פורסם 2009 בדצמבר 1916 שנים התיקיה היא playersתגבה אותה, נמצאת בתוך התיקיה שהתקנת בה את המשחק...אגב,לזה עם ה GPS,1.אני לא מגיב סתם.2. יכול ליהיות שזה מופיע רק אצל קבוצות מסויימות/classים מסוימים?רשמתי את מה שרשמתי כי שללת את הדברים שלי כאילו מה שאתה רשמת הוא קדוש...וכן , כבר Quntix רשם שלכל קבוצה מופיע משהו אחר...
פורסם 2009 בדצמבר 1916 שנים היי חבר'ה,למען הנוחיות למציאת כינויים וחברי פורום תוסיפו לחתימה את הכינויים שלכם במשחק.
פורסם 2009 בדצמבר 1916 שנים היי חבר'ה,למען הנוחיות למציאת כינויים וחברי פורום תוסיפו לחתימה את הכינויים שלכם במשחקSteam
פורסם 2009 בדצמבר 2016 שנים חברה, מישהו יכול לפרסם את הקוד של התמונה לחתימה?ניסיתי להעתיק אותה אבל לא יצא לי טוב
פורסם 2009 בדצמבר 2016 שנים לא מסובך. אתה מתכוון לזה: אם כן , פשוט תלחץ על "צטט" ,תעתיק את כל השורה של התמונה (עם הקוד IMG בסוגריים המרובעים) ותוסיף לחתימה...
פורסם 2009 בדצמבר 2016 שנים למישהו מתחשק (יכול) לשחק CO-OP?*למי שאין אותי ברשימה תוסיפו (yotamniss כינוי devil666)
פורסם 2009 בדצמבר 2016 שנים יש למישהו מדריך איך פותחים את כל האמבלמז והטיטלז? והסבר מפורט על כל ענייני הפרסטי'ג?
פורסם 2009 בדצמבר 2016 שנים אני לוקח את מילותיי חזרה, ישראלים הם לא העם שמשחק הכי מגעיל. למעשה היום נפלתי לכזה שרת שישראל לידו היא ליגת האלופות שמחזיקה בתואר "שחקנים למופת" מ1948...הוציא לי את כל החשק לשחק... שיחקתי נגד קבוצה שלמה של מטוליסטים. לא זאת לא הגזמה, 6 איש, כולם מטול + SCAVENGER ועוד במפה SKIDROW איפה שאין אזור בו אפשר לברוח מהמטול... הייתי מבין אם הם היו משתמשים במטול למטרות הגונות אבל הם משתמשים אך ורק במטול!!!! הרגתי בחור עם סכין כי ניגמרו לו הפגזים במטול והוא חיפש תיק בשביל לקחת עוד פגז! WTH WRONG WITH THIS PEOPLE?אני אומר ככה, אם גרין פיס יפסיקו את החלטורה שלהם עם "עולם נקי הוא עולם טוב יותר" למען "עולם ללא מטוליסטים הוא עולם טוב יותר"אינפיניטי לדעתי עשו טעות אם הם חשבו שמטול הוא אחלה כלי נשק להוריד קמפרים, בפרקטיקה כמעט ואפחד לא משתמש במטול למטרות אלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.