פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים שלום לכולםאני מחבר בין 2 מחשבים ע"י כבל מוצלב , על 2 המחשבים מותקן Windows xp.אני מעוניין להתקין Windows 7 על המחשב שאינו המחשב הראשי-המודם ישאר על המחשב עם הXP.לאחר שאתקין Windows 7 על המחשב המשני , לא תהיה בעיה עם שיתוף גלישה ושיתוף מדפסות עם המחשב של הXP?תודה.
פורסם 2009 באוקטובר 1116 שנים אין שום מניעה.אתה יוצר שיתוף אינטרנט (ICS) ב XP , ה 7 יידע להשתמש בחיבור הזה בלי שום בעיה אם תגדיר אותו נכון.כנ"ל לגבי שיתוף קבצים ותיקיות.
פורסם 2009 באוקטובר 1216 שנים בכל מקרה שהוא אם יש שימוש אינטנסיבי באינטרנט במחשב אחד והמחשב השני דולק רק בשביל האינטרנט רק בגלל הוצאות החשמל הייתי ממליץ לך לקנות נתב מסכן ב 130 שקל שיעשה לך את כל העבודה שאתה צריך והחסכון בחשמל יכסה את הנתב....
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים מחבר גם אם הנתק שאקנה לא יהיה אלחוטי? זה אפשרי לחסוך כך?*סליחה על ההקפצה הייתי בבסיס.
פורסם 2009 באוקטובר 1516 שנים אין קשר בין אלחוט לחסכון. אם כל המחשבים מתחברים קווית בעקרון נתב אלחוטי מיותר אבל העלות של נתב קווי (ללא יכולת אלחוטית) יקרה היום מנתב אלחוטי בסיסי. בכל מקרה ניתן לבטל כמעט בכל נתב אלחוטי את היכולת האלחוטית ולקבל נתב קווי כשר.
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מחבר שאלתי לגבי נתב כי אני חושב להעביר את המחשב קומה אחת למעלה ויהיה פחות יפה להעביר כבלים... OK אז אתם אומרים שאין בעיה בכל חיבור בין Windows xp ל7 נכון?ועוד שאלה אחת: מישהו יודע משהו על קרינה שנתב אלחוטי פולט? ראיתי דיונים פה בפורומים על קרינה ולא כל כך הבנתי.. הנתב-עד איזה מרחק מפיץ קרינה?תודה ושבת שלום.
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים ההערכה היא שהקרינה של נתבים אלחוטיים היא די דומה לזו של טלפונים אלחוטיים בייתים (לא סלולריים).
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים כמו כל קרינה, היא פוחתת בריבוע המרחק כך שאחרי כמה מטרים בודדים היא כבר די חלשה במיוחד אם יש קיר מפריד.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים מחבר כן ברור לי שאם הנתב בחדר אחד וכאמור יש חסימת קירות(בלי קשר לדלת פתוחה) , מובן שמן הסתם מחוץ לחדר וכו' רמת הקרינה יורדת...השאלה שלי היתה אם אני ממקם אותו בתוך החדר , עדיף רחוק מהמקום בו אני יושב?תודה , שבוע טוב.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים כמו שנכתב פה בעבר על הנושא הזה. לא סתם יש עוצמת מקסימום לציוד אלחוטי לעוצמה של 100Mw ... גם כדי שלא יקרין.. אם מפריע לך טלפון אלחוטי או נתב אלחוטי אז תבקש מהצבא שיפסיקו להשתמש בכל מה שהם משתמשים גם ככה וכן גם תזרוק את המיקרוגל שיש לך במטבח
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים בכמעט כל ציוד אלחוטי שנפגשתי היה רשום מה המרחק המינימלי המומלץ. בדר"כ 30-20 ס"מ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.