פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים (מכין את המיקרופון)TEAMSPEAK זה דבר חשוב פה.לגביי ההוסט... שמעו... לא לכל אחד פה יש אינטרנט סופר מהיר כע... (שוויצר)
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים ואיך זה הולך? ז"א מישהו אחד צריך לעשות private host ולהזמין את השאר?אין צורך ב Private Host (אין מערכת Ranking). אחד מתחיל Party, והאחרים מצטרפים. ברוב הפעמים, תודות ל IWNET, זה לא עובד כמצופה אבל ממשיכים לנסות...לרוב אני או סיימון מתחילים.
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים סלח לי על השאלה הדבילית אבל איך מתחילים party (אני משחק יומיים)?ויש דרך לבדוק אם המיק שלי עובד?
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים פשוט, אתה נכנס ל Play ושולח הזמנה לאחד או יותר מהחבר'ה ברשימת החברים שלך ב Steam. לאחר שהם מצטרפים אתה בוחר את סגנון המשחק - Domination/Ground War וכיוצ"ב...בדבר המקרופון, כנס ל Options -> Voice - > Level Indicator.
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים כשזה יתחיל אז כל החבר'ה הרלוונטים יקבלו הזמנות. שגיא, לא ראיתי אותך הרבה במשחק, בוא תתצטרף היום
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים אוקי. את ההזמנה אני אקבל בסטים? ואז איך אני מתחבר לאותו סרבר שהם התחברו?
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים אתה תקבל הזמנה להצטרף לפארטי\סרבר דרך הודעת שיחה של סטים. אתה כבר תראה כפתור שיעבור אותך. אל תדאג, אתה תבין הכל במהרה
פורסם 2010 בפברואר 1215 שנים מוזר.. כשלחצתי על ההזמנה בפעם השנייה הוא נכנס למשחק, וכותב "Unable to connect to host".. מה הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.