שאתם נכנסים למשחק אז בדף הראשי(הראשון) גם לכם ה"עננים" האלה שזזים נתקעים (מקרטעים) כמה פעמים? ואז זה משתחרר? או שזה רק לי? ויש לכם מושג איך מסדרים את זה?
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים חח איזה קונספירציותת'כלס x-fire אחלה חבר'ה חבל שאנחנו לא משחקים דרכםאו שזה רושם לי failed to join steam lobyמה הולך פה?עריכה:תגידו שאתם נכנסים למשחק אז בדף הראשי(הראשון) גם לכם ה"עננים" האלה שזזים נתקעים (מקרטעים) כמה פעמים?ואז זה משתחרר?או שזה רק לי?ויש לכם מושג איך מסדרים את זה?גם לי זה קרה-שהעננים האלה נתקעים. זה פשוט הFPS של המשחק בהתחלה נמוכים (אני יודע את זה כי פעם תמיד הייתי בבאקראונד עם הFRAPS)לא יודע למה אבל זה הפסיק לעשות לי את זה. תנסה לשחק עם המהירות של המאוורר של כרטיס המסך. לאח שלי זה עזר.
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים למי שרואה בחור מוזר בשם SNIPELIKESHIT אומר לו שלום במשחק, אל תתבלבלו, זה עדיין אני ;D
פורסם 2010 ביוני 1315 שנים למי שרואה בחור מוזר בשם SNIPELIKESHIT אומר לו שלום במשחק, אל תתבלבלו, זה עדיין אני ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.