פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים שווה עוגיה!עדב, און הבית ספר נמצא 50 מטר מהבית??איזה ביעוס.מה לעשות..אבל גם יש יתרונות..יוצאים מהבית 2 דקות לפ]ני השיעור..פחות מרחק לסחוב בלילה את הח"ח
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים גם אני גר 100 מטר מהבית ספרכיף לקום רבע שעה לפני הצלצול בזמן שחברים בדרך או בתחנת אוטובוסולצאת מהבית 5 דקות לפני
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים גם אני גר 100 מטר מהבית ספרכיף לקום רבע שעה לפני הצלצול בזמן שחברים בדרך או בתחנת אוטובוסולצאת מהבית 5 דקות לפני5 דקות לוקח לך לעבור 100 מטר?that's bad!סלט עם סרטים , זה מה שהולך כאןסרטים הודיים קופצים בDIVX 3.11 , עם סאונד של 22.1 קילוהרץ של המונו , ועם סימון וידיאו כל 5 דקות !!!נדפקתם לגמרי , אה ?אני אתן לך סטירה עם גב הבולבול מה קשור סרטים?come'on.......do we really have to know that?
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים גם אני גר 100 מטר מהבית ספרכיף לקום רבע שעה לפני הצלצול בזמן שחברים בדרך או בתחנת אוטובוסולצאת מהבית 5 דקות לפני5 דקות לוקח לך לעבור 100 מטר?that's bad!סלט עם סרטים , זה מה שהולך כאןסרטים הודיים קופצים בDIVX 3.11 , עם סאונד של 22.1 קילוהרץ של המונו , ועם סימון וידיאו כל 5 דקות !!!נדפקתם לגמרי , אה ?אני אתן לך סטירה עם גב הבולבול מה קשור סרטים?come'on.......do we really have to know that?what????
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים היה אחלה לפגוש את כולם.... עכשיו לפחות יש לי קצת מושג על חלק מהאנשים פה.... היה סבבה.... אני אישית נהנתי.... נאפי - את פצצה! (אני מקווה שחבר שלך לא יכעס - אם הוא קורא את זה אז שיתנחם בזה שאני לא ממש מכיר אותך) חכה חכה....הוא מבת ים והולך למכון כושר..... אז לקבל זאת בתור מחמאה?
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים נאפי - את פצצה! (אני מקווה שחבר שלך לא יכעס - אם הוא קורא את זה אז שיתנחם בזה שאני לא ממש מכיר אותך) מאשר + שנינו ביחד גומרים על החבר?
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים נאפי - את פצצה! (אני מקווה שחבר שלך לא יכעס - אם הוא קורא את זה אז שיתנחם בזה שאני לא ממש מכיר אותך) מאשר + שנינו ביחד גומרים על החבר? יש את איגור יוסי דודי בני ועוד כמה פוטנציות שיעזרו לחבר
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים נאפי - את פצצה! (אני מקווה שחבר שלך לא יכעס - אם הוא קורא את זה אז שיתנחם בזה שאני לא ממש מכיר אותך) מאשר + שנינו ביחד גומרים על החבר? סוטה!
פורסם 2002 בפברואר 2723 שנים היה אחלה לפגוש את כולם.... עכשיו לפחות יש לי קצת מושג על חלק מהאנשים פה.... היה סבבה.... אני אישית נהנתי.... נאפי - את פצצה! (אני מקווה שחבר שלך לא יכעס - אם הוא קורא את זה אז שיתנחם בזה שאני לא ממש מכיר אותך) חכה חכה....הוא מבת ים והולך למכון כושר..... אז לקבל זאת בתור מחמאה? :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.