פורסם 2010 במאי 2415 שנים אני לא מאמין שעשיתי משחק של 30:6 עם סכין זריקה בלבד בwesateland בפרי פור אול D: זה פשוט נדיר .. הייתי צריך להקליט.. היו של כמה הריגות מהסרטים ;D אפילו ההריגה המנצחת של המשחק הייתה קטלנית
פורסם 2010 במאי 2415 שנים בחייך הוא לא עד כדי כך גרוע... אני הרי מכור גם אני מכור... אבל בפרוצים החיים הרבה יותר יפים. תאר לך TDM עם 15000 נקודות בהגבלה תאר לך שבועטים מטוליסטים תאר לך באן לאנשים שרצים עם G18 + מרתון + לייטווייט הדשא של השכן ירוק יותר
פורסם 2010 במאי 2415 שנים גם אני מכור... אבל בפרוצים החיים הרבה יותר יפים.תאר לך TDM עם 15000 נקודות בהגבלהתאר לך שבועטים מטוליסטיםתאר לך באן לאנשים שרצים עם G18 + מרתון + לייטווייטהדשא של השכן ירוק יותראני בטוח שהם מקנאים במקוריים
פורסם 2010 במאי 2415 שנים מישהו פעם ניסה mini uzi מושתק? אחלה של דבר, נראה לי אני עובר אליו. יש לו 2 כדורים אקסטרה מלוקטור, קצב ירי של 950 לדקה (לוקטור 1000). נזק יותר גבוהה לטווח קרוב, גם מאוד מדוייק.
פורסם 2010 במאי 2415 שנים גם אני מכור... אבל בפרוצים החיים הרבה יותר יפים. תאר לך TDM עם 15000 נקודות בהגבלה תאר לך שבועטים מטוליסטים תאר לך באן לאנשים שרצים עם G18 + מרתון + לייטווייט הדשא של השכן ירוק יותר תאר לך איימבוטרים, תאר לך שחקנים עם קונסול שכל שניה בוחרים את מי להעיף, תאר לך wallhackers תאר לך אנשים עם מטול ונשק אינסופי תאר לך Speed Hacks תאר לך Jump Hacks תאר לך X100 EXP תאר לך שקובעים לך מה הפרסטיג' שלך .. הדשא של השכן צהוב .. יבש .. עם גופות של חתולים מתים בכל מקום.
פורסם 2010 במאי 2415 שנים הכל בולשיטשיחקתי 10 דק' רק ב cod 4 לפני כמה זמןותאמינו לי אחד הדבריםמלא אנשים!מלא זמן!נשקים ישנים וטובים!ובלי זיוני שכל של כל הפרקים/נשקים/האקרים/כל הזין שיש ב MW2בקיצור IW שישרפו לכם ת'ביצים!
פורסם 2010 במאי 2415 שנים תאר לך איימבוטרים, תאר לך שחקנים עם קונסול שכל שניה בוחרים את מי להעיף, תאר לך wallhackers תאר לך אנשים עם מטול ונשק אינסופי תאר לך Speed Hacks תאר לך Jump Hacks תאר לך X100 EXP תאר לך שקובעים לך מה הפרסטיג' שלך .. הדשא של השכן צהוב .. יבש .. עם גופות של חתולים מתים בכל מקום. על מה אתה מדבר בנאדם... יש את זה גם עכשיו אצלנו. העיפו אותי 4 פרסטיג'ים. שלוש פעמים הצלחתי לזהות שאני בשרת פרוץ ולברוח עם ריסט מלא לכל המחשב. ראיתי כבר שרת שאנשים קופצים 20 מטר לגובה ראיתי כבר שרת שבמקום נשק רגיל אתה יורה פגזים של AC עשה טובה... כל המשחק הזה בקאנטים.
פורסם 2010 במאי 2415 שנים על מה אתה מדבר בנאדם... יש את זה גם עכשיו אצלנו.העיפו אותי 4 פרסטיג'ים.שלוש פעמים הצלחתי לזהות שאני בשרת פרוץ ולברוח עם ריסט מלא לכל המחשב.ראיתי כבר שרת שאנשים קופצים 20 מטר לגובהראיתי כבר שרת שבמקום נשק רגיל אתה יורה פגזים של ACעשה טובה... כל המשחק הזה בקאנטים.באמת שזה סתם בכיינות ..הפרוצים צריכים להתמודד עם הבעיות האלה בכל משחק שלהם.במק'וריים האלה יש פעם פעמיים בחודש כאלו .. אנשים באמת צריך להפסיק להתבכיין.אם לא מתאים לכם, אל תשחקו, תמכרו את המשחק, יש מספיק מתחרים שמספקים חוויה דומה בתחום.
פורסם 2010 במאי 2415 שנים אני מאמין שהבטא של BLACK OPS תרענן לכולנו את העניינים, רוב הספקולציות מצביעות על יציאת הבטא בעוד כ-חודש וחצי... :
פורסם 2010 במאי 2415 שנים טרייארכ' לא רעים בכלל, וכבר ידוע לנו שלפחות חלק מהדברים שהורסים לנו את המולטי בMW2 לא יהיו קיימים בBLACK OPS, מה גם שDEDICATED SERVERS אכן יהיו [:
פורסם 2010 במאי 2415 שנים ברור לכם ששחקני PC בעדיפות אחרונה קנו קונסולה ואולי תוכלו לשחק בביטאורצוי של מיקרוסופט כי הם משלמים יפה על אקסלוסיב
פורסם 2010 במאי 2415 שנים אין למה לצפות כ"כ ל BLACK OPS... treyarch מפתחים אותו, ואין לנו ניסיון טוב איתם ועם COD....
פורסם 2010 במאי 2415 שנים אני אישית שיחקתי בבטא של COD:WAW בPC והשגתי את הKEY בקלי קלות... בסה"כ נרשמתי באתר בזמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.