עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

חזרתי לשחק...... ;D ה-4850 ישלח לחנות למימוש האחריות וקניתי ביד שניה 4670 חמוד... שיהיה תמיד אחד כזה בצד בעת צרה.

אז מה נסגר?? תיקנו את ה1887 או לא??

עריכה: איזה קטע... בדיוק רשמתי את זה ואז ראיתי את התגובה שלך... ^

• תגובות 8.3k
  • צפיות 635.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איך הספקת לקנות ביד שניה כל כך מהר? :silly:

פורסם

ממש היום קניתי... לפני שעתיים בערך חזרתי. נסעתי שעה עד לבחור (שדיברתי איתו רק היום גם כן...) בלי להווכח קניתי ממנו 4670 עם S1 ושנתיים אחריות ב-300 שקל... סבבה.

פורסם

ניסיתי את ה 1887 AKIMNBO ובאמת מורגש השינוי.

צריך לירות ממש מקרוב בשביל להרוג, ככה שזה עדיין נשק חזק אבל לא כמו מקודם, וכך גם פחות מעצבן :)

פורסם

מצויין! ^ תודה!

פורסם

צריך להציע ל IW שבעדכון הבא יעשו שאפשר גם לעשות VOTE MAP.

זה ממש מעצבן שיש מפה שכולם עושים לה SKIP ואז מגיעה מפה יותר גרועה...

ומישהו פה שיחק במפה RUST? רק לפני יומיים גיליתי שיש כזאת מפה, אף פעם לא שיחקתי בה אבל נכנסתי אליה ב PRIVATE MATCH לבד והיא קטנה, ככה שדי הייתי רוצה לשחק בה..

מישהו יודע למה אין אותה אף פעם?

פורסם

תוכן נמחק

פורסם

אני דווקא אהבתי מאוד את SHIPMENT...

אקשן ללא הפסקה, אויב כל שנייה, אין צורך לחפש קרב.

אלו מפות שהכיף בהן לא נגמר לפי דעתי..

פורסם

תוכן נמחק

פורסם

אני תוהה האם הגרוטאה שלי : E6300 (1.83ghz), 2gb ram, 7900gt מסוגלת להריץ את המשחק בצורה סבירה? המחשב הריץ די יפה את MW1, את WaW כבר היה קשה לו משום מה (למרות שדוגרי, המשחק היה די מכוער).

פורסם

כמה נמעס לחזור על זה.. קודם כל יש דרישות מערכת ודבר שני אם הרצת את MW1 אתה תריץ את MW2 על אותם הגדרות

פורסם

תוכן נמחק

פורסם

חוויית הגיימפליי של המשחק הזה (בייחוד ברשת) גדולה משמעותית ביחס לחויית הגרפית.

בכל אופן עם כרטיס 7900GT ורזולוציה של 1280X1024 לא צריכה להיות בעיה, מקסימום אל תשתמש בANTIALIASING ותוריד טיפה מהסינון האניסוטרופי.

פורסם

יכול להיות שאני מדמיין או שרק עכשיו שמתי לב לזה אבל יכול להיות ששינו את המודל של השחקן ויש לו עכשיו על יד שמאל GPS?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים