עבור לתוכן

מהירות הורדה צונחת בחיבור דרך ראוטר

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

אני מחובר לאינטרנט דרך הוט במהירות 2.5MB וכשאני מחובר ישירות למודם, המהירות עומדת על 310 ק"ב לערך ונשארת שם באופן יציב.

לעומת זאת בחיבור דרך הראוטר (EDIMAX BR-6204WG), המהירות צונחת ומקפצת בין 210 ל-240 ק"ב.

מה עושים?

פורסם

איזה דגם של מודם יש לך?

פורסם
  • מחבר

מודם Thomson TCM425, חיבור ללא חייגן דרך הוט

ספק נטוויז'ן במהירות 2.5MB

פורסם

אני מהמר על פורטים חסומים, ניסית לפתוח?

מדובר בתוכנות שיתוף או בהורדות רגילות?

פורסם
  • מחבר

אני מהמר על פורטים חסומים

מה זה קזינו? ;D

אז מה עושים?

תודה מראש

פורסם

תכנס להגדרות ראוטר ואז לפיירוול ושם יש לך PORT תגדיר בתוכנה (אם זה תוכנת הורדה) תגדיר בתוכנה את הפורט ואז תפתח אותו בראוטר..

פשוט מאוד !

פורסם

יש לי בדיוק את אותה הבעיה!

הראוטר מוריד את הקצב. ולא מדובר על תוכנות אלה על הורדות ישירות מה עושים?

פורסם

yz101, תסלח לי אבל זה פשוט לא יותר מ bull shit. איך בדיוק הגדרות NAT משפיעות על קצב תעבורה של נתונים למחשב???

לפותח הדיון: איך אתה מבצע את הבדיקה הזאת והאם ניסית לבדוק אם יצאו עדכוני קוחשה לנתב שלך אצל פיקוק?

פורסם

ספקיות השירות של ההורדות הישירות\ספקי אחסון מחינמייים מידעים את משתמשי החינם בזה שהם מגבילים את מהירות ההורדה לפי אחוזי השימוש של משתמשים בתשלום ברוחב הפס שלהם.

ושוב אני מצטרך לשאלה: איך NAT בדיוק גורם להאטת מהירות ההורדה?

הגרסא האחרונה והעדכנית של הקושחה לנתב הזה היא 1.62 אבל היא עדיין לא מצויה באתר של אדימקס.

לי אישית אין בעיות עם הגרסא הנוכחית 1.58 שבה הבעיה היא שבכל פעם שמגדירים הפנית יציאות ועוד כל מיני דברים ומבצעים אתחול הנתב נתקע והדרך להתמודד עם זה היא לעשות CONTINUE כשיש לך את האופציה ואז לגשת ל SYSTEM TOOLS ורק אז RESET.

בהחלט ממליץ לדבר עם פיקוק על זה.

אגב זה גם יכול לנבוע ממחשב אחר שמחובר לנתב או מישהו שמתחבר אלחוטית לנתב..

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין שכבר עידכנתי קושחה ל1.62 טרם פירסמתי את הפוסט.

לגביי אופן הבדיקה, פשוט מאוד. אני מוריד את אותו הקובץ מאותו האתר (הורדה ישירה, לא דרך תוכנות שיתוף) או מבצע מבחן באתרים שונים שבודקים מהירות.

בכל מקרה המגמה היא ברורה ולא חד פעמית- הראוטר מוריד לי את מהירות הגלישה\הורדה.

הנתב הוא אכן אלחוטי אך שום מחשב אחר לא מחובר אליו בשבוע האחרון, בין אם ישירות או אלחוטי.

אז מה עוד אתם מציעים?

תודה רבה שוב

פורסם

המרחק שלך מהראוטר?

קירות/קומות בין המחשב לראוטר?

הצפנה ברמה גבוהה?

ויש אני מניח עוד אפשרויות..

פורסם
  • מחבר

המרחק שלך מהראוטר?

קירות/קומות בין המחשב לראוטר?

הצפנה ברמה גבוהה?

ויש אני מניח עוד אפשרויות..

אני לא מחובר אלחוטית..

פורסם

בשביל לוודא שאכן בעית התקשורת היא ממיקום מסויים והלאה נתחיל בבדיקת הורדה מול שרת ישראלי אמין וידוע כמו של בזק בין לאומי.

http://212.179.191.175/Check1.html

אם מהאתר הזה ההורדה יציבה אז זה קשור בהגבלות השונות של אתר שיתוף הקבצים.

אם גם עם האתר של בזק בין לאומי בקובץ של 500 מגה מהירות ההורדה משתנה בצורה דרסטית אתה צריך לדבר עם הספקית שלך על הנושא.

לי היה קטע שרציתי לנסות את בזק בין לאומי על גבי ברק עקב שדרוג מהירות והקטע ההזוי היה שכשהתחברתי דרך בזק בין לאומי לאינטרנט היו לי בעיות גלישה רבות שזה אומר .. מהירות הורדה נמוכה בעד 40 אחוז ממה שאמור הייתי לקבל.

עם מודם הכל עבד סבבה ועם הנתב שלי BR6204GW הייתה ירידה במהירות.

הקטע המצחיק היה שכשהתחברתי עם אותו הנתב אותם ההגדרות אותה הקושחה הכלל אותו הדבר בדיוק וההבדל היחיד הוא הספק\ שם ומשתמש וסיסמא לא הייתה בעיית גלישה בכלל.

מה שהתומכת הטכנית שלהם אמרה לי זה שהציוד של אדימקס הוא זבל ושנדפקתי.

מה אני יכול להגיד לה? כבר אמרתי לה שעכשיו הרגע איתה במקביל אני מתחבר לספק השני והכל סבבה אז מה העניין...?

פורסם

שכחתי לציין שכבר עידכנתי קושחה ל1.62 טרם פירסמתי את הפוסט.

לגביי אופן הבדיקה, פשוט מאוד. אני מוריד את אותו הקובץ מאותו האתר (הורדה ישירה, לא דרך תוכנות שיתוף) או מבצע מבחן באתרים שונים שבודקים מהירות.

בכל מקרה המגמה היא ברורה ולא חד פעמית- הראוטר מוריד לי את מהירות הגלישה\הורדה.

הנתב הוא אכן אלחוטי אך שום מחשב אחר לא מחובר אליו בשבוע האחרון, בין אם ישירות או אלחוטי.

אז מה עוד אתם מציעים?

תודה רבה שוב

זה כבר לא כל נדיר שחיבור אלחוטי לא מצליח לנצל את כל הרוחב הפס שהספקית נותנת לך, במיוחד אם יש לך רוחב פס גבוה. חבר את המחשב לנתב באופן קווי ותעשה את אותה בדיקה. מה שהשוות עכשיו זה תפוחים לתפוזים -- לא ניתן להשוות חיבור אלחוטי לקווי.

פורסם

צ'ף, כנראה פיספסת:

אני לא מחובר אלחוטית..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים