עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

OMG, נראה מישהו כאן מביס את הבחור הזה בצליפה.

חובה לצפות!

• תגובות 8.3k
  • צפיות 632.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני זוכר שמישהו כתב כאן איך לגבות את הפרופיל באופן ידני (העתקת קבצים ועדכון הפרופיל מהמחשב שלך במקום מסטים), אבל אני לא מוצא את זה עכשיו. טוב בכל זאת ת'רד של מעל 600 עמודים...

אפשר לקבל שוב את ההסבר?

פורסם

את הקבצים שהוא מוחק

אתה תגבה

STEP 1- CLOSE ALL CHEATS :lol: :lol: :lol:

פורסם

אוקי תודה רבה, וכשאני משחזר את הפרופיל מספיק רק להעתיק בחזרה את הקבצים? כי אני זוכר שהיה צריך איכשהו לעדכן אח"כ את הפרופיל מהמחשב שלך ולא מסטים (כי הרי הפרופיל בעצם שמור שם).

פורסם

סרטון בהחלט שימושי, יהיה מעולה עם Gman ישים אותו בעמוד הראשי ויכתוב: "לאיפוס המשתמש יש לעקוב אחרי הסרטון, לגיבוי המשתמש יש לגבות את כל מה שהוא מוחק בסרטון".

פורסם

למה כל הכאב ראש הזה כשEAM יודע לגבות אוטומטית?

פורסם

אין כמו גיבוי ידני.

למה להתקין עוד איזה תוכנה במחשב שרק אלוהים יודע מה הכניסו בה?

אם זה כאב ראש בשבילך :facepalm:

פורסם

OMG, נראה מישהו כאן מביס את הבחור הזה בצליפה.

חובה לצפות!

פאק! הבנאדם מטורף!! אם הייתי משחק נגדו הייתי בטוח שהוא צ'יטר...

פורסם
פורסם

פאק! הבנאדם מטורף!! אם הייתי משחק נגדו הייתי בטוח שהוא צ'יטר...

לפי דעתי זה סתם ניצול של איזה באג במשחק.

הרי הוא בכלל לא נכנס לכוונת וכבר משחרר ירייה.

ראיתי את זה כבר בכמה מקומות.

היו צריכים לעשות את זה יותר מציאותי : אי אפשר לפגוע אם אתה לא נכנס ממש למצב כוונת.

פורסם

lol אני מקווה שאתה עושה צחוק נכון? קוראים לזה QS=QUICK SCOPE :kopfpatsch: ::):P

וזה הדבר שצריך הכי הרבה סקיל בשבילו בכל המשחק, אז לא להעליב על מי שמתאמן על זה חודשים :nono::P

פורסם

נכנסתי לאיזה סרבר פרוץ וקיבלתי את הכל :s07: :s07:

ישר כיביתי את המחשב. לא עזר.

אז הפעלתי את הגיבוי. שהפעם האחרונה שעדכנתי אותו היה לפני יומיים, אין לי FALL CAMO בכלום! יש לי רק URBAN באינטר. ואיבדתי את הEMBLEM של הניוק :-X :-X :-X

פורסם

אם ביומיים הצלחת להשיג את כל זה אני בטוח שתוך ימים ספורים תחזיר את ההישגים, אל תדאג ילדון :xyxthumbs:

פורסם

נכנסתי לאיזה סרבר פרוץ וקיבלתי את הכל :s07: :s07:

ישר כיביתי את המחשב. לא עזר.

אז הפעלתי את הגיבוי. שהפעם האחרונה שעדכנתי אותו היה לפני יומיים, אין לי FALL CAMO בכלום! יש לי רק URBAN באינטר. ואיבדתי את הEMBLEM של הניוק :-X :-X :-X

גם לי זה קרה.... בה לי לקחת את הבן אדם שעשה את זה... אבל לא יש לי טונה של בגרויות עכשיו -_-

פורסם

אם ביומיים הצלחת להשיג את כל זה אני בטוח שתוך ימים ספורים תחזיר את ההישגים, אל תדאג ילדון :xyxthumbs:

אני מניח שהוא התכוון שאת הדברים האלה הוא הרוויח הרבה לפני היומיים האחרונים ובכל זאת השחזור של הפרופיל איבד אותם...

לעזאזל עם הIW האלה, מזל לפחות שאת ה COD הבא הם כבר לא יעשו :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים