עבור לתוכן

בעיה בג'מיקס|שירות לדומיינים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

יש לי בעיה קטנה...

רשמתי את האתר שלי לשירות הדומיין של JEMIX אך השירות נפל,למישהו יש מושג מתי זה יסתדר?!

מכיוון שזה אתר של עסק משפחתי וכעת אין אתר ( הוצאנו כרטיסי ביקור)

פורסם

אף אחד כאן לא יידע מתי זה יסתדר, אני מציע שתנסה לפנות ל JEMIX האלה שאתה מדבר עליהם ולשאול.

כהערת צד אני לא רואה שום דבר חכם בלפתוח דומיין חינמי כזה לעסק (ולא משנה איזה עסק) ועוד להוציא כרטיסי ביקור עם שם הדומיין הזה.

כיום כשדומיין .co.il עולה כ 80-100 ש"ח לשנה ודומיין .com עולה עוד הרבה פחות מזה - אין סיבה שלא לרכוש.

פורסם
  • מחבר

תשמע,אני הרבה זמן ברשת וראיתי שלא שווה לרכוש דבר כזה, כי יש את JEMIX הפרסומת והכתובת עצמה בכלל בכלל לא מפריע להתקיימות האתר.

חוץ מזה לפני שפתחתי שמה שם מתחם לא הייתה להם בעיה ואף לא אחת.

כמה ימים אחרי שפתחתי זה קרה, ועכשיו שאני רוצה לדעת מה קורה אני לא מקבל תשובה

פורסם

צר לי, אבל אתה מסתמך על שירות חינמי אז אין לך ממש מה לעשות.

שוב - אף אחד כאן לא יוכל לתת לך תשובה מסיבות מובנות (אף אחד לא יודע כי אף אחד לא עובד ב JEMIX כאן)

- האנשים היחידים שיוכלו הם אנשי JEMIX.

כשאתה אומר "אני הרבה זמן ברשת וראיתי שלא שווה לרכוש דבר כזה" אני לא יודע בדיוק למה אתה מתכוון.

כשבעלות כ"כ זעומה אתה יכול לרכוש דומיין אמיתי שנראה הרבה יותר מכובד בעיני כל משתמש ויש לך מענה במקרה של תקלה

- אני לא רואה מה הסיבה ש"לא שווה לרכוש דבר כזה".

פורסם

כנראה שגם כאן מתקיים הכלל "מה שזול הוא בסופו של דבר יקר".

פורסם

תשמע,אני הרבה זמן ברשת וראיתי שלא שווה לרכוש דבר כזה, כי יש את JEMIX הפרסומת והכתובת עצמה בכלל בכלל לא מפריע להתקיימות האתר.

חוץ מזה לפני שפתחתי שמה שם מתחם לא הייתה להם בעיה ואף לא אחת.

כמה ימים אחרי שפתחתי זה קרה, ועכשיו שאני רוצה לדעת מה קורה אני לא מקבל תשובה

אתה צוחק?

קודם כל דומיין אמיתי ורציני זה חובה לכל עסק שלא יהיה, אפילו סתם אתר שהוא לא עסק. אפילו כל הפורומים הלא רציניים מפעם התקדמו לדומיין.

דומיין אמיתי משדר רצינות על פני דומיין חינמי שנותן תחושה של איזו חברה פארש- אם הייתי גולש לאתר של עסק והדומיין היה חינמי רוב הסיכויים שלא הייתי מתקרב אליו. עוד מעט תגיד לי שהשרת שלכם זה פלאנט נענע...

כשיש לך דומיין אתה קודם כל לא תלוי בזמינות השירות אלא רק בזמינות השרת שלך. אין פרסומות (וזה כן מפריע- לך אמנם לא אבל לגולשים כן, עוד דבר שממש ממש משדר חוסר רצינות) וההפניה היא ישירה, בניגוד להפנית דומיין חינמית שקודם כל פונה לשרת עליו יושב השירות ואחר כך אל השרת שלך, מה שמאריך את התהליך.

ולדעתי Jemix כבר שבק חיים...

אני עדיין לא מבין מה הבעיה להוציא 50 ש"ח בשביל דומיין עולמי לשנה.

חשבתי שיש גבול לתופעה הישראלית של ה "אני לא אצא פראייר". טעיתי, הא?

פורסם
  • מחבר

אממ טוב לא נראה לי שכולכם כאן חיים בתוך הכיס שלי, ואם כן אז כדאי שתצאו חח..

חוץ מזה זה לא אתר שמספק שירות מסוים הוא רק לראווה ולכן לא חשוב לתת לו שם מתחם ששווה כסף,מספיקה ההוצאה על השרת עצמו.

פורסם

אין ספק שזו בחירה שלך בסופו של דבר.

זה לא משנה את העובדה הבאה: בשורה התחתונה אין שום דבר נוסף שבאי הפורום שלנו (או כל פורום אחר לצורך העניין)

יוכלו לעשות למענך ואין שום עצה נוספת שיוכלו לתת לך במצב הקיים.

העצה היחידה בהתחשב במצב הקיים שלך היא לפנות ל JEMIX.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה הבוגרת.

אך לא סתם פרסמתי כאן את האשכול,כבר פניתי לג'מיקס ולא קיבלתי תשובה כלל, לכן פרסמתי כאן בתקווה שאחד מהמנהלים או מהעובדים שם ייכנס ויראה.

פורסם

מה להגיד לך... אם אתה מתעקש כל כך על דומיין חינמי...

ג'מיקס כבר די מת. תנסה את http://www.cjb.co.il...

פורסם

http://www.domainthenet.com/hebrewSite/register_domain.asp?domain=heb

7 שקלים בחודש לסיומת CO.IL או ORG.IL , אני מאמין שאפשר לעמוד בזה.

מספיק לקוח אחד שיצטרף בגלל שהוא ראה שהדומיין אמין ומכובד, והרווחת פי כמה וכמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים