פורסם 2009 באוקטובר 716 שנים אני מנסה להריץ תוכנית פשוטה ב.net 2003// message1.cpp#include <iostream.h>// Message class - display hello message to screenclass Message{private: int id;public: void print() { cout << "hello C++!" << endl; }};int main(){ Message m; m.print(); return 0;}ומקבל שלא מוצא d:\davis documents\c_plus_plus_book\chap02\message1\message1\message1\message1.cpp(2): fatal error C1083: Cannot open include file: 'iostream.h': No such file or directoryמה עלי לעשות?
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים מחבר תודה זה באמת עזר אני לומד מספר שקניתי c++ מדריך מקצועי של "עיטם" וכמו שרואים מלא בשגיאות.
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים אני הייתי מחזיר את הספר ודורש את הכסף שלי בחזרה.(נכנסתי עכשיו לאתר שלהם, ואכן המהדורה החדשה ביותר של הספר מכילה את השגיאה הזו)
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים זו לא שגיאה. פשוט ספר ישן / לא מעודכן.בהפצות המקוריות של הקומפיילרים היה iostream.h ושום namespace std. במשך תקופה מסוימת היה אפשר להשתמש בשתי הדרכים (iostream עם namespace או iostream.h ללא namespace). באיזשהו שלב העיפו את ה-iostream.h כליל.
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים יש לי את הספר בבית, ואני כמעט בטוח שבקטע-הקוד הראשון שהם מציגים שם, הם מסבירים את העיקרון הזה, או מפנים אותך לחלק בספר שמתעסק במרחב-השמות. אם לא, אז זו באמת פאשלה מצערת שלהם
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים http://www.mh2000.co.il/cpp/book.pdfהם מסבירים את זה בערך בעמוד 50.בכל מקרה, השימוש ב-iostream.h הוא לא תקני, והעובדה שהם מעדיפים להשתמש בו (או משתמשים בשניהם, באופן לא קונסיסטנטי) היא נקודה לרעתם.
פורסם 2009 באוקטובר 816 שנים הורדת .h מקבצי הספריה הסטנדרטיית הנוכחית נקבעה כבר לפני יותר מעשר שנים כאשר קבעו את הסטנדרט.ההמלצה שלי: כל ספר C++ שהוא כ"כ ישן שהוא מתאר את C++ לפני הסטנדרט גורלו למשמש מצע לכלוב אוגרים (אפשר גם עכברים או ארנבים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.