עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני תמיד מוריד כל "חיה" מעופפת עם קלאס עם COLD BLOODED PRO, הרי DANGER CLOSE זה חביב ונחמד, אבל כשהPAVELOLZ/HARRIER/AC130/CHOPPA GUNNER רואה אותך זה הרבה יותר קשה לשחרר טיל או שניים לעברו.

• תגובות 8.3k
  • צפיות 640.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הוא התכוון כשהוא מתפעל CG/Harrier. עם danger close pro ה killstreak rewards חזקים יותר.

וליאור-לפני הפרסטיג' כשהיה לי OMA Pro היו לי כמה גרסאות UMP:

Stopping Power

Hardline

Cold Blooded

Danger Close

(הכל פרו כמובן).

בסטנדרט הייתי עם SP (חוץ ממתי שהיה airsupport/סנטרי גאן מרגיזים), ברצץ של 5 הייתי מחליף ל hardline, מביא הרייר ב 6 סטריק, מחליף ל danger close, מפעיל את ההרייר, מחליף ל hardline, מחכה לצ'ופר, מחזיר ל danger close ומפעיל.

ככה אני נהנה מהכל, באמת זה מאוד כיף. רק מה, עכשיו אני מתעצל להתחיל לעבוד בשביל OMA Pro.. לפני הפרסטיג' היו לי את כל הפרקים בגרסת הפרו (כמובן חוץ מ sitrep, מה שממש לא כיף וכבר התייאשתי).

פורסם

אה, אז כבר פריסטג'ת את המשתמש שלי....

:'(

הקטע המעצבן במיוחד הוא שעכשיו, עד שאני לא אקנה משחק דרך סטים, אין לי סטים....

פורסם

אה, אז כבר פריסטג'ת את המשתמש שלי....

כן, ו..?

לפרסטג' זה אחלה ;D

פורסם

סתם מעאפן הפרסטיז' הזה... כמו להיות נגד בצה"ל.

לא משנה מה תעשה - כל כמה זמן אתה תעלה דרגה גם אם אתה לא שווה כלום.

מילא אם היה איזה צ'אלנג' קשה (שונה בכל פרסטיז') כשאתה מגיע לרמה 0 שיוכיח שאתה שווה את הפרסטיז' שאתה מנסה להשיג.

פורסם

אחרי 5 פרסטיז'ים החלטתי לנוח, פשוט בשל הסיבה שיש לי פחות או יותר את כמות הקלאסים שאני צריך.

פורסם

אחרי שבועיים וחצי שיש לי את המשחק בדיוק לפני כמה דק' התחלתי את הפרסטיג' הראשון שלי! ;D

בCOD4 לא טרחתי להתחיל פרסטיג', אבל זה מאוד נחמד כל העניין, זה דוחף אותך לגוון ולשחק עם קלאסים ונשקים שונים, וגם בלי שום קשר נחמד לעלות את הכול חזרה הרי זה יוצר המשכיות למשחק...

פורסם

המחיר על קוד4 בסטים ירד ל 30 דולר (עדיין יקר, אפשר לקנות באיביי ב 24 כולל משלוח)

פורסם

לCOD4 יש פאק אחד נורא מעצבן שתמיד היה הורס לי קצת ת'חוויה, וזה הPUNKBUSTER שגורם לSTUTTERING של 30-40 שניות בכל פעם אחרי טעינת מפה במולטי... ולצערי לא ממש יש לזה פיקס כלשהו. באסה. >:(

בMW2 למזלי זה לא קיים.

פורסם

ל MW2 לא חסר בעיות

פורסם

נכון.. פתאום מהדר ומפאר ומרומם ומשבח לי את MW2? נראה לי רק בפורום הזה יש איזה 80 עמודים של:

"IWNET SUCKS! :pissed: :pissed: :pissed:"

"Welcome to the club :-\"

:lol:

פורסם

לא מהדר, התמקדתי בקטע של הSTUTTERING בCOD4, לא ב"חוסר הבעיות" שבMW2.

פורסם

המשחק גרוע חבר'ה, בואו נודה באמת, 120 שקל, עם המפות החדשות, מי שרוצה לפנות אליי בפרטי...

פורסם

המשחק גרוע חבר'ה, בואו נודה באמת, 120 שקל, עם המפות החדשות, מי שרוצה לפנות אליי בפרטי...

שלא תעז !! :screwy:

אמנם עברתי לאקסבוקס, אבל זאת לא סיבה למכור את המשחק ! ועוד המפות החדשות ?!

תביא לי את המפות חחחחח :s07:

ליאור אל תמכור ! (חרוז)

פורסם

לא רוצים לקנות :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים