עבור לתוכן

מחפש מארז גדול ושקט למפרט שמבוסס על I5 וכרטיס 5850

Featured Replies

פורסם

המפרט הכמעט סופי נראה כך

מעבד I5

לוח אם אינטל DP55WG

כרטיס מסך רדיאון 5850 באורך של 24 ס"מ

ספק סיסוניק 650W

זיכרון 4G במהירות 1066

דיסק קשיח 1T של סמסונג

לאחר מעקב ממושך על תגובות בפורומים השונים וקריאת מאמרים רלונטיים צמצמתי את רשימת המארזים שבאים בחשבון לחמשת הבאים:

1) מארז של EZCOOL בדגם L-800 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 55X21X48

2) מארז של ANTEC בדגם 900/2 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 47X22X49

3) מארז של NZXT בדגם WHISPER ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 56X21X52

4) מארז של COOLERMASTER בדגם HAF922 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 56X25X50

5) מארז של COOLERMASTER בדגם HAF932 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 58X23X54 סנטימטרים כמובן

אשמח לקבל את תגובותיכם המקצועיות בנושא שמאוד חשוב לי מאחר והמארז שייבחר ישמש אותי גם מעבר למפרט הנוכחי ולמספר שנים טובות קדימה

פורסם

המפרט הכמעט סופי נראה כך

מעבד I5

לוח אם אינטל DP55WG

כרטיס מסך רדיאון 5850 באורך של 24 ס"מ

ספק סיסוניק 650W

זיכרון 4G במהירות 1066

דיסק קשיח 1T של סמסונג

לאחר מעקב ממושך על תגובות בפורומים השונים וקריאת מאמרים רלונטיים צמצמתי את רשימת המארזים שבאים בחשבון לחמשת הבאים:

1) מארז של EZCOOL בדגם L-800 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 55X21X48

2) מארז של ANTEC בדגם 900/2 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 47X22X49

3) מארז של NZXT בדגם WHISPER ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 56X21X52

4) מארז של COOLERMASTER בדגם HAF922 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 56X25X50

5) מארז של COOLERMASTER בדגם HAF932 ובמידות (גובה,רוחב,אורך) של 58X23X54 סנטימטרים כמובן

אשמח לקבל את תגובותיכם המקצועיות בנושא שמאוד חשוב לי מאחר והמארז שייבחר ישמש אותי גם מעבר למפרט הנוכחי ולמספר שנים טובות קדימה

פורסם

הממממ יש עכשיו בKSP מארז דיי טוב Cooler Master Storm Sniper ב790 שקל

אבל השאלה האם זה משתלם אבל פתחתי על זה אשכול ואף אחד לא עונה לי :sleep:

פורסם

HAF932 או STORM SNIPER...

לRoy.T , למרות שה902 אחלה מארז , קצת קשה לעבוד איתו (סידור חוטים) , מבחינת קירור , ה932 מעולה רק שהוא לא כל כך שקט והמחסור בפילטרים של אבק בעייתי.

לEgo-Maniac , מה הכוונה שלך במשתלם? אני יכול להעיד שהוא מארז מעולה, מרווח , קריר ונוח לעבוד איתו.

עוד שאלות?

פורסם

נכון גם אני קראתי רק ביקורות טובות על ה SNIPER אבל

משתלם הכוונה שלי האם שווה לקנות אותו שיש את ה900TWO או 932 במחירים של 600 שקל

פורסם

זה עניין של העדפות.

לי בזמנו יצא לרכוש את הסנייפר ב700 ש"ח והוא התאים לי בול כי יש לו פילטרים לאבק והוא פחות או יותר אותו גודל כמו ה932.

את ה902 בכלל לא הייתי לוקח אלא אם השיקול הוא כספי , לדעתי (האישית) ה932 עדיף עליו (מבחינת נוחות עבודה וקירור).

פורסם

לRoy.T , למרות שה902 אחלה מארז , קצת קשה לעבוד איתו (סידור חוטים) , מבחינת קירור , ה932 מעולה רק שהוא לא כל כך שקט והמחסור בפילטרים של אבק בעייתי.

מה הבעיה עם הסידור חוטים שלו?

פורסם

נורא צפוף לעבוד בתוכו , זה לא שזה בלתי אפשרי אבל זה הרבה פחות נוח.

שוב , זה עניין מאוד סובייקטיבי , יש שיגידו לך שזה ממש לא נכון , תעשה חיפוש בגוגל לביקורות עליו ותראה לבד ותחליט.

אם אתה יכול להגיע לאיזושהי חנות ולהתרשם באופן אישי מהמארזים האלה אז זה מומלץ.

אני את שלי קניתי "על עיוור" , הציעו לי אותו כי לא היה בארץ מלאי של ה932 , קראתי וראיתי ביקורות (גוגל,יוטיוב) והחלטתי ללכת עליו , היה לי הרבה מזל איתו.

באותה מידה שהוא מוצלח , הוא היה יכול להיות נפילה...

פורסם

לגבי ה900-2 זה נכון שהוא צפוף

כי ראיתי הרבה ביקורות שמעידות על זה

אפילו להכניס לשם GTX260 קצת בעייתי

פורסם

ו932 שקט כמו קבר...

פורסם

נורא צפוף לעבוד בתוכו , זה לא שזה בלתי אפשרי אבל זה הרבה פחות נוח.

שוב , זה עניין מאוד סובייקטיבי , יש שיגידו לך שזה ממש לא נכון , תעשה חיפוש בגוגל לביקורות עליו ותראה לבד ותחליט.

אם אתה יכול להגיע לאיזושהי חנות ולהתרשם באופן אישי מהמארזים האלה אז זה מומלץ.

אני את שלי קניתי "על עיוור" , הציעו לי אותו כי לא היה בארץ מלאי של ה932 , קראתי וראיתי ביקורות (גוגל,יוטיוב) והחלטתי ללכת עליו , היה לי הרבה מזל איתו.

באותה מידה שהוא מוצלח , הוא היה יכול להיות נפילה...

אני מדבר על הסידור חוטים.

אני עם 1200, מן הסתם שהוא יותר מרווח לעבודה, אבל בנוגע לסידור חוטים, הסידור מאוד פשוט בגלל שיש פתחים לסידור החוטים.

גם ל-900 יש פתחים לסידור חוטים, ככה שאני לא מאמין שזה סיפור גדול מידי גם אצלו. השאלה כמה אתה מוכן להשקיע בסידור.

בכל מקרה בסדר גודל מחירים האלה, הייתי גם הולך על ה-HAF בגלל שהוא FULL.

דרך אגב- בוא נמכר באייבורי במחיר מעולה, 588 שקלים.

יש גם את המארז הזה שאני לא כל כך מכיר אבל הוא נראה לא רע, עם פילטרים אבל MID TOWER

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5836

אני הייתי הולך על ה-932 בכל מקרה.

פורסם

הSCOUא נחמד

אבל יש בעייה שכשמתקינים את הלוח הוא נמצא גבוהה והלוח קטן מדי מלמעלה ככה שיכול להפריע בהתקנה של קירורים גדולים

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על כל התגובות, אך יש לי מספר שאלות נוספות מאחר ואני מחליף מחשב לאחר 5 שנים (פנטיום 4-3GH) ואני מעוניין במארז הטוב ביותר מבחינת עלות/תועלת שניתן להשיג בתקציב של 500-600 שח, כאשר ההדגשים לפי דרגת חשיבות הם: מרווח וקריר, שקט, צבירת אבק מינימלית, קלות התקנת רכיבים וסידור כבלים יעיל.

למרות שהמארז המועדף כרגע הוא HAF932 אבקש המלצות ותגובות נוספות, מה בקשר ל EZCOOL L-800 שהזכרתי בנושא, האם יש למישהו דעה מגובשת או ידע אחר עליו.

האם כדאי בכלל לשקול לקנות HAF922 כאשר ההבדל הכספי מHAF932 הוא מזערי.

האם למארז עם פילטרים יש תמיד יתרון על אלו ללא פילטרים, או שהפילטרים עצמם פוגעים באיכות הקירור במארז.

באילו מארזים מהמומלצים ניתן להתקין צג דיגיטלי של חיווי ובקרת מאווררים ומה העלות.

מעוניין מאוד לדעת איזה מארז אתם הייתם קונים בתקציב הנ"ל ?

פורסם

שכח מהאיזיקול, רמה נמוכה מאד ליד ה CMים

בכטלם אתה יכול להתקין בקרים במפרצים הקידמיים,

לגבי 932 או 922, דעתי היא 932, אם אתה הולך על מקסימום קירור לך על זה עד הסוף, אם על מפולטר ושקט P183, לטעמי ה 922 חסר כל תכלית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים