פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים מצ"ב קישור לויקיפדיה לצעירים פעורים כמוני שלא בקיאים בקיצורי צ'אטים:http://en.wikipedia.org/wiki/ROFLמ"מ היתי רציני ביותר: איך שפעם אמרתי לסיימון שאין לי לאגים בכלל אז התחלתי לגלות מה זה..אז אני לא לוקח סיכונים.אגב,לא שהיתי סומך על זה מלכתחילה,אבל הסטים השאיר לי כנראה את תיקית players כשמחקתי את המשחק כי כשהתקנתי אותו שוב הכל חזר לקדמותו ולא היתי צריך את הגיבוי שלה. ..רגע,בעצם,הסטים לא שמר לי אותה,כן,אהם,הוא מחק אותה..
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים מציע לפתוח אשכול של מי שרוצה לשחק בספיישל אופס ושכל אחד ירשום את השם שלו בסטים ובאיזה ימים ושעות הוא רוצה לשחק ופחות או יותר מה הרמה שלו אני משחק בשעות הערב בעיקר בסופי שבוע בסטים אני: abav-IL אני ברמה בינונית ומנסה לשרוד במולטי פלייר
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים מחבר יש איפושהוא רשימה של על מה מקבלים כל callsign? לפעמים אני לא בטוח על מה קיבלתי.בתקווה שלא נצטרך למחוק שוב. http://callofduty.wikia.com/wiki/Callsigns הקישור לעמוד מידע הזה נמצא בפוסט הראשון בדיון.
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים שימו לב שאם אתם עובירם לפרסטיז לא הכל נמחק לגמרי נשקים שהשתמשתם בהם קודם, ההריגות עדיין נספרות בצאלנג'ים הכוללים נכנס להשלים עוד 101 הריגות נראה מה הצאלנג' הבא [br]פורסם בתאריך: 07-12-2009, 15:31:45 ------------ שיחקנו עכשיו אני, סימון ו-daedra (ניר) ב-FFA. לסירוגין סיימנו אנחנו בטופ 3. סימון, אל תשכח מחר בערב יש לנו שיחה עם ההורים של טום לגבי השימוש שלו במטול. עלילות טום והמטול... נחמד שאפשר לשוחח ב FFA למרות שכולם בעצם אויבים [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים חבר'ה לא הצלחתי להבין 2 דבים קודם כל מה בדיוק העלילה של המשחק? והדבר השני לא הבנתי את הסוף מישהו יכול להסביר לי?כאילו אני כל המשחק משחק ולא מבין מה אני עושה ולמה.. רק הבנתי ש-לסמן החייל ההוא בגד( ולא הבנתי למה) אבל יותר מזה כלום.. גם לא מי זה הרוסי הטרוריסט הזה שלא הבנתי אם הצלחנו או לא לחסל אותו ולא איך לסמן-קפטן פרייס חי בקיצור כלום .. אני אשמח אם מישהו יסביר לי במפורט..תודה.
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים סימון, ראית איך השתפרתי? אגב, בו נעשה נפתח חדר רק לישראלים ונשחק. מי בא לשחק היום בלילה?
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים יש כמה תקלות אצלי במולטי ...אני לא מצליח ליפול 30 פיט ולמות (זה לא עושה לי DONE)המשימה שצריך למות לפחות פעם אחת ובלי הריגות זה לא מאשר לי ויש עוד מלאאאא זה לא קולט את זה . זה רק לי או שלעוד אנשים זה קורה ?נב תוסיפו אותי במשחק RKTHEKING
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים יש כמה תקלות אצלי במולטי ...אני לא מצליח ליפול 30 פיט ולמות (זה לא עושה לי DONE)את זה עשיתי במפה AFGHAN, או לפחות אני חושב שזה השם שלה, זאת עם המטוס המרוסק ממש באמצע המפה. אם אתה משחק שם DOMINATION ועומד ליד C, תסתכל על המטוס ותראה שאתה יכול ליפול לכיוון המטוס, אבל שים לב, ממש מתחתיך יש איזה מזרון או משהו שאם אתה נופל עליו לא קורה לך כלום, קפוץ רחוק ממנו וזה אמור לעבוד.
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים התקנתי שוב את המשחק.god help us all[br]פורסם בתאריך: 7.12.2009 בשעה 08:43:27מישהו רוצה קו-אופ?אני אשמח לקו-אופ איתך!
פורסם 2009 בדצמבר 716 שנים חבר'ה לא הצלחתי להבין 2 דבים קודם כל מה בדיוק העלילה של המשחק? והדבר השני לא הבנתי את הסוף מישהו יכול להסביר לי?כאילו אני כל המשחק משחק ולא מבין מה אני עושה ולמה.. רק הבנתי ש-לסמן החייל ההוא בגד( ולא הבנתי למה) אבל יותר מזה כלום.. גם לא מי זה הרוסי הטרוריסט הזה שלא הבנתי אם הצלחנו או לא לחסל אותו ולא איך לסמן-קפטן פרייס חי בקיצור כלום .. אני אשמח אם מישהו יסביר לי במפורט..תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.