פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים עדכון : טוב חבר'ה, אחרי שקבענו אייפי קבוע, אני מנסה לבצע העברת/פתיחת פורטים. תראו בעצמכם, אני לא מבין מה קורה פה!?!?!? : לאחר שעשיתי את זה: ואת זה: אני מקבל את זה: למה לעזאזל?!?!?!..... תודה לעוזרים! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ שלום חברים, אני משתמש במודם נתב מסוג siemens sl2-141. אני מנסה לקבוע למחשב שלי אייפי קבוע (סטאטיק אייפי ) ללא הצלחה. עד כמה שאני מבין זה שלב הכרחי לצורך פתיחת פורטים כדי לא לקבל low id באימיול לדוגמא. כדי לחסוך מכם בלבולי שכל מיותרים אני מציג בפניכם את כל הנתונים ואשמח אם תוכלו להגיד לי בדיוק מה למלא בכל אחת מהתיבות כאן: הנה הפרטים: נ.ב ניסית להיעזר במידע שהובא כאן, אך ללא הצלחה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347862.0
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים אתה פשוט מעתיק את מה שיש בפלט של ipconfig (שזה מה שאתה מקבל בצורה דינמית כרגע)להגדרה של ה IP הסטטי.הבעיה שלך היא בתרגום מאנגלית לעברית?אם כן אז:ip address = כתובת IPsubnet mask = מסכת רשת משנהdefault gateway = שער ברירת מחדלdns servers = שרת DNS מועדףאין חובה למלא שרת DNS חלופי
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר ראשית תודה על התוגובות המהירות. אין בעייה של אנגלית בכלל פשוט הנסיונות שלי כושלים וחשבתי שאולי אני מפספס משהו.עכשיו למשל ניסיתי למלא:ip address = 10.0.0.20subnet mask = 255.0.0.0default gateway = 10.0.0.13880.179.52.100 = שרת DNS מועדףואת שרת DNS משני השארתי ריק. בהתחלה יש אינטרנט הכל עובד. אבל אז אני מכבה את הנתב ומדליק מחדש (לצורך בדיקה ) ואין אינטרנט עד שאני לא מחזיר את המאפיינים ל "קבל ip באופן אוטומטי".
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים שרת ה- DNS שלך שגויגם לי יש את הראוטר הזה ושרת ה- DNS שלו הוא כמו ה- GATEWAYכלומר 10.0.0.138(בזק עשו שינויים בהגדרות כי שים לב שה- GATEWAY של המכשיר הוא בכלל אמור להיות לפי התמונה שלך 91.205.152.60, וזה לא כך)גם ה- SUBNETMASK שלך שגוי, הוא אמור להיות:255.255.255.0
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר שרת ה- DNS שלך שגויגם לי יש את הראוטר הזה ושרת ה- DNS שלו הוא כמו ה- GATEWAYכלומר 10.0.0.138(בזק עשו שינויים בהגדרות כי שים לב שה- GATEWAY של המכשיר הוא בכלל אמור להיות לפי התמונה שלך 91.205.152.60, וזה לא כך)גם ה- SUBNETMASK שלך שגוי, הוא אמור להיות:255.255.255.0שיניתי את מה שאמרת והאינטרנט אכן עובד. אלא,ששוב, *אני מכבה את המודם, *הולך לחיבורי רשת ולוחץ על local area connection מש ימני -> בטל*מדליק את המודם*הולך לחיבורי רשת ולוחץ על local area connection מש ימני -> הפעלואין אינטרנטמה עושים?....תודה לעוזרים
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים אתה צריך להמתין דקה או 2 כדי שהנתב יתחבר בחזרה לאינטרנט אחרי שהקישוריות אובדת לו.בקשר ל subnet - הוא דווקא כן היה נכון כפי שהיה מוגדר לך בהתחלה (class c לפי מה שהנתב מחלק לך) אבל זה לא ממש משנה ברשת ביתית בקנה מידה כזה.בנוסף - אתה לא צריך לבטל\להפעיל מחדש את ה Local area connectionאם אתה רוצה לבדוק שהקישוריות שלך לאינטרנט חוזרת אחרי הפעלה מחדש של המודם \ נתב-פתח חלון CMD וכתוב למשל ping -t walla.co.ilכשתנתק את המודם \ נתב - כבר לא יהיו תשובות לפקודת הפינג משרת היעד, כשתחזיר ותמתין דקה או 2- תראה שהתשובות שוב מגיעות.
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים ואחרי שאתה עושה את זה, מה מראה ה-IPCONFIG?אתה גם יכול להעזר במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר תודה רבה לכולכם. הבעייה נפתרה. פשוט הייתי צריך להמתין בסבלנות עד שהנתב יתחבר כמו שאמר אבן בכליה.למקרה שעוד מישהו נתקל בבעיה, אצלי מוגדר כך:ip address = 10.0.0.2subnet mask = 255.0.0.0default gateway = 10.0.0.13810.0.0.138 = שרת DNS מועדףואת שרת DNS משני השארתי ריק. אני רוצה להוסיף שיש לי עוד מחשב נייד בבית שמחובר לאינטרנט דרך אותו מודם-נתב באמצעות כרטיס רשת אלחוטי; הכנסתי בו את אותן הגדרות מלבד שינוי אחד- מספר האייפי במחשב השני הוגדר ל 10.0.0.3 . הכל עובד.שוב תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.