פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים יש לי ראוטר\מודם של בזק - siemens sl2 141 המחובר לראוטר motorola של הכבליםאני רוצה שהראוטר יחובר למודם של הכבלים וישמש כראוטראיך מגדירים זאת? החיבור שלי הוא ללא חייגן, למרות שזו לא בעיה לשנות לחיבור עם חייגןבנתיים ביטלתי את ההגדרות בראוטר של dsl (עשיתי disable)יש לי את ה-host של 012 ל-pptp ול-l2pt למרות שלא מצאתי איפה יש אפשרות כזאת בראוטרתודה!
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים מחבר כן[br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 09:23:20אני רוצה שהוא ישמש כראוטר בשביל Wifi
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים במקרה הזה הוא ממש לא מפתקד כראוטר אלא כAP בלבד.אני חודש שביטול DHCP אמור להספיק.
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים מחבר אז בעצם אני צריכה לבטל את ה-dsl כמו שעשיתי, ולבטל גם את ה-dhcp?ואיזה הגדרות צריכות להיות במודם? כמו שהטכנאי הגדיר? אני ביקשתי שישנו אצלי ללא חייגן אז לבקש שיחזירו לחייגן?
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים את צריכה להישאר בחיבור ללא חייגן מכיוון שהראוטרים של בזק אינם תומכים בפרוטוקול L2TP/PPTP.
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים מה שהשואלת המקורית מנסה לעשות לא יעבוד. המוטורולה הוא מודם כבלים סטנדרטי. למודם/נתב של בזק אין כניסת WAN אלא רק 4 כניסות LAN. זה אומר שלכל היותר מודם/נתב של בזק, אחרי סרוס רציני של ה-NAT והחייגן המובנה, יכול לשמש לכל היותר כ-SWITCH. הוא לא יכול לחלק כתובות והוא לא יכול לשמש כנתב אמיתי. הקיצר -- קונפיגורציה בעייתית שמביאה למסקנה שכדאי לרכוש נתב עצמאי.
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים מחבר כלומר אני אוכל להשתמש בו רק מחשב אחד?[br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 12:37:30התכוונתי רק למחשב אחד?וזה נכון - יש בו רק יציאות של ethrenet, usb, dsl...
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים אם תשארי בחיבור ללא חייגן תוכלי להשתמש במודם\נתב של בזק כסוויצ'אז המודם של הוט יוכל לחלק עד 3 כתובות ציבוריות למחשבים שלך באמצעות הסוויצ' הזה.מה שאומר שלכל מחשב שתחברי אליו יהיה חיבור לאינטרנטאך לא תוכלי להגדיר רשת ביתית למטרות שיתוף קבצים ותיקיות בינהם - המחשבים שלך יהיו מחשבים עם חיבורים "נפרדים" לאינטרנט.- כל אחד בפני עצמו.בנוסף כמו שנאמר כבר - לא יהיה לך מנגנון NAT במצב הזהמה שאומר שרצוי לוודא שיש פירוול פעיל על כל מחשב (לפחות זה של מערכת ההפעלה).
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים מחבר אני לא צריכה לשתף קבציםיש לי רק מחשב אחד ואייפוןאז אני רק רוצה לבדוק שהבנתי נכון - לבטל אפשרות של DSL ו-DHCP וזהו?במחשב צריך להיות מוגדר שאני מקבלת IP אוטומטי (לא להכניס קבוע)?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.