עבור לתוכן

נסיון אחרון, מחשב עדיין ממשיך להיתקע בזמן עבודה רגילה/משחקים!

Featured Replies

פורסם

אהה about:blank

ממתי יש דירקט איקס 10 בXP?

• תגובות 62
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צודק, שכחתי לרגע שהוא על XP.

אני פשוט מנסה לחשוב על רעיונות לקריסת הדרייבר.

בכל מקרה bakak כנראה שאין לך DX 10.

פורסם

לבינתיים בוא נשאיר את המחשב דולק בWOW בלילה ונראה אם זה משהו שקשור לסאונד עצמו

אבל דרך אגב כשאתה לא פעיל איזה 5 דקות אתה הופך לAFK ואז הסרבר זורק אותך החוצה אז תנסה למצוא איזה מקרו שיגרום לדמות לעשות משהו כל כמה זמן

פורסם

אפשר גם לנסות ולהפעיל נגן בלופ שירוץ כל הלילה (אם הקריסות אכן מתרחשות גם בצפייה בווידיאו ולא מדובר בקריסה חד פעמית).

פורסם

למה אתה לוקח את המחשב למעבדה נורמאלית, ושהם יבדקו אותו?

לא חבל על הזמן והכאב ראש ::)

פורסם

איזה טיפ מעולה!

למה צריך את הפורום הזה בכלל?

פורסם

יש לו טראומה עוד מהמעבדה הקודמת והוא סטודנט אז מה הבעיה שהוא ינסה פתרונות חינמיים בינתיים?

פורסם

לפי הכותרת של השרשור הזה אני מבין שהבחור כבר ניסה ולא הצליח לבדו

אז שילך למומחה\מישהו שיודע מה הוא עושה, ויסגור עניין.

פורסם

אז בוא נסגור את הפורום של התמיכה וזהו

הרי רוב האנשים שבאים לפה נואשים כמוהו לא?

אחלה גישה יש לך

מילא הוא היה חוזר ממה שהצעתי לו עכשיו לבדוק אם הוא מבטל את האודיו בלוח מפסיק את הקריסות ואומר שזה לא עבד אז מה שאתה מציע זה לגיטימי אבל אולי כל מה שהוא צריך זה לקמבן איזה כרטיס קול יד שנייה בכמה גרושים

תחשוב על זה שהוא סטונדט

פורסם
  • מחבר

שיחקתי ב-WOW במשך שעתיים אתמול בלילה, בלי דרייבר אודיו כשהכרטיס מבוטל בתוך הביוס.

התקלה עדיין קרתה והופיעה לי שגיאת VPU RECOVER. וגם כאן, אין קובץ דאמפ חדש!

יש טעם לנסות שוב עם דרייבר 6.50a של כרטיס קול, או שאפשר להוציא את הכרטיס מהרשימה כי התקלה התרחשה כשהוא היה מוסר ומבוטל בכלל?

לפי הכותרת של השרשור הזה אני מבין שהבחור כבר ניסה ולא הצליח לבדו

אז שילך למומחה\מישהו שיודע מה הוא עושה, ויסגור עניין.

תקרא שוב הודעה ראשית, כבר שילמתי על בדיקת מעבדה 170 שקלים וטענו שהכל תקין, כל המטרה שלי כאן היא לא להוציא שקל נוסף ממה שכבר ביזבזתי, כי אם אוסיף 200 שקלים נוספים אפילו כבר הגעתי לערך הכספי של המחשב ויותר!

פורסם

שמע... זה מפחיד אני לא יודע מה לעשות, לי היו בעיות כאלה לפני כמה זמן ופתרתי את זה בהחלפת סטיקים אבל זה נראה אצלך כאילו שהלוח אם עושה את הבעיות כי אתה טוען שהסטיקים של הזיכרון בסדר ושהכרטיס מסך בסדר וזה קורה גם לסאונד וגם לכרטיס

רגע אז אתה עכשיו עם איזה כרטיס? ה3XXX? אפשר דגם מדוייק שוב?

פורסם
  • מחבר

Sapphire 3850 256Mb DDR3

זה לא שאני אומר את הכל בלי ביסוס, קניתי סטיק זיכרון חדש, קניתי ספק כוח חדש, דיסק קשיח חדש, כל המחשב נשלח לבדיקת מעבדה כשכרטיס המסך נשלח לחוד לבדיקה בחנות אחרת ממנה נקנה. ניסיתי כמעט את הכל כדי לפתור את התקלה, וכלום לא עוזר.

לפי דעתי האפשרויות כרגע עם לוח אם דפוק או כרטיס מסך דפוק והחנות סתם מרחה אותה. פשוט לא יודע איך להתקדם הלאה, כי מבחינתם הכל תקין.

פורסם

שאלה בקשר לזיכרון

אתה עבדת כל הזמן על סטיק אחד? למרות שלא כתוב ממש משהו על זיכרון אבל מצד שני אין סיבה מוצדקת ללמה הנפילות האלה קורות

כי אתה אומר "החלפתי סטיק" האם אתה השתמשת בסטיק אחד כל הזמן עוד שהיה לך עוד אחד שלא הזכרת?

אם אתה רוצה לבדוק אם זאת בעיית זיכרון תשתמש בתוכנה memtest86+

http://www.memtest86.com/

הוראות שימוש:

בעיקרון תוריד את הגרסה ההכי נוחה לך, אני משתמש בדיסקט קטן

היא תפעל בבוט של המחשב ואז תתחיל להריץ תהליך בדיקה עד שהיא תגיעה ל100

אם לא יופיעו תקלות ולא יהיו שורות אדומות וזה מגיע ל100 אחוז אז הזיכרון תקין

תגיד לי בבקשה גם איזה דרייבר יש לך כי יש בעיות דומות שדווחו בWOW אולי אני יוכל לעבור שם על מקרים דומים

פורסם
  • מחבר

היה לי בהתחלה סטיק אחד של 2GB, קניתי אחד נוסף של 2GB. ניסיתי לעבוד עם החדש כשרק הוא מחובר ללוח אם, התקלה עדיין המשיכה. גם הרצתי בדיקת memtest כשכל אחד מהם מחובר לבד ללוח אם במשך 24 שעות, והכל היה תקין בלי שגיאות.

מבחינת הדרייבר, אתה מתכוון לכרטיס המסך? מדובר בגרסה הכי אחרונה, שכוללת את החבילה המלאה (לוח בקרה וכו'). הורדתי אותה לפני שבוע מהאתר הראשי של ATI, כשהעדכון האחרון יצא לפני שבועיים-שלושה...

9.9

פורסם

איזה עצבים אני לא מצליח לעלות על הבעיה

זיכרון לא, כרטיס לא

הכרטיס המובנה מבוטל נכון? אז גם לא

תנסה להתקין את הדרייברים של הצ'יפסט מיולי, העלאתי לך אותם על שרת ישראלי

http://upload-il.com/?d=E168FDEB1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים