פורסם 2010 במאי 2315 שנים איזה פוקסים? אימונים של שבועות.ד"א כמעט עשיתי ניוק עכשיו ב wasteland עם ה RPD, הבאתי 3 הריירים וצ'ופר.
פורסם 2010 במאי 2315 שנים עאלק אימונים 3 רצו לו לכוונת על ההתחלה בלי לעשות כלום זרק רימון הוריד עוד 4 הסתובב ובדיוק מישהו הולך שם כמו נעל לא מסתכל... גם ירה לו בגב (קיבל מטוסים) שלח את המטוסים, איך שהוא קם הוא רואה מולו עוד בנאדם שלא מסתכל עליו וגם אותו הורג. המטוסים הורגים ישר 3 אנשים (כבר יש AC) מישהו בא מולו ומנסה לירות בו ולא מספיק, זה הראשון שהוא אשכרה משחק נגדו ההארייר מוריד עוד אחד והוא בנתיים רץ להתחבא ולהזמין AC. טוחן להם את התחת עם ה-AC ויש ניוק. נראה לי רק בנאדם אחד שם ניסה להוריד את ה-AC עם סטינגר וכל השאר במקום להתחבא רצים בשטח פתוח צמוד אחד לשני... חבורה של דפקטים. למה לי אף פעם לא יוצא לשחק נגד אהבלים כאלה
פורסם 2010 במאי 2315 שנים בסוף זה לא היה פרייבט רק בהתחלה- אבל גם אם זה FAKE אז מה?? בכל זאת לוקח המון זמן ואימונים לעשות את זה גם אם הם קבעו מקומות.
פורסם 2010 במאי 2315 שנים ברור שזה פרייבט, מה חשבת? אבל רק היכולת לכוון לנקודה מסויימת כבר מוערכת, בלי קשר שזה פרייבט.
פורסם 2010 במאי 2315 שנים ברור שזה פרייבט, מה חשבת? אבל רק היכולת לכוון לנקודה מסויימת כבר מוערכת, בלי קשר שזה פרייבט.בקטע האחרון ביותר זה לא היה פרייבט-רק בקטע האחרון
פורסם 2010 במאי 2315 שנים הנה משהו חובבני שעשיתי בדקה ;D מישהו יודע להכין את זה "מקצועי"? ממוסגר שחור וכתוב בלבן? אגב התמונה אני צילמתי, ובסוף פגעתי בסכין הזאת ;D
פורסם 2010 במאי 2315 שנים מה זה משנה אם פגעתי או לא? לא רואים בתמונה 8)[br]פורסם בתאריך: 23.05.2010 בשעה 17:06:17 וואו, נהייתי ממש טוב בסכיני הטלה, הבאתי צ'ופר ב scapyard רק עם סכיני הטלה
פורסם 2010 במאי 2315 שנים כימיה אורגנית אני יודע ומכיר מעולה (כולל קורסים מתקדמים ומעבדות) אבל מה זה "אוובאסיין" ? ;D (ומה הקשר לMW2? )
פורסם 2010 במאי 2315 שנים טעות הקלדה שלי וובאסיין http://www.webassign.net/ מערכת לשליחה והגשת ש"ב און ליין... טמטום מטומטם מאין כמוהו. הקשר הוא שתבינו למה אני גרוע ב MW2 בזמן האחרון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.