פורסם 2010 במאי 1215 שנים מסכים עם כל מילה של הבחור בסרטון. שפשוט יוציאו את כל מה שהורס.לגבי רובים-לא צריך שיהיו חזקים מדי/חלשים מדי וכו'. שיהיו פשוט סימולציה של המציאות, שכדי להשתמש ברובים חזקים יותר צריך להיות רמה גבוהה יותר.הגבתי בסרטון, אני shonor6.
פורסם 2010 במאי 1215 שנים יש רובים שבהם העוצמה כן מתאימה כמו הSCAR-H או הAK47 שהם רוס''רים בעלי קליבר 7.62אבל למשל רובים כמו הM4A1 מופלים ממש ממש לרעה עם כמות מסכנה של כח לכל כדור.
פורסם 2010 במאי 1215 שנים DJ, לגבי M4 אתה טועה. יצא לי לשחק גם בו עם משתיק וגם ב SCAR עם משתיק, ואולי SCAR עושה יותר נזק, אבל יש לו fire rate נמוך. בזכות ה fire rate והדיוק הגבוהים של ה M4, יוצא לי להשכיב מישהו מהר יותר מאשר עם SCAR (בהנחה שהוא לא רחוק מדי, ז"א מרחק בינוני+ ומטה).
פורסם 2010 במאי 1315 שנים תודה לאל, סוף סוף הצלחתי לסדר את סטים, לסדר את התוכנה הזאת זה כמו לשבור קיר בטון עם כדור 9MM, צריך לעבור מלא שכבות ונסיונות..כמה שעות ביזבזתי על התוכנה הזאת :-\למזלי עכשיו הכל עובד, טפו טפו טפו.
פורסם 2010 במאי 1315 שנים תודה לאל, סוף סוף הצלחתי לסדר את סטים, לסדר את התוכנה הזאת זה כמו לשבור קיר בטון עם כדור 9MM, צריך לעבור מלא שכבות ונסיונות.. כמה שעות ביזבזתי על התוכנה הזאת :-\ למזלי עכשיו הכל עובד, טפו טפו טפו. חבל שעובד!! רציתי לעשות עסק :-\ כל שעה 2 דולר... למה זה עובד??? חבל... אווף, יכלתי להרוויח הון :'( :lol:
פורסם 2010 במאי 1315 שנים הכינו את הארנקים ! Modern Warfare 2 'Resurgence Pack' adding five more maps on June 3 FAILVISION :screwy:
פורסם 2010 במאי 1315 שנים חבורה של חראות...נכנסתי לשרת פרוץ שהעיף אותי לפרסטיז' השני :-Xיש אפשרות לחזור לאן שהייתי לפני שנכנסתי לשרת של הלוזר ההוא?
פורסם 2010 במאי 1315 שנים חבורה של חראות...נכנסתי לשרת פרוץ שהעיף אותי לפרסטיז' השני :-Xיש אפשרות לחזור לאן שהייתי לפני שנכנסתי לשרת של הלוזר ההוא?איזה פרסטיג' ורמה היית לפני?אתה יכול להוריד טריינר-אתה בוחר את כמות הXPאבל זה לא חוקיאו שתשלח מייל לIW:P
פורסם 2010 במאי 1315 שנים או שתשלח מייל לIW:Pבהצלחה עם זה....לא נראה לי שיש להם עובדים כדי לטפל במיילים בכל מקרה.זה ממש עצוב לראות איך חברה אהודה שיוצרת משחקים כ"כ מוצלחים הצליחה להיות שנואה ואולי אף גרועה תוך פחות מחצי שנה.
פורסם 2010 במאי 1315 שנים בהצלחה עם זה....לא נראה לי שיש להם עובדים כדי לטפל במיילים בכל מקרה.זה ממש עצוב לראות איך חברה אהודה שיוצרת משחקים כ"כ מוצלחים הצליחה להיות שנואה ואולי אף גרועה תוך פחות מחצי שנה.בטח הם החליפו איזה אחד שעובד "מאחורי הקלעים"-אם כן אז הוא והעובדים שלו גרמו לזהאין לי השערה יותר טובה
פורסם 2010 במאי 1315 שנים ראשון רמה 48סעמעמק כמה השקעתי בו... ואני לא מבין את זה - פתאום נעשיתי כזה noob... לעזאזל עם המשחק הזה כמה עצבים הוא מעלה לי
פורסם 2010 במאי 1315 שנים ראשון רמה 48סעמעמק כמה השקעתי בו... ואני לא מבין את זה - פתאום נעשיתי כזה noob... לעזאזל עם המשחק הזה כמה עצבים הוא מעלה ליאם אין פאטצ'ים אין כלום כמו שאתם אומרים, אז תגלוש באיזה פורום של צ'יטרים ותחפש VAC DISABLER וטריינר.ותחזיר את עצמך לרמה הנורמאלית בלי באן
פורסם 2010 במאי 1315 שנים אל תעשה סיכון ותוריד טריינר. או שתשאר קצת עם ה AK (שאליו אני מאוד מתגעגע) או שתעשה פרסטיג'.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.