עבור לתוכן

סוזוקי אלטו ידנית - מתחת ל-60,000 (חדש!)

Featured Replies

פורסם

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-24119-%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%94%D7%96%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-60-00.aspx

בזכות גיר ידני ומס ירוק סוזוקי אלטו תימכר חדשה ב-60,000 שקלים. הרכב אומנם לא להיט מבחינת נוחות נסיעה ובטיחות (רק 3 כוכבים), אך מציע צריכת דלק מדהימה (1 ל-26 מחוץ לעיר!), 4 כריות אוויר, ABS, ESP ושאר אמצעי הבטיחות וכמובן 3 שנות אחריות יצרן. ביצועים סבירים בהחלט מ-0 ל-100 ב-14 שניות (הגרסה האוטומטית 17) ו-70 כ"ס. הבשורה המשמחת בכל הסיפור שכלל הנראה הרכב יהיה להיט בקרב חברות הליסינג/השכרה מה שאומר שאנחנו, האזרחים הפשוטים או סטודנטים תפרנים, נוכל לרכוש רכב שהיה שנה - שנתיים על הכביש בפחות מ-40,000 שקל!

• תגובות 104
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עושה רושם טוב. היא תחטף כמו לחמניות.

אבל לא יהיה עדיף לקנות שנתון טיפה יותר נמוך, ולקבל רכב יותר "נורמאלי"?

אני מניח שהרבה אנשים יחשדו, בגלל המחיר הזה.

פורסם

אשכרה הרכב הזה לא אמור לעלות יותר מ-60K.

הטויוטה יאריס ושאר הקטנות עולות הרבה יותר ממה שהן שוות..

פורסם

יהיה כמו היונדאי גטס שנמכרת ב-30K ל-7\2006 ..(חוץ מהעיניין של הדלק)

נשמע טוב, אבל למרות, אתה מכיר מישהו שאוהב יונדאי גטס?

פורסם

תסלח לי, אבל מנוע 996 סמ"ק עם 68 כ"ס? בדיחה מהלכת..

אוטו בסיסי ביותר, אל תצפה פה לניסים. אתה מקבל בדיוק מה שאתה משלם עליו.

במחיר הזה הייתי מעדיף בכל יום רכב נורמלי יד 2 משנתון סביר, נניח VW BORA משנת שקר כלשהו.

פורסם
  • מחבר

יהיה כמו היונדאי גטס שנמכרת ב-30K ל-7\2006 ..(חוץ מהעיניין של הדלק)

נשמע טוב, אבל למרות, אתה מכיר מישהו שאוהב יונדאי גטס?

צריכת דלק משמעותית יותר טובה, בטיחות משודרגת (בגטס אין ABS ורק כרית אוויר אחת), אחריות מקיפה.

Milford Cubicle, הבורה שלך זה טנק על גלגלים והמשקל בהתאם. אלטו שוקלת 850 ק"ג ו-70 כ"ס מספקים ביצועים סבירים בהחלט. כמו כן אל תשכח שמאד (אבל מאד) קשה למצוא בארץ רכב יד שנייה שמור, בלי מכות, בלי תאונות, עם טיפולים סדירים ובלי שאיזה ילד כיסח אותו בפתיחות ברמזור.

פורסם

-14 שניות (הגרסה האוטומטית 17) ו-70 כ"ס. הבשורה המשמחת בכל הסיפור שכלל הנראה הרכב יהיה להיט בקרב חברות הליסינג/השכרה מה שאומר שאנחנו, האזרחים הפשוטים או סטודנטים תפרנים, נוכל לרכוש רכב שהיה שנה - שנתיים על הכביש בפחות מ-40,000 שקל!

אני בטוח שהרבה יותר "קל" למצוא אוטו שהיה שנה-שנתיים בלסינג בלי שקרעו לו את התחת. נכון?

פורסם
  • מחבר

ב-30K אפשר לקנות פונטו בת 6 - 7 או רכב גדול משנתון נמוך. אני מעדיף לקנות אלטו מליסינג תפעולי אחרי שנתיים באותו המחיר מאשר רכב ישן יותר, שעבר יותר ידיים, לא טופל כמו שצריך וקרעו לו את התחת.

פורסם

צריכת דלק משמעותית יותר טובה, בטיחות משודרגת (בגטס אין ABS ורק כרית אוויר אחת), אחריות מקיפה.

Milford Cubicle, הבורה שלך זה טנק על גלגלים והמשקל בהתאם. אלטו שוקלת 850 ק"ג ו-70 כ"ס מספקים ביצועים סבירים בהחלט. כמו כן אל תשכח שמאד (אבל מאד) קשה למצוא בארץ רכב יד שנייה שמור, בלי מכות, בלי תאונות, עם טיפולים סדירים ובלי שאיזה ילד כיסח אותו בפתיחות ברמזור.

עדיף לנהוג במשהו ששוקל כמו "טנק" מאשר במשהו ששוקל כמו קופסאת נעליים.

פורסם
  • מחבר

זכותך. אני מעדיף לנהוג ברכב חסכוני מאשר לעמוד בטנק בפקק.

פורסם

מה זה משנה? אתה עדיין תעמוד בפקק כמו כולם.

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אני אבזבז הרבה פחות דלק.

פורסם

ועדיין אתה נוסע בקופסת נעליים שהדבר היחיד שהיא יכולה לעמוד מולו זה טוסטוסים והולכי רגל.

פורסם

רצו למכור רכבים סינים בארץ זה נשמע הרבה יותר מפחיד מלנהוג באוטו קטן שעלותו 60K ש"ח.

פורסם
  • מחבר

בוודאי. אני אפסיד למשאיות 15 טון בפתיחות. ::) קטנועים 50 סמ"ק יעקפו אותי במהירות הסופית. ::) סע בצורה חצי שכיבה עם טראנסים בטנק שלך שהדבר היחיד שהיא יכולה לעשות זה לפצות על *** קטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים