עבור לתוכן

איך אני חוסם את הInternet Explorer ו את הFirefox לאתרים שאני לא רוצה שיכנסו בכלל

Featured Replies

פורסם

איך אני חוסם את הInternet Explorer ו את הFirefox לאתרים שאני לא רוצה שיכנסו בכלל?

פשוט מאד נגיד ואני לא רוצה שיכנסו ל WALLA אז ברגע שירשמו הדפדפן לא יציג את האתר!

תודה לעונים

פורסם

אתה יכול לשנות בhosts file שהאתרים האילו יצביעו ל127.0.0.1 וככה המחשב יפנה לעצמו ובגלל שלא סביר שיש לך web server על המחשב אז הוא לא ימצא שם שום תוכן ולא יצליח להתחבר לאתר.

תבדוק את האתר הזה :

http://www.mvps.org/winhelp2002/hosts.htm

פורסם
  • מחבר

קצת סיבכתה אותי

פורסם

איזה ציוד קצה יש לך?

הרבה נתבים מגיעים עם url filter כחלק מהפיצ'רים שלהם.

פורסם
  • מחבר

DLINK DIR 300

פורסם

תראה אם יש לך שם בתפריט advanced אפשרות של webfiltering (ב330 לפחות יש לפי מה שראיתי באמולטור שלו).

פורסם
  • מחבר

לא אין לי...

פורסם

אז אתה באמת יכול ללכת על השיטה העקומה של הכנסת ערכים לקובץ host אם מדובר על מחשב ספציפי.

יש לך קובץ שנמצא ב windows\system32\drivers\etc שנקראה host שהמטרה שלו זה להיות DNS מקומי למחשב כך שאם תכנחיס לו ערך כמו:

www.youtube.com [url]www.cnn.com[/url]

כל פניה לאתר של Youtube תעביר את המחשב לאתר של CNN.

ואם תכניס:

www.youtube.com 127.0.0.1

המחשב בכלל לא יגיע לשום מקום כי הוא יפנה לכתובת loopback. כמובן שאם על המחשב רץ שרת HTTP הוא יפתח.

פורסם

אני דיי בטוח שאם תחפש בפיירפוקס ב-ADD ONS אתה תמצא משהו

פורסם
  • מחבר

טנקס

פורסם
  • מחבר

היכן אני רושם את זה בדיוק?

[attachment deleted by admin]

פורסם

כל מה שמתחיל בקובץ הזה בסולמית זה comment וכל מה שלא זה ערך שנחשב.

למה בביירות? :D

פורסם

אני מוכן להמר על סיבה: הוא גר בגולן ומזג האוויר פחות או יותר אותו הדבר... :smile1:

לתוסף של פיירפוקס קוראים Redirector והוא מאוד יעיל - אני משתמש בו בשביל הסבה של אתרי מאמרים לאתרי פרוקסי של האוניברסיטה אבל אפשר לסמן בו גם חסימה של אתרים. דרך אגב, גם adblock יכול לעשות את העבודה בצורה סבירה ולחסום אתרים לגמרי.

פורסם
  • מחבר

אני גר ליד חיפה..

רשמתי ככה:

ירדתי שורה ו..

# www.youtube.com www.cnn.com

שהסולמית בהתחלה

וזה לא עובד לי :-(

ואני רוצה שהחסימה תהיה גם באקספלורר ובפייר פוקס.

פורסם

בלי סולמית.

זה צריך להראות ככה וזה יחליף את cnn ב-youtube.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים