עבור לתוכן

אינטרנט בין windows 7 ל windows xp

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחבר בין 2 מחשבים ע"י כבל מוצלב , על 2 המחשבים מותקן Windows xp.

אני מעוניין להתקין Windows 7 על המחשב שאינו המחשב הראשי-המודם ישאר על המחשב עם הXP.

לאחר שאתקין Windows 7 על המחשב המשני , לא תהיה בעיה עם שיתוף גלישה ושיתוף מדפסות עם המחשב של הXP?

תודה.

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

אין שום מניעה.

אתה יוצר שיתוף אינטרנט (ICS) ב XP , ה 7 יידע להשתמש בחיבור הזה בלי שום בעיה אם תגדיר אותו נכון.

כנ"ל לגבי שיתוף קבצים ותיקיות.

פורסם
  • מחבר

גם ללא שימוש בראוטר , נכון?

פורסם

נכון.

פורסם

בכל מקרה שהוא אם יש שימוש אינטנסיבי באינטרנט במחשב אחד והמחשב השני דולק רק בשביל האינטרנט רק בגלל הוצאות החשמל הייתי ממליץ לך לקנות נתב מסכן ב 130 שקל שיעשה לך את כל העבודה שאתה צריך והחסכון בחשמל יכסה את הנתב....

פורסם
  • מחבר

גם אם הנתק שאקנה לא יהיה אלחוטי? זה אפשרי לחסוך כך?

*סליחה על ההקפצה הייתי בבסיס.

פורסם

אין קשר בין אלחוט לחסכון. אם כל המחשבים מתחברים קווית בעקרון נתב אלחוטי מיותר אבל העלות של נתב קווי (ללא יכולת אלחוטית) יקרה היום מנתב אלחוטי בסיסי. בכל מקרה ניתן לבטל כמעט בכל נתב אלחוטי את היכולת האלחוטית ולקבל נתב קווי כשר.

פורסם
  • מחבר

שאלתי לגבי נתב כי אני חושב להעביר את המחשב קומה אחת למעלה ויהיה פחות יפה להעביר כבלים...

OK אז אתם אומרים שאין בעיה בכל חיבור בין Windows xp ל7 נכון?

ועוד שאלה אחת: מישהו יודע משהו על קרינה שנתב אלחוטי פולט? ראיתי דיונים פה בפורומים על קרינה ולא כל כך הבנתי.. הנתב-עד איזה מרחק מפיץ קרינה?

תודה ושבת שלום.

פורסם

ההערכה היא שהקרינה של נתבים אלחוטיים היא די דומה לזו של טלפונים אלחוטיים בייתים (לא סלולריים).

פורסם
  • מחבר

OK תודה.

אז לאיזה מרחק הוא פולט אותה וכמה כדאי שהוא ימוקם רחוק?

פורסם

כמו כל קרינה, היא פוחתת בריבוע המרחק כך שאחרי כמה מטרים בודדים היא כבר די חלשה במיוחד אם יש קיר מפריד.

פורסם
  • מחבר

כן ברור לי שאם הנתב בחדר אחד וכאמור יש חסימת קירות(בלי קשר לדלת פתוחה) , מובן שמן הסתם מחוץ לחדר וכו' רמת הקרינה יורדת...

השאלה שלי היתה אם אני ממקם אותו בתוך החדר , עדיף רחוק מהמקום בו אני יושב?

תודה , שבוע טוב.

פורסם

כמו שנכתב פה בעבר על הנושא הזה.

לא סתם יש עוצמת מקסימום לציוד אלחוטי לעוצמה של 100Mw ...

גם כדי שלא יקרין..

אם מפריע לך טלפון אלחוטי או נתב אלחוטי אז תבקש מהצבא שיפסיקו להשתמש בכל מה שהם משתמשים גם ככה וכן גם תזרוק את המיקרוגל שיש לך במטבח :)

פורסם

בכמעט כל ציוד אלחוטי שנפגשתי היה רשום מה המרחק המינימלי המומלץ. בדר"כ 30-20 ס"מ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים