פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים ברשותי רשת ביתית אלחוטית בתקן N, הראטור הוא Edimax br-6424n.בהזרמת מוזיקה ממחשב אחר ברשת ישנם קיטועים מידי חצי דקה.במחשב ממנו אני מזרים את המוזיקה מותקן כרטיס רשת אשר עובד בתקן N, והמחשב המקבל את ההזרמה הוא מחשב נייד בעל תקן N.אמנם הראוטר נמצא באחד החדרים והניגון נעשה בסלון, אך הבית די קטן.אודה אם תוכלו לעזור לי מה הגורם לבעיה?תודה.
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים העברת מדיה בהזרמה על גבי אלחוט היא מאוד בעייתית במיוחד אם התכנים הם 720P או 1080P. רוחב הפס האלחוטי צר מדי למדיה ברזולוציה כזו. האפשרות היחידה היא כבילה כלשהיא או העברת הקובץ ורק אח"כ הצגתו.
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים בעקרון, בהזרמת מוזיקה לא צריכה להיות בעיה אלא אם רמת הקליטה האלחוטית נמוכה. בצע בדיקה והעבר קובץ בין המחשבים באופן אלחוטי. איזה קצב העברה אתה מקבל? מה המרחק בין המחשבים? כמה קירות יש בדרך? על איזה רמת קליטה מדווח כרטיס הרשת? יש ליד המחשבים טלפון אלחוטי?
פורסם 2009 באוקטובר 2816 שנים מחבר העברה בין המחשבים מתבצעת בקצב של סביבות מגה וחצי לשניה.רמת הקליטה מלאה, שני המחשבים נעים בין 65 ל-72 MBPS.המבחן נעשה כששני המחשבים נמצאים אחד ליד השני והראוטר בחדר ליד, רק קיר נמצא בין הראוטר למחשבים.ואין טלפון אלחוטי בבית.נראה כי הקצב איטי מאוד, מה לדעתך הסיבה לבעיה?
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים יחסית לתקן N, הכרטיס האלחוטי מדווח על חיבור יחסית איטי -- 65-72MBPS לעומת ה-300MBPS המקסימלי -- הוא פער מאוד גדול וזה יכול להסביר את הקצב הנמוך שאתה מקבל.יש בסביבה שלך טלפון אלחוטי או התקני BLUETOOTH?
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים מחבר Edimax EW-7727 nMax 802.11n Wireless Lan PCI Adapterהאם בהגדרות של הנתב הוא אמור להיות על AP או על הגדרה אחרת?
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים ההגדרה אכן אמורה להיות על AP.וודא שיש לך את גרסת הקושחה העדכנית ביותר על הנתב ושה-DRIVER לכרטיס הוא העדכני ביותר -- וודא שאת באתר של EDIMAX העולמית.
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים מחבר התקדמות...לאחר עדכוני דריבר וקושחה, ומעט משחק בהגדרות עלתה המהירות ל-135MBPS.האם יש לנו עוד מה לשפר?
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים נראה לי שלא. מקריאה דקדקנית של דף המידע של כרטיס הרשת שלך מסתבר שהוא לא ממש תוך בתקן N המלא ותומך ב-300MBPS רק בערוץ היורד, מה שאומר שבערוץ העולה הוא תומך רק ב-150MBPS. ראה כאן -- http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=257&pl1_id=1&pl2_id=44
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים מחבר אוקיי, נשמע הגיוני, מה גם שכעת הוא התייצב על 150MBPS.תודה על העזרה.
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים להגיד שN לא תומך 720P....קצת מוטל בספק בעיני כי אצלי בבית , דרך הלאפי , בתקן G , ללא קליטה מקסימלית אני צופה ב720P עם 5.1 DTS ללא כל הפרעה דרך הרשת !
פורסם 2009 באוקטובר 2916 שנים אין בעיה לבצע סטרימינג של 720p בתקן G ואם מתאמתים גם חלק מסרטי ה- 1080pאצלי ה- DSL-2650 נמצא בקומה שניה ובקומה הראשונה אני צופה בסרטי HD במדיה-סנטר המחובר לפלזמהמכיוון שסרט 720P נע בין 6-12Mbps בממוצע אין בעיה בצפייה אם משתמשים בנתב ומתאם טוביםרוב הבעיות נובעים דווקא מתצורה לא נכונה של המחשב ומערכת ההפעלה המקבלים את הסטרים ומפענחים אותו* רצוי להשתמש ב- player התומך במפענחי חומרה כמו MPC-HC או VLC* רצוי לעיף את כל חבילות הקודקים ולהיצמד ל- FFDSHOW או בקודקים המובנים בפליירים לעיל* רצוי להשתמש בכרטיס גרפי היודע להפחית השימוש במעבד (במידה ומשתמשים במעבד איטי)* ורצוי להשתמש ב- CoreAVC או ב- Halli splitter לתכני H.264 ו- X.264
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.