עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שיפסיקו לרשום Infinity Ward. מבחינתי אין יותר חברה כזאת יותר.

אני מאחל ל-Activision שייהנו בעצמם עם החבילות מפות. רוצחי מפתחים שכמותם.

• תגובות 8.3k
  • צפיות 640.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נקווה שהחבילה השנייה לא תעלה כסף... :nixweiss:

אני לא מבין את אופן הפעולה של IW... למה קיבלנו שלל פאטצ'ים עם מפות בCOD4 בחינם ועל מפות בMW2 אנחנו צריכים לשלם...?

פורסם

הם ניסו, ראו שמלא אנשים שילמו כמו דפוקים, אז הם אמרו-"היי, אם הם קונים למה לתת להם בחינם?"

פורסם

חברה יש לי בעיה במולטי!

פעם אחרונה שנכנסתי זה היה ב24 לאפריל ושאני נכנס זה עדכן לי את הסטים ועדכן לי את MW2 והמולטי בקבצים של 150 מגה ועכשיו שאני לוחץ לשחק זה תקוע על COMPLETING INSTALLATION ואז כתוב INCOMPLETE

פורסם

1.קליק ימני על המשחק בסטים

2.פרופרטיז

3.לוקאל

4.וריפיי

פורסם

עשיתי עכשיו ולצערי אין שינוי

פורסם

מאז עידכון המערכת ל .195 יש מלא בעיות

לי אישתי המשחק קרס כמה פעמים

IWNET זו מערכת מזעזעת

פורסם

מרפי הזה חוגג פה.

מאז העידכון חדלו לי לגמרי הבעיות (לא פותח שום פההההה :s07:) מוצא לי משחקים בחצאי שניות, אין לי לאגים והכל מתוק :screwy:

פורסם

מרפי הזה חוגג פה.

מאז העידכון חדלו לי לגמרי הבעיות (לא פותח שום פההההה :s07:) מוצא לי משחקים בחצאי שניות, אין לי לאגים והכל מתוק :screwy:

גם אצלי

פורסם

מרפי הזה חוגג פה.

כנ"ל לגבי, רק בעיה קטנה שסודרה במהרה וזהו,

אבל בואו נקווה שמרפי לא ישנה את דעתו :P

פורסם

חבר'ה, תתחילו לאסוף קטעי וידאו של משחקים שלכם, יהיה נחמד מאוד להכין מונטאג' של כל הקלאן, קדימה.

פורסם

אחלה רעיון.. רק הפראפס שלי לא פועל במשחק.. הוא תקוע על 91 FPS ואני לא יכול לעשות כלום הוא לא מקליט ולא מגיב. מישהו יכול לעזור?

פורסם

כל הזמן הupdate נתקע לי על 4-8-9% וכבר חמש פעמים הפעלתי אותו מההתחלה.

מה לעשות?

פורסם

חבר'ה, תתחילו לאסוף קטעי וידאו של משחקים שלכם, יהיה נחמד מאוד להכין מונטאג' של כל הקלאן, קדימה.

בשביל זה צרך קצת RAM :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים