עבור לתוכן

דיון על כדורסל ישראלי 2010-סיכום הליגה הסדירה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב

"Im GOING IN "

עוד פחות מ5 דקות מתחיל

• תגובות 307
  • צפיות 25.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לא טעיתי לגבי לאמפה וגם לא טעיתי לגבי עד כמה יהיה מעניין המשחק , עד עכשיו , מחצית מזוויעה של שתי הקבוצות אבל המשחק עצמו צמוד ומעניין....

פורסם
  • מחבר

כן משחק מותח בינתים

גליל מתבססת על מהירות ומכבי על שלשות

פניני בינתים מפציץ ולא עושה לכלוכים אולי יתבגר סוף סוף

מקל עדיין תקוע בספסל לא מבין למה ? בקושי נתנו לו לשחק והורידו אותו

פורסם

כי מקל לא עושה את מה שאמרו לו לעשות...

בחירת החלטות לא טובה מבחינתנו (וזה די מובן - הוא חסר בטחון לגמרי אבל שייקח את עצמו בידיים)

עריכה:

נגמר המשחק, היה צמוד וטוב - אפס הגנות משתי הקבוצות ודיוויד בלות'נטל בערב נדיר ומדהים...

פורסם
  • מחבר

נדיר אולי מבחינת האחוזים אבל הוא סקורר ותמיד מצפים מימנו לאחוזים גבוהים

בכל מקרה בסופו של דבר הספסל ניצח

אני חושב שלנצח את מכבי השנה בליגה צריך אחד משתי דברים או שניהם ביחד

1-חמישיה משמעותית טובה יותר ואת זה כרגע אין לאף קבוצה -אבל מספיק ששחקן תופס יום מצוין וזה יכול לקרות רק שהסיכוי שזה יקרה במשחק חשוב נמוך השנה

2-ספסל מספיק עמוק -אולי יקרה במהלך השנה כרגע אין לאף קבוצה

בכל מקרה חוץ מהמשחק של מכבי ראשון ניצחה פעם ראשונה השנה

ובמשחק אחר רמת גן שוב הפסידה אבל התחזקה ב2 זרים לפי מה שהבנתי

גליל אמורה להתחזק שגפני יחלים מפציעה

ושמעתי את טפירו בראדיו לפני כמה ימים גם על איזה 2 שחקנים או משהו כזה

בכל מקרה כמו בשנים האחרונות הליגה די דינמית ככה שקבוצה שהתחילה חלש עדין יכולה להגיע לפינל בסוף השנה

הכל העניין זה לתפוס מקום בין 1-8 כמובן 8 יהיה די בטוח נגד מכבי תל אביב אבל בכל זאת

פורסם

קרירין , אני מבקש לשנות את הכותרת של הדיון ל" דיון על כדורסל ישראלי 2009-2010 - מכבי ת"א נשארה היחידה ללא הפסד"

:lol: :lol: :lol:

(לא רציתי לכתוב שמכבי מושלמת כי היא לא , אז הסתפקתי בכותרת "הצנועה" הזאת.... :lol: )

פורסם

מצטער לעדכן אותך אבל YNET סתם מבלבלים את השכל...

פיני גרשון דיבר היום בפעם הראשונה בסוגייה של גל מקל ואמר כמה דברים מאוד חכמים.

כנס לאתר של ספורט 5 ותראה את התגובות למשחק (בווידאו) יש בסוף התייחסות שלו.

הוא ציין שגם בחצי הראשון של העונה בגליל מקל לא שיחק , הוא דיבר על זה שלוקח זמן לבנות אותו , דיבר על זה שעד עכשיו הוא קיבל 20 דקות בממוצע בליגה (חוץ מהמשחק היום שהוא עשה טעויות) וגם אמר שמקל לא דיבר איתו על הנושא , כל מה שהוא שמע זה מהתקשורת ומהסוכן שלו.

השורה התחתונה הכי חשובה של פיני הייתה : "לי ולמועדון יש רצון לבנות את גל כשחקן , הוא צריך לעבוד קשה וסבלנות... " (לא ציטוט מדויק אבל עיקרי הדברים)

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין איזה אינטרסט יש לYNET לשקר בדבר כזה

אם זה שקר הם יכולים לחטוף תביעות דיבה

פורסם

זה לא שקר , זו הערכה שלהם והם רשמו את זה מיד אחרי שדן שמיר ואקוניס אמרו שגל מקל אפילו לא על הכוונת שלהם.

מאיפה העיתונאים יודעים לאן הוא יעבור אם בכלל? הרי עוד לא הייתה פגישה בין מכבי לסוכן שלו....

עריכה:

סוף סוף דברים שפויים (מאדם לא כל כך שפוי) , חיים אוחיון הבעלים של גלבוע/גליל בציטוט לספורט5 :

"אני חושב שהכי טוב בשביל גל מקל זה להישאר במכבי ת"א, להיאבק על מקום ושהם יעזרו לו להתפתח להיות שחקן מוביל בשנים הבאות"

ועוד "הוא יכול לעזור למכבי גם בפיתוח הזהות הישראלית שחסרה להם השנה, והוא יכול לקבל מהם התפתחות בתור שחקן"

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.69226.html

הדבר היחיד שאני לא מסכים לגביו הוא המשפט לגבי הזהות הישראלית , לא יודע מי שם לב בתחילת המשחק אתמול הוצגה שורה סטטיסטית שבה נאמר בפירוש שעד המשחק אתמול (כי זה היה לפני המשחק) הישראלים של מכבי קולעים הכי הרבה נק' מכל שאר הישראלים בשאר הקבוצות בליגה.

תוסיפו לזה שאתמול הישראלים קלעו 50 נק' מתוך ה98 ותקבלו תרומה יפה מאוד של הסגל הישראלי בכל 5 מחזורי הליגה.

ככה שלהגיד שאין זהות ישראלית זה בולשיט , חוץ מאלישי כדיר בגלבוע , מי עושה להם את המשחק? ישראלי? ממש לא , פארגו.

בירושלים , יש מישהו אחר חוץ מנעימי שעושה עבודה טובה ויציבה? לא.

ואני יכול להמשיך ככה על קבוצות הליגה...

עוד משהו שנרשם בכתבה בספורט 5 זו תגובה של ראשון לסוגיית גל מקל ונאמר שם שהדיווחים "חסרי כל שחר".

כלומר , העיתונאים יושבים ורושמים שטויות (כרגיל) , זה נהיה מאוד פופולרי ב3 שנים האחרונות לרדת על מכבי וללכלך עליה...

אני אוסיף עוד משהו לגבי מקל , אם הוא רציני לגבי ההתפתחות שלו והוא רוצה להיות בורג מרכזי גם במשחקי מכבי באירופה ,הוא צריך לעזוב לקבוצה בחו"ל , כמו שנאמר פה כבר , כפי שהלפרין עשה , אליהו (למרות שהוא עשה את זה כשהיה כבר בורג מרכזי בקבוצה) וכמו בורשטיין שהבין שהדרך שלו לחזור למרכז הבמה היא דרך קבוצה אירופאית.

שלא ימכור לנו חארטות ויעבור לקבוצה בליגה שלנו.

עד אתמול הוא קיבל 20 דקות בממוצע...

פורסם
  • מחבר

אני חושב שמתכוונים לישראלים לא "מאוזרחים"

אתמול פניני הפציץ אבל זה לא קורה בכל יום ובאיכרופה אין הרבה דקות ל"לא מאוזרחים"

פורסם

היה משחק טוב,שוב פעם אלה הדקות האחרונות,אני לא מכיר מאמן שיודע לנהל את הדקות האחרונות בקור רוח,כולם נשברים ומתפזרים בדקות האלה

קטש נבהל מבלונת'אל וחיפש לעצור אותו.לפי דעתי הוא היה צריך לתת לגלבוע לנהל את המשחק ההתקפי שלה בשקט בלי קשר לבלו'. מהרגע שהוא חיפש לעצור אותו גלבוע רדפה אחרי מכבי ובגלל זה היא הפסידה.

הכל בראש.יש הרבה "כבוד" למכבי וזה סתם, לפי דעתי אם קטש היה מגיע למשחק מבלי להתייחס לשם הגדול "מכבי" הוא היה מנהל את המשחק בצורה אחרת לגמרי

(ואני אוהד של מכבי כבר 20 שנה)

פורסם

אני חושב שמתכוונים לישראלים לא "מאוזרחים"

אתמול פניני הפציץ אבל זה לא קורה בכל יום ובאיכרופה אין הרבה דקות ל"לא מאוזרחים"

שטויות במיץ...

שארפ , נשוי לישראלית , שיחק בנבחרת ישראל ,הילדים שלו ישראלים לכל דבר , אז מה אם בעברו הוא היה אמריקאי? גם בלות'נטל ציין השנה שיש לו רצון להיות בנבחרת , הוא נשוי לישראלית , הוא יהודי כשר , כל המינוח של מתאזרח ואזרח זה בולשיט , יש לו תעודת זהות כחולה וזה עושה אותו ישראלי.

בניגוד למדינות אחרות באירופה , פה לא כל כך קל להוציא סטטוס של ישראלי - ע"ע קורי קאר...

פורסם

סליחה על ההקפצה פשוט היה עדכון חשוב:

מהיום , כל שידורי מכבי ביורוליג יהיו זמינים לכולם , גם למי שאין לו את ערוץ הספורט 5+ וללקוחות הלווין.

לבעלי ממיר אנלוגי בהוט יתאפשר מעבר לממיר דיגיטלי באותם התנאים שהם שילמו עד היום.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3809855,00.html

ועוד משהו , גל מקל שוחרר ממכבי , סוכנו יחפש לו קבוצה חדשה להשאלה עד סוף העונה:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.69289.html

כנראה הרבה מתוך התחשבות בו והבנה שאם הם יעלו שחקן מהנוער , הוא לא יבכה שהוא לא מקבל דקות...

פורסם

אז ערוץ 5 בעצם הפסיד כאן-לא שאני תומך בערוץ.

לא נראה לי שערוץ 5 ירכוש את הזכויות בשנה הבאה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים