פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים אולי אני אהרוס לכולם את החגיגות,אבל אין לי מושג על מה אתם שמחים? הספקיות אינטרנט עושות מאיתנו צחוק יום אחר יום,וזה לא נראה שזה הולך להשתנות בעתיד. אני מדבר עם חברים בכל העולם וכולם פשוט בשוק ממה שהולך בארץ. להוריד מטורנט או מRAPID עם מנהל הורדות,או מיוזנט (מספר חיבורים ביחד על אותה הורדה) - כל זה שירות תקין? אנחנו אמורים להוריד משרת אחד,על מהירות מקסימלית,בת'רד אחד ! זה שאנחנו מורידים סדרה בטורנט אחרי שזה מתחבר ל20925028525 איש ואז מקבלים מהירות מקס - זה חרא זה שמורידים משרת HTTP עם מנהל הורדות כמו הנ"ל - זה חרא כנ"ל יוזנט ודומיו. לי יוצא פעם בכמה ימים ליפול על IP "טוב" וממש אני מצליח להוריד משרתי FTP על מהירות מקסימלית,אבל זה קורה ממש מאוחר בלילה,או מוקדם בבוקר. פשוט עצוב מה שהולך בארץ העיקר שאנחנו מאושרים שמקבלים מהירות מקסימלית...no matter what שיילך כל הכסף של הספקיות לתרופות,ה' יקום דמם. (פריקת עצבים אחרי יום עמוס בעבודה - עימכם הסליחה ;D )
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים נראה לי די מקומם שבNGN אין פריסה באף אחד משלושת הערים הגדולות ואת הUFI יש רק בחיפה
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים NGN יש בחיפה, באר שבע, ירושלים, וחלקים מתל אביבוכמובן עוד כמה יישובים נידחים.לפי דעתי הם יצאו טונה עם הNGN, הוט קוצרת את הפירות של הפריסה האיטית והלא יעילה של בזק.
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים הסיבה שלבזק לוקח יותר זמן לפרוס את הרשת היא שבזק צריכה להחליף את כל התשתית שלה בזמן שהוט רק צריכה לשדרג את הציוד.
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים לפי מה שהבנתי ההתקנה של הUFI מחייב רק החלפת מודם במרכזיות ולא פריסה מחדש של כבלים ולכן תהיה פריסה רחבה של UFI כבר בחודשים הקרובים.שמעתי טענות מפי טכנאי של HOT שהם מכוונים ל90% פריסה ארצית עד סוף השנה (חודשיים).אשמח מאוד אם למישהו בפורום יש יכולת לאמת או להפריך את הטענות האלו.
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים אני יודע שלהוט יש כבר את התשתית בניגוד לבזק שצריכה להחליף את כל הכבלים בסיבים.הגיוני שבהוט יידרש רק החלפת רכזות/מודמים במרכזיות...
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים לפי מה שהבנתי ההתקנה של הUFI מחייב רק החלפת מודם במרכזיות ולא פריסה מחדש של כבלים ולכן תהיה פריסה רחבה של UFI כבר בחודשים הקרובים.שמעתי טענות מפי טכנאי של HOT שהם מכוונים ל90% פריסה ארצית עד סוף השנה (חודשיים).אשמח מאוד אם למישהו בפורום יש יכולת לאמת או להפריך את הטענות האלו.תשמח.ותקרא את החדשה שלי. כתוב שם לו"ז
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים אוקיי ,זה מלפני חודשיים , מה החמצתי? זה משנה את העובדה שיש לך 1200 ש"ח בחודש בשביל 100/2?
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים לפני חודשיים = אני מניח שהוא השתתף בניסוי של הוט לפני שזה יצא לשוק בצורה רשמית.
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים תשמח.ותקרא את החדשה שלי. כתוב שם לו"זאני בטח ארגיש טיפשי על שלא מצאתי את זה לבד, אבל תוכל לספק לינק כי לא מצאתי את זה לבד :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.