עבור לתוכן

עזרה בפיענוח של מסכים כחולים/קריסות בחלונות 7

Featured Replies

פורסם

כאשר אני משאיר את הנייד דולק ללילה הוא בד"כ קורס ומתקבלת ההודעה הזו:

Problem signature:

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Locale ID: 1037

Additional information about the problem:

BCCode: d1

BCP1: 00000000

BCP2: 00000002

BCP3: 00000001

BCP4: 8932B16A

OS Version: 6_1_7600

Service Pack: 0_0

Product: 256_1

Files that help describe the problem:

C:\Windows\Minidump\100509-16083-01.dmp

C:\Users\TZuki\AppData\Local\Temp\WER-1584252-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:

C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

dumpcheck אומר לי שככל הנראה נגרם ע"י epfw.sys

מישהו יול לעזור לי עם זה?

עריכה: צרפתי את קובץ הDUPM (למקרה ולא פיענחתי נכון)

[attachment deleted by admin]

פורסם

פענחת נכון (לפחות על פי הפענוח שלי). לפי מה שמצאתי epfw.sys שייך לאחד ממוצרי Eset. אתה משתמש באחד המוצרים?

בנוסף מצאתי עדות גם לקיומו של ntkrnlpa.exe שהוא קובץ מערכת אבל סביר להניח שהוא סתם היה טעון ל-Stack ברגע הקריסה ולא הגורם הראשי לה. לכן עדיף קודם לנסות להסיר/לעדכן את מוצר/י Eset שברשותך ולבדוק אם התופעה נפתרה.

פורסם
  • מחבר

אכן אני משתמש ב eset smart security, אבל היא מעולם לא גרמה לי לקריסות לא בXP ולא בויסטה. איזה מוזר...

אני קצת חושש להסיר את חבילת האבטחה ולהשאיר את הנייד מחובר לרשת ומוריד כל הלילה...

יש איזשהי חבילת אבטחה חינמית סבירה שאני יכול להתקין לזמן הניסוי?

פורסם

אם אני לא טועה, epfw.sys זה "דרייבר" של הפיירוול שלהם. אתה יכול לנסות להסיר רק אותו ולהישאר עם ESET אנטיווירוס ופיירוול מובנה של WIN7.

לא ידוע לי על פיירוול חינמי שמכריז תאימות ל- WIN7.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר לנסות לנטרל רק את חומת האש של אסט?

איך אני מוודא 100 אחוז שהדרייבר המסויים הזה לא טעון בזיכרון?

פורסם

אני דווקא הייתי נוקט בגישה דרמטית יותר ומסיר את כל חבילת האבטחה ולא מבטל רק את אחד או יותר מרכיביה.

אם המחשב מאחורי נתב אתה יכול להסיר את החבילה בלי לחשוש יותר מדי. בכל מקרה, בין אם אתה מאחורי נתב או לא, אני מחזק את המלצתו של layzee להשתמש בפיירוול המובנה ב-7. בקשר לאנטי וירוס אני ממליץ (גם בלי קשר לבדיקה זמנית) על Avira AntiVir אני לא בטוח אם הוא תומך רשמית ב-7 אבל יודע לפחות על שני מחשבים עם 7 בהם הוא מותקן ועובד בלי בעיות.

פורסם
  • מחבר

במה הוא עדיף על NOD?

פורסם

לא יודע אם אפשר לכנות אותו עדיף. בכל מיני השוואות ובדיקות של אנטי וירוסים הוא תמיד מדורג גבוה. בנוסף הוא קל מבחינת צריכת המשאבים שלו ולא מעיק על המערכת ולמשתמשים ביתיים קיימת גרסת חינם שאמנם חסרה מספר מסוים של רכיבים (בדיקת דוא"ל, SpyWare ועוד כמה שאני לא זוכר עכשיו) אבל מעבר לכך עושה את העבודה כמו שצריך. לא התכוונתי להגיד שהוא עדיף על NOD כי למיטב ידעתי גם NOD הוא די מוצלח (אבל הוא גם לא נופל מה-NOD). פשוט התכוונתי להגיד שזאת המלצה על אנטי וירוס "רציני" ולא סתם איזה תחליף זמני רק כדי שיהיה משהו.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, אני מוריד את הבסיסי (החינמי) וביום חמישי אני אקבל רישיון למקאפי

פורסם

דווקא על מקאפי לא הייתי ממליץ באופן אישי. תוכנה כבדה ומסורבלת וגם מבחינת הביצועים בינונית עד בינונית +. אני הייתי פשוט נשאר עם Avira, רכיב בדיקת הדוא"ל יעיל רק אם אתה משתמש בחשבון POP3 ושאר הרכיבים שחסרים בגרסה החינמית לדעתי עדיף שיהיו חסרים כי הם לא חיוניים וכך התוכנה נשארת קלה ויעילה. אך זאת המלצה בלבד.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב 7 חשבונות POP3 וחשבון IMAP אחד ככה שרכיב הדואר דווקא מאד שימושי לי...

אילו אנטיוירוסים מדורגים טוב? (מחיר הוא לא בעיה, אני אבצע הזמנה דרך אחראי הרכש שלנו)

צריך רישיון בודד, החבילה צריכה לרוץ על הנייד שלי (דל E6400, P8400 2.26GHZ, 4GB)

חשוב לי סריקת דואר וסריקת רוגולות

פורסם

Kaspersky, AntiVir, NOD הם כאלה עליהם הייתי ממליץ מבחינת יחס ביצועים/צריכת משאבים. אגב לכולם יש חבילת הגנה מלאה רק שבדרך כלל רמת השליטה על הפיירוול קצת מוגבלת לטעמי.

גם AVAST טוב, ולפי השמועות גם Symantec החדש הוא אנטי וירוס טוב ואפילו כבר לא מכביד על המערכת כמו הגרסאות מהשנים האחרונות.

פורסם

אם אתה קונה, Kaspersky גרסה 10 כבר יצאה ונמכרת (גם אנטיווירוס וגם חבילת Internet Security) ותואמת רשמית ל- 7.

פורסם
  • מחבר

מישהו נתקל בסקירה על הקספרסקי האחרון? לא הצלחתי למצוא...

פורסם

בינתיים רק ברוסית ... של החבילה הכוללת Kaspersky Internet Security 2010

כל מיני תוספות ושיפורים לעומת 2009.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים