פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים אני לקחתי והנפתי את הכסא כדי להכותו אך נאף עצרה אותי (ליתר דיוק ביקשה מחבר שלה שיעצור אותי למה עוד לא הבנתי) אל תבוא למגדל רואים אותך כאן עם שיער כזה יורים בך תזהר ממנו...הוא ממגדל..
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים אחרי הדיון המעמיק שהיה לנו לא מזמן בנושא השיער שלי...מה אתם חושבים עליו?מגניב, יפה לאלא.תגד אין לך ICQ?
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים אני לקחתי והנפתי את הכסא כדי להכותו אך נאף עצרה אותי (ליתר דיוק ביקשה מחבר שלה שיעצור אותי למה עוד לא הבנתי) אל תבוא למגדל רואים אותך כאן עם שיער כזה יורים בך תזהר ממנו...הוא ממגדל.. אל תשכח ני הגמד ממגדל ואני גאה בזה
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים אני לקחתי והנפתי את הכסא כדי להכותו אך נאף עצרה אותי (ליתר דיוק ביקשה מחבר שלה שיעצור אותי למה עוד לא הבנתי) אל תבוא למגדל רואים אותך כאן עם שיער כזה יורים בך ונדליסט. ;D
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים אני לקחתי והנפתי את הכסא כדי להכותו אך נאף עצרה אותי (ליתר דיוק ביקשה מחבר שלה שיעצור אותי למה עוד לא הבנתי) אל תבוא למגדל רואים אותך כאן עם שיער כזה יורים בך ונדליסט. ;D גם בזה אני גאה ;D
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים הוא באמת משוגע? ראיתם איך הוא זיין את הסידי?! (מטאפורית) הוא קפץ עליו עד שהמגירה קפצה החוצה מרצון.... זה היה מפחיד!
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים הוא באמת משוגע? ראיתם איך הוא זיין את הסידי?! (מטאפורית) הוא קפץ עליו עד שהמגירה קפצה החוצה מרצון.... זה היה מפחיד! הוא לא משוגע.. הוא ממגדל..(שמעתי את זה הרבה מאווווווד באוטו...)
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים הוא באמת משוגע? ראיתם איך הוא זיין את הסידי?! (מטאפורית) הוא קפץ עליו עד שהמגירה קפצה החוצה מרצון.... זה היה מפחיד! הוא לא משוגע.. הוא ממגדל..(שמעתי את זה הרבה מאווווווד באוטו...) בואנה תרגעו אני ממגדל זה לא היה סידי זה היה צורב ועשיתי את זה כי יומיים לפני המפגש נדפק לי בדיוק צורב כזה והייתי עצבני עליו
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים שכהוא היה באוטו, לא שמתי לב - שהוא יצא ,חבל על הזמן.אבל יש לזה יתרונות, הוא יכול להכנס למקומות שאני ויניב לא יכולים להיכנס...
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים שכהוא היה באוטו, לא שמתי לב - שהוא יצא ,חבל על הזמן.אבל יש לזה יתרונות, הוא יכול להכנס למקומות שאני ויניב לא יכולים להיכנס...?????????????????????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.