עבור לתוכן

דיון ראשי: ATi Radeon HD5000 VS nVIDIA GeForce GTX400

Featured Replies

• תגובות 1.2k
  • צפיות 165.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

ה-HAWK של MSI עדיין מתעלה על כל גרסא שראיתי,המפתח לאוברקלוק נורמאלי הוא קודם כל PCB נורמאלי, ואחד כמו של ההוק עושה את העבודה

פורסם

:bash::bash:

אתה רוצה לומר משהו?

פורסם
:bash: אין צורך להרחיב
פורסם
  • מחבר

בואו נעצור כאן את רצף התגובות הלא מועילות לדיון הזה.

פורסם
  • מחבר

בזבוז טוטאלי של כסף, למה זה מעניין אותך?

פורסם

ה-V8800 וה-V9800 שניהם מבוססים HD5870. הם הוסיפו ל-V9800 עוד 2GB ועוד display ports וגובים אקסטרה 2000$ מול ה-V8800,

כאשר לפי המצגת שלהם הביצועים כמעט זהים בין הכרטיסים.

מצחיק שהם מצאו \ המציאו את המבחן מהשקופית הזאת שמראה עליונות של שניהם על ה-Quadro 5000, המבוסס GTX465,

כאשר בסיקור של toms הוא מנצח את ה-V8800 כמעט בכל המבחנים (אז כנראה שגם ה-V9800 לא יעבור אותו).

http://www.tomshardware.com/reviews/quadro-5000-firepro-v8800-workstation-graphics,2701.html

בסיכום טוענים שכנראה הדריברים זה מה שעוצר את הכרטיסים של AMD, ולא החומרה. כרגיל...

אגב ה-Quadro 6000, (מבוסס GTX470 אם אני לא טועה) יקר יותר מכולם אבל הוא כבר בליגה אחרת:

http://tech.icrontic.com/articles/reviews/the-nvidia-quadro-6000-its-even-faster-than-we-said/

פורסם

אם במקרה יש לכם ספק 600-650W איכותי אז הוא בהחלט יספיק למערך שכזה, שכן כל מערכת הבדיקה שלהם במאמץ לא עברה 522W

כדי גם לצרף אטמים - 52Dba.

פורסם
  • מחבר

כן... אף פעם לא הייתי אוהד של מאוררים קטנים.

למרות שלא נראה לי שזה כזה משנה לקונה, שכן הוא היה מספיק חירש לא לשמוע לעצה לא לקנות את זה

פורסם

ראיתי היום שאפשר לקנות 512MB 2X 5770 של POWERCOLOUR ב-1230 ש"ח, אני חושב שזאת העסקה הכי משתלמת שיש היום בארץ...

פורסם

ממש לא, ה 512MB יהיו לצוואר בקבוק ברוב המשחקים ברזולציות גבוהות.

פורסם

ואז יצאו הכרטיסים המתחרים של NVIDIA וכולכם תוכלו ת'כובע :lol:

לא יקרה.

nVidia הוציאה את המיטב מבחינת ביצועים / גודל ב- GF104.

הפעם הבאה שהיא תוכל לתת קפיצת ביוצעים / גודל יהיה בתהליך ייצור חדש.

זה יקרה הרבה הרבה אחרי HD6xxx.

לא סתם מחירי ה- GTX460 נופלים עכשיו.

אחרי העדכון של ATI הקלפים כולם יההיו על השולחן ולא ישתנו הרבה עד לתהליך ייצור חדש.

כמו תמיד בשנה האחרונה, מי שרוצה יעילות וארכיטקטורה מוכוונת משחקים שיבחר ATI.

מי שהולך להשתמש בכרטיס המסך שלו כ- GPGPU שילך על nVidia. הארכיטקטורה שלה נבנתה עבור גמישות למתכנת ולא לביצועים עילאיים.

פורסם

ממש לא, ה 512MB יהיו לצוואר בקבוק ברוב המשחקים ברזולציות גבוהות.

אבל מדובר על שני כרטיסים של 512 בקרוספייר, אפקטואלית זה כמו כרטיס של ג'יגה זיכרון לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים