עבור לתוכן

Call Of Duty: Modern Warfare 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

ואני עדיין לא מבין למה פרייס שיגר את הטיל ההוא

איזה טיל???

• תגובות 8.3k
  • צפיות 633.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

^^

גבר , שיחקת במשחק בכלל או שנרדמת בקטעים הטובים?

פורסם

ואני עדיין לא מבין למה פרייס שיגר את הטיל ההוא

זה הדבר היחיד שלא מסתדר לך בעלילה? ???

היא כולה לא הגיונית בעליל.....

אני צריך הסבר על capture the flage

שיחקתי בזה היום, אני לא מבין מה אני אמור לעשות עם הדגל של היריב אם אני לוקח אותו. להביא לבסיס שלי?

פורסם

^^

כן , לבסיס שלך , איפה שהדגל שלך...

פורסם

פתחתי קלאן עילית ביחד עם חבר ;D

אולי יצא לכם להתקל

[ePIC] Quntix

מישהו מעוניין להתמודד על ה"תואר" ? חחחח :jump:

פורסם

אני הייתי יכול אבל אין לי ממש זמן.... הרמה שלי סבבה++ (יעני בנזונה אבל צנוע...) :lol: סתם סתם... אני סבבה.

פורסם

זה נכון דימר אבל פוגריד צודק שזה החלק אולי יותר מונפץ והזוי בעלילה.

פוגריד היום כבר אני לא יכול קואופ אבל נראה אולי מחר.רק קח בחשבון שאני חצי נוב.

לפחות במולטי אפשר לדקור אנשים..זה עושה לי את היום פשוט.לשחוט את המתקמפר התורן מאחורה לפעמים גורם לי להזיל דמעה של אושר. :behead:

פורסם

רק קח בחשבון שאני לגמרי נוב 8)

אבל אני לא אוכל מחר ולא סביר בכלל שביום רביעי או חמישי... :(

נתאם כבר. תוסיף אותי בנתיים- S6|fogbird

פורסם

מצויין..נמאס לי שכל הפרואים מצילים אותי.2 נובים זה מתכון בטוח לצחוקים..(או לשיברון לב) מקסימום מורידים את הסטארים ל2 או 1 ולא מספרים לאף אחד.בטח שלא כותבים את זה בפורום.

פורסם

מצויין..נמאס לי שכל הפרואים מצילים אותי.2 נובים זה מתכון בטוח לצחוקים..(או לשיברון לב) מקסימום מורידים את הסטארים ל2 או 1 ולא מספרים לאף אחד.בטח שלא כותבים את זה בפורום.

יופי, אז אני אשמח להצטרף גם כן לאחד מכם.

ניראה לי גם אני באותה רמה :lol:

פורסם

מישהו יכול בבקשה לענות לי כבר על השאלה??

פורסם

האמת שאין כח...בשביל להסביר אותה צריך להבין את העלילה בעצמנו..

על רגל אחת: מאקרוב עשה את הטבח בשדה התעופה ע"ש זכבייב והשאיר אותך כראיה למעורבות אמריקנית בארוע(אתה סוכן CIA ) בשביל לגרום לרוסיה לצאת למלחמה נגד אמריקה.לרב המשימות באמריקה אין עלילה של ממש חוץ מהזעזוע הכללי מזה שהיא תחת התקפה,כאילו אף פעם לא שיחקנו ברד אלרט,ככה שהעלילה מתקדמת בעיקר אצל כח 141,שבמהלך המשחק מנסה לאתר ולתפוס את מאקרוב,ולהוציא אותו לאור,מה שאולי יוביל להפסקת המלחמה.שפרד,הגנרל האמריקאי שמפקד בין השאר על כח 141 מקבל מהאמריקאים צ'ק פתוח לעשות כל מה שצריך נגד מאקרוב והחברעלך שלו.הם פולשים לגולג כדי לחלץ איזה אסיר שלמאקרוב יש אליו טינה רבה(אולי בתקווה שזה יגרום לו לצאת החוצה,אם כי זו נשמעת לי סברא חלשה,ולא היתי משקיע בזה כ"כ הרבה כח ומטוסים ווטאבר) כמובן מסתבר שזה פרייס קשישא,שכנראה שהטינה אליו היא בעקבות חיסולו של זכבייב במשחק הקודם,וקיבל בכלא גם את כובע הגרב של ג'ון מייסון.אחרי זה הלכו לאיזה צוללת ,באמת שלא ברור לי למה,ופרייסבצעד מפתיע ומזעזעמשגר מהצוללת פצצת אטום על אמריקה והורג איזה ברנש אמריקאי תמים שמה ליד הלוין.הרעיון זה שהוא מפוצץ את הטיל מחוץ לאטמוספרה וככה הדבר היחדי שנגרם מזה בכדור הארץ זה גל הEMP שפוגע באזור המלחמה באמריקה,ומשתק שמה את כל המערכות הטכנולוגיות,מה שרואים אחרי זה את כל המסוקים נופלים.אז בתאוריה זה כאילו מגניב כי הוא מפסיק את המלחמה,בפועל לא ברור כמה זה אפקטיבי שלא לדבר על זה שזה בטח הרג כמות לא מבוטלת של אנשים,כולל הברנש המסכן מהלוין.לא יודע.

כשהם הולכים לחפש את מאקרוב רואצ'(זה אתה) וגאז בורחים עם מידע שאמור להפליל את מאקרוב,ונהרגים עי שפרד(טויסט! :jump:) [/color) למה שפרד הרג אותם? או כי הוא לא רוצה שיחשפו את מאקרוב כי טוב לו עם המלחמה והוא יוצא גבר,אז למה לעצור כשאתה על הגל,זה בודאי הכיוון הכללי,או שאולי יותר מזה,היו שמה דברים שגם מפלילים אותו.בדיעבד יכול להיות ששפרד היה זה שהישטנקר על האיש CIA במשימה של מאקרוב,ואולי הם בכלל תכננו את זה ביחד.פרייס וסואפ נחלצים מהמלכודת ששפרד טמן גם להם והולכים להרוג אותו באפגניסטן("כי מי שיחיה יכתוב את ההיסטוריה."ווטאבר.)בקרב הוא חושף שנהרגו לו כמה עשרות אלפי חילים והעולם פשוט התבונן מהצד ועכשיו כולם יתגיסו למאבק שלו.(יכול להיות שהוא מתכוון לתקרית מהמשחקהראשון במדינה של אל אסד,או אולי לתחילת המשחק באפגניסטן,אם כי זה נראה פחות סביר,כי לא ראיתי כ"כ הרבה מתים שמה,לא יודע,אקיצר הבנאדם התעצבן והחליט לעבוד על אותו פרנציפ של מאקרוב ונתן לרוסיה לתקוף אותו כדי להכנס בהם עם כל מה שיש לו ולצאת גבר.זה היה עובד לו אלמלא גיבורנו סואפ עבר קורס מזורז של זריקת סכינים במולטי(מה שנקרא "קרב סכינים") ושיפד אותו כהוגן.ניקולאי(או החבר הרוסי השני שלהם,לא זוכר את שמו) מחלץ אותם שוב והם בורחים למקום מחבוא עד המשחק הבא,או הDLC,תבחר אחד. ] מאקרוב עצמו לא נתפס או קיבל בדרמטיות סכין בראש,(אכזבה גדולה כי מגיע לו) ככה שכנראה שנראה אותו בהמשך..אם הגעת עד כאן ואתה ער אז קבל חח :xyxthumbs: ולילה טוב :sleep:

פורסם

שאלה:

יש PRESTIGE שבו הנשקים והמשימות לא נמחקים?

ראיתי שחקן אחד שמשחק עם AK בP3 והוא עוד לא רמה 70 (ולא הוא לא הרים את הנשק מהרצפה)

פורסם

^

יכול להיות מאוד....

אחרי הכל יש עשרה, אז יש סיכוי גדול.

פורסם

peacebringer7

הדבר היחידי שלא הבנתי במשחק הוא מי זה באמת המאקרוב הזה

זה אותו מאקרוב שנלחם לפעמים עם הSAS בMW הראשון או מישהו חדש שסתם המציאו אותו?

ולא הבנתי בכלל איך קפטן פרייס הגיעה לכלא שם הרי בסוף הMW הראשון מחלצים את SOAP וכל מי ששם מת\חי ביחד.

וגם לפי איך שהמשחק הסתיים כנראה שיצא גם MW3 ? כי נשארו חשבונות לא סגורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים