עבור לתוכן

שמיניסטים סרבנים 2009: "לא נשתתף בדיכוי"

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3788798,00.html

גם השנה הפיצה קבוצת נערים מכתב נגד השירות בצה"ל. "הכיבוש הוביל את הצבא הישראלי להפר פעם אחר פעם את האמנות הבינלאומית שישראל חתומה עליהן", הם כתבו

מה לעזאזל? :bash:

למה מביאים להם במה? הם כולה חבורה של 80 אנטי ציוניים שרוצים להראות שגם לבני 17 יש דעה.

הרי זה לא שיש להם איזו שהיא פואנטה או משהו שהם שולחים מכתב לממשלה, אני לא מבין למה ערוצים כמו הרשות השניה וגלץ נותנים להם במה.

• תגובות 79
  • צפיות 5.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רייטינג מן הסתם, ראית כמה תגובות יש לכתבה בYNET? עכשיו תחשוב כמה YNET הרוויחו מהפרסומות שמוצגות בעמוד הכתבה.

פורסם

שמת לב שגם אתה עכשיו נתת לזה במה?

ולעניין, עזוב! חבורה של ילדים שאת חוסר הילדות שלהם הם מוציאים על הצבא. חברו של אנרכיסטים, שאם

יבוטל חוק שירות חובה הם יהיו בעד להחזיר אותו.

פורסם

בהתחשב במצב האלימות של בני נוער בזמן האחרון, אני חושב שזה מנחם לשמוע שעדיין יש בני נוער עם מוסר. גם אם אני לא מסכים עם דעותיהם ובטח שלא עם דרך הפעולה שלהם.

פורסם

בלונדה :yelclap:

חבל עליהם שפרסמו את התמונות שלהם עכשיו רק מישהו מהם יוצא החוצה וישר "אה זה הסרבן הזה!!! תפסו אותו!!!!" ואז אני רואה מאה איש עם שיפודים כמו בימים האלה, רודפים אחריו.

פורסם

מוסר?! אם היה להם פאקינג מוסר הם היו הולכים לעזור לאחים שלהם שאכולים חצץ והולכים להגן על ההורים שלהם!

חבורה של אגואיסטים אנוכים.. הלוואי וישללו להם זכויות ולא יתנו להם להיכנס לארץ.

פורסם

וואללה, גם מבין בני ה18 יש כמה עם הגיון...

אישית, אני הולך להפסיק ללכת למילואים.

אני בן 31, וסיימתי שירות מלא ועוד עשיתי מילואים כמה פעמים.

מילואים הם אחלה דבר, הפסקה מהעבודה :)

אבל אחרי שראיתי מה שראיתי ולמדתי מה שלמדתי אני לא יכול להרשות לעצמי להמשיך לתת יד לשטות הזאת שקוראים לה "מלחמה".

מה יש לי להגיד על הכתבה ?

יפה שעה אחת קודם !

פורסם

אם נבטל את גיוס החובה - לא יהיו סרבנים

פורסם

^"אויב המדינה"^

פורסם

וואללה, גם מבין בני ה18 יש כמה עם הגיון...

אישית, אני הולך להפסיק ללכת למילואים.

אני בן 31, וסיימתי שירות מלא ועוד עשיתי מילואים כמה פעמים.

מילואים הם אחלה דבר, הפסקה מהעבודה :)

אבל אחרי שראיתי מה שראיתי ולמדתי מה שלמדתי אני לא יכול להרשות לעצמי להמשיך לתת יד לשטות הזאת שקוראים לה "מלחמה".

מה יש לי להגיד על הכתבה ?

יפה שעה אחת קודם !

אתה לא יכול להשתתף במלחמה מטעמי מצפון, רד לתפקיד עורפי, מה שאתה מתאר זה זרקנות, עצלנות ואנוכיות

פורסם

אם נבטל את גיוס החובה - לא יהיו סרבנים חיילים

פורסם

יהיה צבא מקצועי

פורסם

יהיה צבא מקצועי

חה חה חה הצחקתה אותי !

לא תהיה מדינה נקודה סוף !!

פורסם

:goodposting:

סתם לצורך המחשת הנקודה אני פותח סקר לגבי צבא מקצועי בכללי

פורסם

מוסר?! אם היה להם פאקינג מוסר הם היו הולכים לעזור לאחים שלהם שאכולים חצץ והולכים להגן על ההורים שלהם!

חבורה של אגואיסטים אנוכים.. הלוואי וישללו להם זכויות ולא יתנו להם להיכנס לארץ.

אם הם היו אגואיסטים הם היו פשוט משתמטים או מוצאים דרך אחרת לצאת מהצבא, לא חסר. הם סרבנים, וההבדל הוא עצום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים