עבור לתוכן

איזה מעבד עדיף I5 750 או פנום 965

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מתלבט כבר זמן רב מה לקנות מערכת אינטל או מערכת AMD וההיתלבטות היא בין המעבדים האלה מה עדיף?

• תגובות 32
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיף למה?

עדיף לכיס? למשחקים? לחשבון החשמל? לאגו?

אם לא תגיד מה אתה עושה עם המחשב, כל תשובה תהיה סתם ניחוש. רוב השימושים לא צריכים את שני המעבדים האלה כי אפשר ליהנות מביצועים סבירים גם בפחות ליבות / מחיר.

פורסם

עדיף למה?

עדיף לכיס? למשחקים? לחשבון החשמל? לאגו?

אם לא תגיד מה אתה עושה עם המחשב' date=' כל תשובה תהיה סתם ניחוש. רוב השימושים לא צריכים את שני המעבדים האלה כי אפשר ליהנות מביצועים סבירים גם בפחות ליבות / מחיר.

[/quote']

עדיף להכל!

עכשיו תענה! בלי להגדיל את הpost count שלך סתם.

פורסם

עדיף להכל!

עכשיו תענה! בלי להגדיל את הpost count סתם.

הא??

אתה נותן לי פקודות? מנחש את מניעיי בתשובות? ..... הצנע לכת.

לגופו של עניין, התשובה הקודמת שלי היא הכוונה למה הוא מתכוון לעשות עם המחשב. בשביל תוכנות משרדיות שניהם "לא טובים". בשביל משחקים יש מעבדים יותר משתלמים וכו' וכו'. אם יענה על כל השאלות או שיקרא איך שואלים שאלות, ככה ידע לקבל את התשובות הטובות ביותר עבורו (לא עבורך, לא מקרה כללי אלא לצרכים שלו)

...ותודה על ההזדמנות שנתת לי להעלות את ספירת התגובות שלי. אני חב לך.

פורסם

עדיף להכל!

עכשיו תענה! בלי להגדיל את הpost count שלך סתם.

תשמור על הגישה שלך אחרת תגלה את עצמך מחוץ לפורום מהר מאוד.

פורסם
  • מחבר

טוב אני אשאל את זה אחרת איזה מבין המעבדים נותן את הביצועים הטובים ביותר במחשב המשמש ליום יום ואל תגידו לי שהם יותר מדי רק מה משנהם עדיף

פורסם

בכל מקרה הפנום 965 הנוכחי הוא מעבד שעדיף לא לגעת בו כרגע, מאחר ובעוד כחודש וחצי אמור לצאת 965 עם TDP של 125W במקומו.

ולגבי השאלה הראשית, אם אתה מקסימום משחק משחקי מחשב ולא מרנדר תוכן ויזואלי לצרכי עבודה, לדעתי תקבל תמורה יותר טובה לכסף מהלוחות של AMD

בייחוד אם אתה מתכנן שני כרטיסי מסך.

אבל מבחינת כל השאר הI5 הוא מעבד יותר מהיר. ובכלל אם זה רק למשחקים עדיף כבר משולש ליבות כמו ה720 את ההפרש תשקיע במארז איכותי יותר או בכרטיס מסך יותר חזק.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת תמורה טובה יותר לכסף ללוחות AMD כאילו בפחות כסך מקבלים יותר איכותי נגיד הלוח Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM3 AMD CPU איך הוא?

ובעיה נוספת היא שהמשולשי ליבות של AMD לא נימצאים במלאי של אף חנות לא TMS לא SKY כך שאין לי איך להשיג אותם אז או שאני אקח אינטל או שאני אחכה חודש עד שיצא הדגם החדש של ה965 בהנחה שהוא ישאר במחיר של הישן כי יותר מזה זה כבר יותר מדי

פורסם

שהשוואה בין שני המעבדים (ללא קשר לשימושים , לוח אם וזיכרון) ה - core i5 עדיף יותר

- אפשרות OC יותר טובה

- הספק יותר נמוך

פורסם
  • מחבר

גם על הלוח הבסיסי ביותר של אינטל?

פורסם

אין קשר ללוח, כל הלוחות הם עם P55 וגם הלוח הפשוט של אינטל יתן את אותם הביצועים.

ה-Phenom לא בר תחרות ל-Core i5 ושניהם במרבית המקרים מעל ומעבר למה שמשתמש ממוצע צריך.

פורסם
  • מחבר

אז אני יכולח לקחת את הI5 בלי לפחד?

פורסם

אז אני יכולח לקחת את הI5 בלי לפחד?

אני לא יודע, ממה אתה מפחד בדיוק?

פורסם
  • מחבר

שאני יעשה את הדבר הלא נכון אקנה את הI5 ואז חודש הבא יגיע הדגם החדש של ה965 והוא היה חזק ממנו ואז אכלתי אותה

פורסם

ה-750 לוקח את הפנום 2 כמעט בכל אספקט אפשרי ובפחות אנרגיה. ראה כאן לדוגמא:

http://www.tomshardware.com/reviews/intel-core-i5,2410-10.html

ה-965 "החדש" לא יהיה יותר חזק אלה פשוט יעיל יותר מבחינת הספק ואולי שיפורים נוספים שלא ממש חשובים למשתמש הקצה.

השאלות ששאלו אותך כאן היו על מנת להתאים לך מעבד יותר זול. אם מראש אתה מגביל את הבחירה לשניהם אז ה-750 יותר חזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים