עבור לתוכן

נסיון אחרון, מחשב עדיין ממשיך להיתקע בזמן עבודה רגילה/משחקים!

Featured Replies

פורסם

bakak

תעלה גם את הדאמפ הזה שקרה לך עכשיו

• תגובות 62
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אין קובץ דאמפ חדש בתיקייה, יש רק את השלושה הקודמים שנוצרו מלפני שעה-שעתיים והעליתי בהודעה קודמת

פורסם

מוזר ביותר

ביטלת את האודיו גם בביוס נכון?

טוב נחכה ונראה כבר מה קורה

פורסם
  • מחבר

עוד לא ניסיתי את האופציה בלי האודיו, אני אנסה עכשיו.

פורסם

Fighter, ניתחתי את הקובץ ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות או במה שתארת (ומיותר לציין שתוצאת הניתוח זהה לשלך), אבל עדיין אין לי הסבר למה אצלך זה כן קרה.

יש לי אבל עוד 2 מסקנות משנה. גם הקבצים ks.sys ו-ati2mtag.sys היו מעורבים בקריסה. ככל הנראה לא הם גרמו לה ובאמת ה-viahduaa.sys הוא מקור הקריסה והם סתם היו טעונים ב-Stack באותו רגע.

בכל מקרה אין ספק שמקור הקריסה הוא באודיו/ווידיאו. אני נתקלתי לא מעט פעמים בבעיות עם הקובץ ks.sys שקשורות ב-DirectX.

אבל לפני שסתם ממשיכים בואו נחכה באמת ונראה מה קורה כשמנסים לעבוד בלי אודיו בכלל. אחרי הסרת הדרייבר כמובן וביטול ב-Bios כמו ש-Fighter הדגיש.

פורסם
  • מחבר

מחקתי את הדרייבר של האודיו, ביצעתי שוב ניקוי במצב בטוח ואחרכך ביטלתי את הכרטיס האודיו בביוס גם כן.

אני משער שהמשחק לא יכול לפעול בלי אודיו, כי ישר על ההתחלה מופיעה לי השגיאה שבתמונה. אין קריסה של המחשב הפעם, רק של המשחק עצמו, ואני חוזר לשולחן העבודה בצורה רגילה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש אולי משחק אחר אותו אתה יכול לנסות לשחק ככה? משחק שאולי גם במהלכו התרחשה הקריסה בעבר?

ואם נתקדם צעד אחד קדימה. יש לך אפשרות להשיג לצרכי בדיקה כרטיס קול אחר?

פורסם
  • מחבר

יש את המשחק World Of Warcraft, שאיתו הקריסה הייתה מיידית מקודם. אבל אחרי שהמחשב חזר מהמעבדה, זה קורה אולי פעם ביום.

אני אפעיל אותו במשך הלילה, וברגע שתהיה קריסה כלשהי אני אעדכן כאן.

בנוגע לכרטיס קול חלופי, לצערי אין. להתחיל לקנות אחד חדש כרגע ממש לא בא לי בטוב, כנ"ל לגביי כרטיס מסך. אני חי על משכורת סטודנט, שאת רובה ביזבזתי החודש על התקלה הזאת.

פורסם

כן ברור, אל תקנה שום דבר רק לצרכי בדיקה. גם ככה אתה אומר שהוצאת כבר המון כסף על כל העניין הזה.

אגב, כשניסית ווינדוס 7, הוא זיהה את הכרטיס קול ישר אחרי ההתקנה, או שגם התקנת את הדרייברים של VIA?

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח. כשהתקנתי את ווינדאוס 7, כל הדרייברים היו מוכנים לי על דיסק, כדי שכל העניין ילך מהר יותר. אני משער שגם הכרטיס קול נכלל בהם והתקנתי אותו. אם הוא היה כבר מותקן לפני זה בצורה אוטומטית אני לא יודע כי לא טרחתי לבדוק (XP אף פעם לא זיהה דריברים של VIA לבד, לא חשבתי ש-7 תצליח).

פורסם

יש סיכוי מסוים ש-7 כן תדע לזהות אוטומאטית את הדרייברים. במקרה כזה אפשר לנסות ולבדוק אם התופעה חוזרת. לא בדיוק צורת אבחון אידיאלית (גם לא בטוח שיש תמיכה בדרייברים Out of the box) אבל אולי שווה לנסות אם יוצא לך.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה מחר , תודה :).

פורסם

טוב, אני עכשיו מנסה דברים שאני לא לגמרי בטוח לגביהם (אבל לא יזיק לנסות).

חקרתי קצת באינטרנט על בעיות שקשורות בדרייבר הזה ומצאתי כמה אזכורים לבעיות דומות לשלך. חלק טוענים ששימוש בגרסא 6.50a של הדרייבר עוזרת במידה כזאת או אחרת. אולי שווה לנסות.

מה גרסת ה-DX שלך? אם אתה משתמש ב-10 אולי תנסה לחזור ל-9 לצורך הבדיקה.

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק איזה DIRECTX יש לי, ואם אני חוזר ל-9 פשוט להתקין אותו או שצריך להסיר את 10 לפני במידה ומותקן?

פורסם

כדי לבדוק את הגרסה:

Start > Run > dxdiag

תאשר בחלון שיעלה, ואת הגרסה תוכל למצוא בחלקו התחתון של חלון ה-DirectX Diagnostic Tool

אם מותקנת אצלך 10 אני חושב שאתה צריך קודם להסיר אותה (ריסטרט) ואז להתקין את 9 (הגרסא העדכנית ביותר, לא יודע מה היא).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים