עבור לתוכן

בעיה - המחשב נדלק אך לא עולה כלום

Featured Replies

פורסם

שלום, אני בטוח שזו בעיה נפוצה וגם ראיתי פה כמה דברים דומים, רק רציתי לוודא שהמקרה שלי גם ככה.

אני מדליק את המחשב, המאווררים עובדים ושומעים שהוא נדלק אך לא קורה כלום על המסך. פתחתי את המחשב, ניקיתי אותו, הוצאתי והחזרתי את הרכיבים כי חשבתי שאולי הבעיה היא בלכלוך או חיבור לא טוב של הרכיבים אך זה לא שינה כלום.

תקנו אותי אם אני טועה:

המחשב נדלק - אז אני מניח שאין בעיה בספק חשמל.

כרטיס מסך - גם אם הבעיה הייתה בכרטיס מסך, המחשב עדיין היה צריך לעלות משהו על המסך.

המסך - תקין, בדקתי אותו והוא עובד.

זכרונות - אין צפצוף התראה, ואני דיי בטוח שהם לא בעייתיים.

לדעתי הבעיה היא בלוח אם, בדקתי לראות שאין קבלים שרופים או נוזלים וכולם בסדר, אבל כשאני מדליק את המחשב, לא עובר חשמל לעכבר ולמקלדת, המנורה האופטית של העכבר לא עובדת אז אני מניח שיש בעיה עם הלוח אם. אני צודק?

המחשב הוא לא חדש, ואני לא זוכר את המפרט של הרכיבים, אם זה יהיה חשוב אני אוכל למצוא.

תודה !!

פורסם
  • מחבר

תשובה מישהו??

הקפצה - 24 שעות.

פורסם

תנסה ספק אחר.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהספק מפעיל את המאווררים ונראה כאילו המחשב נדלק אבל הוא בעצם לא תקין?

פורסם

ועוד איך יכול להיות. מה החי מחשיד זה אין אור בעכבר.

פורסם
  • מחבר

החלפתי ספק, אך זה לא שינה כלום.

מה עוד זה יכול להיות?

פורסם

תוציא את הזכרונות ותבדוק אותם אחד אחד

פורסם
  • מחבר

אני אנסה את זה. אבל בעיית זכרונות לא אמורה להשמיע צפצוף?

אם זה לא יעזור, מה עוד זה יכול להיות?

אני שואל מראש כי המחשב לא נמצא אצלי אז כל בדיקה דורשת ממני ללכת לאיפה שהמחשב נמצא ולבדוק.

פורסם

יש פוסט?

אם אין כנראה הלך הלוח!!

פורסם

זה שאין אור בעכבר זה לא אינדיקטור אצלי נדלק אחרי הפוסט.

תנתק כרטיס מסך פיסית ותנסה להדליק ותבדוק אם מצפצף, תנסה גם עם הזכרונות...

אם אחרי הניתוק של הכרטיס יש צפצוף, תחליף אותו באחד אחר ותנסה להדליק. היה לי קטע דומה עם כרטיס מסך שפשוט סירב לעבוד במחשב מסוים.

פורסם

Sounds like a faulty motherboard.

It's very simple to test it. Just disconnect all of your memory sticks and try turning on the computer.

If your are not getting any error beeps, then your motherboard (or CPU, but that's less likely) is probably the cause.

* Make sure your internal speaker is connected first.

Check again for any swollen / leaking capacitors on your motherboard, as well as on your graphic card (And check

with another one if possible).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים